Ayy bi de numaralari mi varmiss bende gulucukten seciyorummm bazan yazip geciyorum hos durmuyor ne demek iatedugini anlatamiyorsun...
Anlasilan uzun zamandir yokmussun ben de yaklasik 5 aydir falan burdayim
Hos geldin
Yani bu bizde boyle oldu... benimkide hemen bu kivama gelmedi ben cektim manasinda dedim dile kolay 17 seneyi:)
senin adam da vicdansiz galiba.. 4 bebeyle..
Ama var oyle adamlar var olan yemegi bile isitip yiyemeyen...
Oyle mi bilmiyordum ben esimin memleketinde vardi boyle bir firin. Surekli gelen giden oluyordu sokakta herkes elinde tepsiyle dolasiyordu, camdan goruyordum. Demek ki daha cokmus
Ayy bi de numaralari mi varmiss bende gulucukten seciyorummm bazan yazip geciyorum hos durmuyor ne demek iatedugini anlatamiyorsun...
Anlasilan uzun zamandir yokmussun ben de yaklasik 5 aydir falan burdayim
Hos geldin
Oyle mi bilmiyordum ben esimin memleketinde vardi boyle bir firin. Surekli gelen giden oluyordu sokakta herkes elinde tepsiyle dolasiyordu, camdan goruyordum. Demek ki daha cokmus
Yok, onlar kendilerine de yapıyorlardır. Burda kasap manav fırın yanyana oluyor zaten lahmacun istiyorsan 10 lahmacun deme sansın yok. Manavdan sebzeyi al, kasaba ver. O hazırlasın. Sonra fırına ver, pişiriyorlar. Tepsi yemekleri de aynı, ister kasaba hazırlatıyorsun, ister evde hazırlayıp fırına getiriyorsun