En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Bizede antep ve marastan geliyor mukemmel otesi guzeller ve cabuk pisiyorlar.
Bir kac kez elimde kalmayinca aktardan alayim dedim. Allah im o nasil patlican hasla hasla yumusamiyor lastik gibi oldulardi zorla pisirmistim.

Bak gördün mü benim kide aktardan alınmış :)))) lastik ne lastik birde haşlamadan yaptım oldu duble lastik

Şanslısın, mutfağa giren ve illede sıcak yemek demeyen bir eşin var

Ben eve gelir gelmez mutfağa girdim
Benim esim de ac kalir ama yemek yapmaz hayatta
Eee biz de az cekmedik...
Artik adam umidi kesti yaparsa yerim yapmassa da sikinti yok ben girerim diyor
Dile kolay 17 sene:))
Daha 8 senem var daha
Yok canım ev fırının da bende yapıyorum. Sorun olmuyor. Dogu taraflarında taş fırınlar var. Yemegi hazırlayıp fırına gönderiyorsun. Odun ateşinde pişiyor :)
Bi sey sorucam firincilarin cani cekmiyo mudur acaba yemeklerdenhep dusunurum bunuonlara da veriyo musunuzbizim buralarda yok oyle firinlar

Bekarken biz fazla bilmezdik kuru dolmayi, evlendim esimin tarafi kuru dolmaci cikti. Bende alistim 6 yildir surekli yaparim herkesin ik mik demeden yedigi tek yemek diyebilirim.
Birde teyze biz kabak ve salatalikta kurutuyoruz. Karisik yapiyoruz kuru dolmayi. hatta ic fazla geldiyse lahada sarip hepsi bir tencere pisiveriyor.

Salataligi da mi kurutuyosunuz?o nasil oluyo

Ben çok seviyorum.Dediğin gibi şimdi favorimiz dolma bayıla bayıla yiyorlar.Benim biberler birde acı:)
Aynen bizde öyle yaparız:)Buzlukta haşlanmış lahanam var.Hamur kalınca çıkarıyorum:)Ben kurutmadım bu yıl ama annem kurutmuş:)Kabak ve salatalık:)

Benim esim de ac kalir ama yemek yapmaz hayatta

Daha 8 senem var daha

Bi sey sorucam firincilarin cani cekmiyo mudur acaba yemeklerdenhep dusunurum bunuonlara da veriyo musunuzbizim buralarda yok oyle firinlar
Ramazan'da görsen günde kaç tepsi pişiyor:)Adamlar hep içinde bence canları çekmiyordur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…