• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Tesekkur ederim canim iyim ben de:KK49:cocuklar nasil:KK200:

İyimis ya kaca pisiriyolar peki:KK48:

:KK70::KK70::KK70:
Valla ben Urfadayım, tepsileri tepsi başı 1 lira, lahmacun pide tanesi de 1 lira. Lavaş ve ekmek de 1 lira:KK45: biz birine yemek birine Patetes yapıyoruz. 2 pide yada lavaş yetiyor:kk77:

Kaçıncı madalyayı aldı Lunya:sampiyon: Ben de katılsam mı diyecem ama, kızlar iyice tecrübelenmiştir sununmda falan:KK35:
Sen bilirsin canım:)Şimdi kurallarımız biraz değişti:)Yapmadan önce yapacağın tarifi bana söylüyorsun.Uygun ise yapıyorsun:)Pişti olmuyorsunuz;)

Keşke sende benim kardeşim:KK74:

:KK37::KK37:

@Emira SY ve @LezzetliCipetpet mi canım:)
Bebişleri oldu onlarla ilgileniyorlardır:)

Evet :KK200:

Ohhoooo büyüdüler bile ben yakında askere gönderirim heralde oğlumu :KK70:

Şaka bir yana iyiyiz N Nana cigim sen neler yapıyorsun tırtıl kurabiyeden sonra katılmadin sanırım sen de :p
Maşallah maşallah :emir_bebek::emir_bebek::KK37::KK37:
Sende enson yaprak dolmalı içli makara yapmıştın ondan beri göremedim :KK53::KK53:

Sen misin bu dadlu, seksi, çıtır hatunu tanımayan. Al sana en son yaristiginkategori :KK53::KK53:

Kaçıncı madalyayı aldı Lunya:sampiyon: Ben de katılsam mı diyecem ama, kızlar iyice tecrübelenmiştir sununmda falan:KK35:
Abowwwww kaç sene oldu şapkalı hatunlu avatarları hanımcık :KK74::KK74:

Yak anam yok ikimizdeki şans aynı, 20 oldu alamadım bende :KK53::KK53:

:KK37::KK37:

Evet :KK200:

Maşallah maşallah :emir_bebek::emir_bebek::KK37::KK37:
Sende enson yaprak dolmalı içli makara yapmıştın ondan beri göremedim :KK53::KK53:

Sen misin bu dadlu, seksi, çıtır hatunu tanımayan. Al sana en son yaristiginkategori :KK53::KK53:

Abowwwww kaç sene oldu şapkalı hatunlu avatarları hanımcık :KK74::KK74:

Yak anam yok ikimizdeki şans aynı, 20 oldu alamadım bende :KK53::KK53:
Hadi ya:KK70::KK70: Sen de bendensin o zaman:-)
Nasılsın canım:KK60:

Back