En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .

İşte bu sebeple tek bildirim yeterli

Patlicanla pek aram yok benim, kozlenmis severim bir de karniyarik bir de musakka , bir de islim kebabi, bir de etli tavasini ahahah Allahtan aram yok
Kuru patlıcan sevmiyorum deseydin

He bir de kuru patlican dolmasi,normal taze patlican dolmasi da severim, ama aram yoktur patlicanla
Ben çok severim patlıcanıAma kuru patlıcan yemeğini bende çok sevmiyorum.Patlıcan böreğini hiç yedin mi oda çok güzel olur:)

Ben çok severim patlıcanıAma kuru patlıcan yemeğini bende çok sevmiyorum.Patlıcan böreğini hiç yedin mi oda çok güzel olur:)
Onu bilmiyorum, karisik sebzeli bir borek yemistim onun icinde vardi sadece. Denemek lazim aslinda

Onu bilmiyorum, karisik sebzeli bir borek yemistim onun icinde vardi sadece. Denemek lazim aslinda
Çok güzel oluyor tavsiye ederim:)İç malzemesi kıyma,domates,biber ve patlıcan ile yapılıyor:)

Anne yemegi lazim onlara, bende geleyim yemege Allah ne verdiyse kabulumdur,anne yemegi olsun yeter
Öyle canım:)Gel bekleriz
Geçen gün bir kek yaptım o kadar güzel olmuş bayıldılar.Ama diyorlar kesin yine kafana göre takıldın aynısını bir daha yapamazsınBundan sonra ne yaparsan kamera çekeceğiz sonra unutuyorsun diyorlar

Çok güzel oluyor tavsiye ederim:)İç malzemesi kıyma,domates,biber ve patlıcan ile yapılıyor:)
Soganda koyalim karniyarigimsi borek olsun madem
Ama bakayim denerim mevsimi gelince.
Suanda hic gerek yok hem mevsimi degil hem 13 14 liraydi pazarda 2 gun once

Soganda koyalim karniyarigimsi borek olsun madem
Ama bakayim denerim mevsimi gelince.
Suanda hic gerek yok hem mevsimi degil hem 13 14 liraydi pazarda 2 gun once
Soğanda koyuyormuşum unuttum
Arnavut Böreği
Aynen tadı bile yok:)Buzlukta yemeklik koyduğum patlıcan var onunla birgün deneyeyim diyorum:)

Hahaha iyiymis, neden ikinci yapista ayni o ustun lezzet tutmuyor bilmem.
Ceksinler videoya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…