Börekler Hazır Yufka ile pratik börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Börek Tarifi''hangisi?

• Ankete Katılan
    720
  • Anket Kapalı .
Eşim yok bugun maalum kv mapustan çıkıyo onu almaya gitti banada burger dan menu almış onu yedim . Bende vatanım sesnsine bakıyorum bugun kedilerim eşliğinde
Geçmiş olsun koğuş ağası olmamıştır inşallah içeride :KK70:

868C3AEF-606B-48C4-851F-C24417169D4A.jpeg
Gelin çay içekkk , kedi manzarası eşliğindee :KK45:

Resimleri whatsapp veya faceye ekleyip tekrar kopyalayın...O zaman resim boyut değiştirip ekleniyor...Yada tarayıcıyı değiştirip ekleyin:KK66:
Abla snapseedde yada başka foto düzenleyici programlarda bir efekt bile verse boyut küçülüyor yükleniyor

he çok şık yerlere gidiyorum ben zaten ama kazıklanmıyorum :)))))) salataya 39 verdiğim bu ikidir :KK70: neyse özel salata diyelim zayıflatan parası çıkınca hafifledim baya :KK70: he kız ondan zenginler zayıf sende zenginsin çöp çöp ben fakir bak balık etliyim :-)
:KK70:
Salatanın hepsini yedin mi bari, o kadar para vermişsin Jelesec'im dibini de sıyırıp bıraksaydın :KK70:

:KK70:
Salatanın hepsini yedin mi bari, o kadar para vermişsin Jelesec'im dibini de sıyırıp bıraksaydın :KK70:
:KK70::KK70:yedim ya bırakırmıyım sıyırdım dibini :KK70: buradan tanışıp arkadaş dost olduklarımızın %80 zengin bacım ben bir orta direk :KK70:onlarla buluşmalar gezmeler bana pahalıya patlıyor :KK59:

Mune Mune kola şirketi hani araştırma yapmış ya eski çeteden bazıları bir tırsmış :KK70: aktif değiller ama dışarıdan okuyorlar bende söyledim diyorlar bunlar bilgilerimizi ele geçirmesinler:KK70: valla adamlar iyi araştırma yapmış ya vay k.k ne büyüksün herkes bizi konuşuyor:-) sosyalleşme doğru bak buradaki artı sosyalleşme batırdı beni:KK70:

:KK70::KK70:yedim ya bırakırmıyım sıyırdım dibini :KK70: buradan tanışıp arkadaş dost olduklarımızın %80 zengin bacım ben bir orta direk :KK70:onlarla buluşmalar gezmeler bana pahalıya patlıyor :KK59:

Mune Mune kola şirketi hani araştırma yapmış ya eski çeteden bazıları bir tırsmış :KK70: aktif değiller ama dışarıdan okuyorlar bende söyledim diyorlar bunlar bilgilerimizi ele geçirmesinler:KK70: valla adamlar iyi araştırma yapmış ya vay k.k ne büyüksün herkes bizi konuşuyor:-) sosyalleşme doğru bak buradaki artı sosyalleşme batırdı beni:KK70:

:KK70::KK70:
Ortadirek Jelesec zengin arkadaşlar mağduru diye haber olma sonra :KK70:söyle çeteye tırsmasınlar, niye gelmiyorlar ki gelsinler, sizin çete coşturuyordu bölümü.
O tırsanlardan biri süslü mü yoksa:KK70: kadın koluna takıyor kızları geziyor buraya fırsat bulamıyor artık.

Ay sen de evde yap salatanı, koyarsın sefer tasına, gittiğin asortik yerlerde zengin arkadaşların sipariş verirken sen sefer tasını çıkartırsın:KK70:

X