• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Bizede antep ve marastan geliyor mukemmel otesi guzeller ve cabuk pisiyorlar.:kk77:
Bir kac kez elimde kalmayinca aktardan alayim dedim. Allah im o nasil patlican hasla hasla yumusamiyor lastik gibi oldulardi zorla pisirmistim.:63:

Bak gördün mü benim kide aktardan alınmış :)))) lastik ne lastik birde haşlamadan yaptım oldu duble lastik :KK70:

Şanslısın, mutfağa giren ve illede sıcak yemek demeyen bir eşin var :KK70:

Ben eve gelir gelmez mutfağa girdim :KK70:
Benim esim de ac kalir ama yemek yapmaz hayatta:işsiz:
Eee biz de az cekmedik... :KK70:
Artik adam umidi kesti yaparsa yerim yapmassa da sikinti yok ben girerim diyor
Dile kolay 17 sene:))
Daha 8 senem var daha:olamaz:
Yok canım ev fırının da bende yapıyorum. Sorun olmuyor. Dogu taraflarında taş fırınlar var. Yemegi hazırlayıp fırına gönderiyorsun. Odun ateşinde pişiyor :)
Bi sey sorucam firincilarin cani cekmiyo mudur acaba yemeklerdeno_Ohep dusunurum bunuo_Oonlara da veriyo musunuzo_Obizim buralarda yok oyle firinlar:olamaz:

Hadi ya hazır almadığım için bilmiyorum.Alsamda zaten Antep patlıcanı olduğu için bilmiyorum:)
Eskiden eşim yemezdi.Çocuklar büyüyünce sevmeye başladı.Adam şimdi dolma canavarı oldu:KK70:Ondan 3-5 yıldır çok yapıyorum:)
Bekarken biz fazla bilmezdik kuru dolmayi, evlendim esimin tarafi kuru dolmaci cikti. Bende alistim 6 yildir surekli yaparim herkesin ik mik demeden yedigi tek yemek diyebilirim.:KK53:
Birde teyze:KK53: biz kabak ve salatalikta kurutuyoruz. Karisik yapiyoruz kuru dolmayi.:kk77: hatta ic fazla geldiyse lahada sarip hepsi bir tencere pisiveriyor. :KK70:

Bekarken biz fazla bilmezdik kuru dolmayi, evlendim esimin tarafi kuru dolmaci cikti. Bende alistim 6 yildir surekli yaparim herkesin ik mik demeden yedigi tek yemek diyebilirim.:KK53:
Birde teyze:KK53: biz kabak ve salatalikta kurutuyoruz. Karisik yapiyoruz kuru dolmayi.:kk77: hatta ic fazla geldiyse lahada sarip hepsi bir tencere pisiveriyor. :KK70:
Salataligi da mi kurutuyosunuz?o nasil oluyoo_O

Ben çok seviyorum.Dediğin gibi şimdi favorimiz dolma bayıla bayıla yiyorlar.Benim biberler birde acı:)
Aynen bizde öyle yaparız:)Buzlukta haşlanmış lahanam var.Hamur kalınca çıkarıyorum:)Ben kurutmadım bu yıl ama annem kurutmuş:)Kabak ve salatalık:)

Benim esim de ac kalir ama yemek yapmaz hayatta:işsiz:

Daha 8 senem var daha:olamaz:

Bi sey sorucam firincilarin cani cekmiyo mudur acaba yemeklerdeno_Ohep dusunurum bunuo_Oonlara da veriyo musunuzo_Obizim buralarda yok oyle firinlar:olamaz:
Ramazan'da görsen günde kaç tepsi pişiyor:)Adamlar hep içinde bence canları çekmiyordur:)

Back