• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Emojilerin numaralarını unutmuşum:KK48:
Ayy bi de numaralari mi varmiss bende gulucukten seciyorummm bazan yazip geciyorum hos durmuyor ne demek iatedugini anlatamiyorsun...:KK48:
Anlasilan uzun zamandir yokmussun ben de yaklasik 5 aydir falan burdayim
Hos geldin:KK52:

Ama kaç çeşit yemek yapılıyor hangisinden yesinler kabul etmezler ki:)
Bari bi catal alsinlar ya:KK70:
Ya ben var ya mesajlarin cogunu kaciriyorum normalde:KK53: ama senin mesaj kacmadi gozumden:KK37:
:KK19:
Yani bu bizde boyle oldu... benimkide hemen bu kivama gelmedi ben cektim manasinda dedim dile kolay 17 seneyi:)
senin adam da vicdansiz galiba.. 4 bebeyle..
Ama var oyle adamlar var olan yemegi bile isitip yiyemeyen... :KK67:
benim ki tam da oyle iste:KK12:

30-40 az canım 100-200 tepsi pişiyor:)
Oyle mi bilmiyordum ben:KK57: esimin memleketinde vardi boyle bir firin. Surekli gelen giden oluyordu sokakta herkes elinde tepsiyle dolasiyordu, camdan goruyordum. Demek ki daha cokmus :KK57:

Ayy bi de numaralari mi varmiss bende gulucukten seciyorummm bazan yazip geciyorum hos durmuyor ne demek iatedugini anlatamiyorsun...:KK48:
Anlasilan uzun zamandir yokmussun ben de yaklasik 5 aydir falan burdayim
Hos geldin:KK52:
Hoşbuldum:KK200: En son mesajı 2017 de yazmışım:KK48:

Oyle mi bilmiyordum ben:KK57: esimin memleketinde vardi boyle bir firin. Surekli gelen giden oluyordu sokakta herkes elinde tepsiyle dolasiyordu, camdan goruyordum. Demek ki daha cokmus :KK57:
Gaziantep'te çok canım ve düşün benim evimin çevresinde 5-6 fırın var.Yani 100-500 metre mesafede:)

Azerinim de buradaymış:KK200: İyiyim canım sen nasılsın:KK60:
Tesekkur ederim canim iyim ben de:KK49:cocuklar nasil:KK200:
Yok, onlar kendilerine de yapıyorlardır. Burda kasap manav fırın yanyana oluyor zaten :-) lahmacun istiyorsan 10 lahmacun deme sansın yok. Manavdan sebzeyi al, kasaba ver. O hazırlasın. Sonra fırına ver, pişiriyorlar. Tepsi yemekleri de aynı, ister kasaba hazırlatıyorsun, ister evde hazırlayıp fırına getiriyorsun
İyimis ya kaca pisiriyolar peki:KK48:
Alsınlar canım benim için problem yok:)
:KK70::KK70::KK70:

Ben hep kendim hazırlıyorum:)Ama genelde market veya kasap-manavda hazırlatıyorlar:)
Ev hanımları şanslı valla, misafirin mi gelecek. Kasap yemegi hazırlıyor, fırıncı pişiriyor. Ekmek de ordan, bir yemesi kalıyor :KK53:

Back