En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Evet sizde biliyosunuz, salataligin kurusunu pek bilen olmuyor. Misal ben bilmezdim.Kabak kurusu daha pahali bu arada nedense

Daha 8 senem var daha
Yani bu bizde boyle oldu... benimkide hemen bu kivama gelmedi ben cektim manasinda dedim dile kolay 17 seneyi:)
senin adam da vicdansiz galiba.. 4 bebeyle..
Ama var oyle adamlar var olan yemegi bile isitip yiyemeyen...

Ne bileyim yine de bi kucuk guvecte onlar icin yaptirirdim ben
Canim gunde 30 40 tepsi pisiren yerler var. Hele bazi bolgelerde sirf bu isi yapan yerler var. Herkes senin gibi dusunse,1 guvec yemek verse adamlar bikar valla

Benim esim de ac kalir ama yemek yapmaz hayatta

Daha 8 senem var daha

Bi sey sorucam firincilarin cani cekmiyo mudur acaba yemeklerdenhep dusunurum bunuonlara da veriyo musunuzbizim buralarda yok oyle firinlar
Yok, onlar kendilerine de yapıyorlardır. Burda kasap manav fırın yanyana oluyor zaten lahmacun istiyorsan 10 lahmacun deme sansın yok. Manavdan sebzeyi al, kasaba ver. O hazırlasın. Sonra fırına ver, pişiriyorlar. Tepsi yemekleri de aynı, ister kasaba hazırlatıyorsun, ister evde hazırlayıp fırına getiriyorsun

Canim gunde 30 40 tepsi pisiren yerler var. Hele bazi bolgelerde sirf bu isi yapan yerler var. Herkes senin gibi dusunse,1 guvec yemek verse adamlar bikar valla
30-40 az canım 100-200 tepsi pişiyor:)

Ben hep kendim hazırlıyorum:)Ama genelde market veya kasap-manavda hazırlatıyorlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…