sen söyleme kuzum tabi ben bulurumİstersen böreklerin resimlerini toplu atayım sana
Yarışmacılardan tanıdık birilerini görecek misin bak bakalım
Ben söylemem Daydream'ın da börek yaptığını sen gör
Ispanaklı,köy peynirli börek yapmış,benden duymuş olmasen söyleme kuzum tabi ben bulurum
kız hepsine baktım onu görmedim ben
oyyy deynebim sen zaten hiç ispikler misin ne senden duymasıIspanaklı,köy peynirli börek yapmış,benden duymuş olma
ağzımın sularında sandalyem ıslanmış nevoşumMiu'm canım hoşgeldin.Buralar çok tehlikeli
Daha varyapacak börek kalmamış ki herkes yapmış
Böreklerimiz şahaneağzımın sularında sandalyem ıslanmış nevoşum
Eline sağlık Aslım banada iftariyelik bir dilim yollaEki Görüntüle 2096796 komşucak toplanıcaz akşam bende su böreği yaptım normal yufka istemiştim ama eşim su böreklik alınca dedim bu sefer bunu demeyeyim bari dedim :)
Sağol canım kargoyla göndereyimEline sağlık Aslım banada iftariyelik bir dilim yolla
Senin o kalplerini yerim ben sağol canımmSağol canım kargoyla göndereyimOruçlu musun Allah kabul etsin
Senin o kalplerini yerim ben sağol canımm
Ko- Yarışma kategorisi : Hazır Yufka Börekleri
- Malzemeler, yapılış aşamaları ve sunum şekli olarak her şey fotoğraflanıp sunulmalıdır.
- Malzemeler detaylı olarak listelenmelidir,
- Can alıcı püf noktaları çok net olarak verilmelidir,
- Yarışma katılım oranını arttırmak için konu linkini paylaşmak serbest olup, oy istemek kesinlikle yasaktır ! Kendine bunu yakıştıran oy isteyebilir, yakalarsam deşifre ederim !
- Yarışmaya katılırken kendinize sanal bir sponsor bulmuş gibi sponsor lansmanı yapılmalıdır. (Pınar Yoğurt, Sütaş Süt ...)
Yarışmaya katılım şekli;
Bu kategoriye konu ismi : Hazır Yufka Börekleri + "sponsor ürün" şeklinde konu açılmalı yukarıdaki gibi anlatılmalıdır.
Tüm tarifler için aşamalar tek tek anlatılmalıdır.
Paylaşımı yaptığınızda konu editörün onayına düşecek eksiklik durumunda kullanıcıya bilgi verilecek ve eksiklik düzeltilene kadar konu aktif edilmeyecektir. Gerekirse başvuru red edilebilir.
Katılım başlama tarihi : 1 Ocak 2018
En son başvuru tarihi : 24 Ocak 2018
Oylama başlama tarihi : 25 Ocak 2018
Oylama bitiş tarihi : 31 Ocak 2018
Tüm katılanlara başarılar dileriz...
* Birinci olan üyemize profil madalyası ve hediye verilecektir.
Oylamada kriterler ;
- Tarif yaratıcı ve özgün olmalı.
- Bilinen, kolay sağlanan malzemelerden yararlanmalı.
- Doğru ölçü kullanılmalı.
- Anlatımı anlaşılır olmalı varsa hikayesi aktarılmalı.
- Hazırlama süreci basamakları, aşamaları açık ve sıralı olarak anlatılmalı.
- Hazırlama sürecinden fotoğraflar bulunmalı.
- Pişirme tekniği ve dereceleri doğru ve net anlatılmalı.
- Bitmiş halinin fotoğrafı zevk ve estetik içermeli.
MerhabaYeni kategorimiz hayırlı olsun :) aklımda bir tarif var dur bakalım haftasonuna kadar kimse yapmazsa ben yaparım
Ben konu açmak istiyorum ama konu aç butonunu bulaamiyorum yardımcı olur musunuzYeni kategorimiz hayırlı olsun :) aklımda bir tarif var dur bakalım haftasonuna kadar kimse yapmazsa ben yaparım
Ko
Merhaba
Ben konu açmak istiyorum ama konu aç butonunu bulaamiyorum yardımcı olur musunuz
Gerçekten geldi teşekkür ederim :))https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/
Yolladigim linkte sağ üstte yeni konu aç butonu var ona tıklayarak açabilirsin canım :)
Hayırlı akşamlar canlar :83:
Napan adaş ya yemek yedinmi Siyah İnci günüm bugünİyi akşamlarrrr
Eşim yok bugun maalum kv mapustan çıkıyo onu almaya gitti banada burger dan menu almış onu yedim . Bende vatanım sesnsine bakıyorum bugun kedilerim eşliğindeNapan adaş ya yemek yedinmi Siyah İnci günüm bugün