En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Emojilerin numaralarını unutmuşum
Ayy bi de numaralari mi varmiss bende gulucukten seciyorummm bazan yazip geciyorum hos durmuyor ne demek iatedugini anlatamiyorsun...
Anlasilan uzun zamandir yokmussun ben de yaklasik 5 aydir falan burdayim
Hos geldin

Ama kaç çeşit yemek yapılıyor hangisinden yesinler kabul etmezler ki:)
Bari bi catal alsinlar ya
Ya ben var ya mesajlarin cogunu kaciriyorum normalde ama senin mesaj kacmadi gozumden

Yani bu bizde boyle oldu... benimkide hemen bu kivama gelmedi ben cektim manasinda dedim dile kolay 17 seneyi:)
senin adam da vicdansiz galiba.. 4 bebeyle..
Ama var oyle adamlar var olan yemegi bile isitip yiyemeyen...
benim ki tam da oyle iste

30-40 az canım 100-200 tepsi pişiyor:)
Oyle mi bilmiyordum ben esimin memleketinde vardi boyle bir firin. Surekli gelen giden oluyordu sokakta herkes elinde tepsiyle dolasiyordu, camdan goruyordum. Demek ki daha cokmus

Ayy bi de numaralari mi varmiss bende gulucukten seciyorummm bazan yazip geciyorum hos durmuyor ne demek iatedugini anlatamiyorsun...
Anlasilan uzun zamandir yokmussun ben de yaklasik 5 aydir falan burdayim
Hos geldin
Hoşbuldum En son mesajı 2017 de yazmışım

Oyle mi bilmiyordum ben esimin memleketinde vardi boyle bir firin. Surekli gelen giden oluyordu sokakta herkes elinde tepsiyle dolasiyordu, camdan goruyordum. Demek ki daha cokmus
Gaziantep'te çok canım ve düşün benim evimin çevresinde 5-6 fırın var.Yani 100-500 metre mesafede:)

Azerinim de buradaymış İyiyim canım sen nasılsın
Tesekkur ederim canim iyim ben decocuklar nasil
İyimis ya kaca pisiriyolar peki
Alsınlar canım benim için problem yok:)

Ben hep kendim hazırlıyorum:)Ama genelde market veya kasap-manavda hazırlatıyorlar:)
Ev hanımları şanslı valla, misafirin mi gelecek. Kasap yemegi hazırlıyor, fırıncı pişiriyor. Ekmek de ordan, bir yemesi kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…