En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Hmm bak Şubat 28 çekiyor benim amziefede Şubat doğumlu ona kısmet bu sefer benim kazanmam için kategoriyi erken açsak
Oylama henüz bitmedi:)Onunla ne alakası var:)

Yeni taşındık, aynen yeni yerleşim yeri hâlâ binalar yapılıyor. Gel gel ben de fazla yakmam o zaman:)
Gelelim bize gore is var mi oralarda.. gercekten kucuk yerlere gitme istegi son zamanlarda kurcaliyor aklimi... kira degil o zmn sizin ev dimi? Kira olsa kac lira verilir.. ay ben gelecem orduya sanirim:))

Yok canım bir sefer gidiyor ve bazı üyeler bildirimlerden rahatsız olabiliyor.Sinirleri tepeye çıkartmayalım:)
Hayır ne zararı var bildirimin ay aklıma arkadaşım geldi o da üyeydi ama çok sosyal medyayla alakası yoktu. Uzun süre kullanmamış kk yı da bir gün oturuyoruz konu açıldı siteden bana dedi ki ben o siteye güvenmiyorum neden dedim kazan mıdır nedir durmadan mesaj atıyor bana dedi ben gülme krizine girdim nasıl gülüyorum ama yarıldım resmen. Allah iyiliğini versin Kazen abi kurucu bazı önemli konularla ilgili bildirim geliyor herkese gidiyor onlar dedim sonra birlikte güldük tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…