• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Ben çok seviyorum.Dediğin gibi şimdi favorimiz dolma bayıla bayıla yiyorlar.Benim biberler birde acı:)
Aynen bizde öyle yaparız:)Buzlukta haşlanmış lahanam var.Hamur kalınca çıkarıyorum:)Ben kurutmadım bu yıl ama annem kurutmuş:)Kabak ve salatalık:)
Evet sizde biliyosunuz, salataligin kurusunu pek bilen olmuyor. Misal ben bilmezdim.:KK8:Kabak kurusu daha pahali bu arada nedense :confused:

Daha 8 senem var daha:olamaz:
Yani bu bizde boyle oldu... benimkide hemen bu kivama gelmedi ben cektim manasinda dedim dile kolay 17 seneyi:)
senin adam da vicdansiz galiba.. 4 bebeyle..
Ama var oyle adamlar var olan yemegi bile isitip yiyemeyen... :KK67:

Ne bileyim yine de bi kucuk guvecte onlar icin yaptirirdim ben :KK48:
Canim gunde 30 40 tepsi pisiren yerler var. Hele bazi bolgelerde sirf bu isi yapan yerler var. Herkes senin gibi dusunse,1 guvec yemek verse adamlar bikar valla:KK53:

Benim esim de ac kalir ama yemek yapmaz hayatta:işsiz:

Daha 8 senem var daha:olamaz:

Bi sey sorucam firincilarin cani cekmiyo mudur acaba yemeklerdeno_Ohep dusunurum bunuo_Oonlara da veriyo musunuzo_Obizim buralarda yok oyle firinlar:olamaz:
Yok, onlar kendilerine de yapıyorlardır. Burda kasap manav fırın yanyana oluyor zaten :-) lahmacun istiyorsan 10 lahmacun deme sansın yok. Manavdan sebzeyi al, kasaba ver. O hazırlasın. Sonra fırına ver, pişiriyorlar. Tepsi yemekleri de aynı, ister kasaba hazırlatıyorsun, ister evde hazırlayıp fırına getiriyorsun

Canim gunde 30 40 tepsi pisiren yerler var. Hele bazi bolgelerde sirf bu isi yapan yerler var. Herkes senin gibi dusunse,1 guvec yemek verse adamlar bikar valla:KK53:
30-40 az canım 100-200 tepsi pişiyor:)

Yok, onlar kendilerine de yapıyorlardır. Burda kasap manav fırın yanyana oluyor zaten :-) lahmacun istiyorsan 10 lahmacun deme sansın yok. Manavdan sebzeyi al, kasaba ver. O hazırlasın. Sonra fırına ver, pişiriyorlar. Tepsi yemekleri de aynı, ister kasaba hazırlatıyorsun, ister evde hazırlayıp fırına getiriyorsun
Ben hep kendim hazırlıyorum:)Ama genelde market veya kasap-manavda hazırlatıyorlar:)

Back