• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Hmm bak Şubat 28 çekiyor benim amziefede Şubat doğumlu ona kısmet bu sefer benim kazanmam için kategoriyi erken açsak :KK23: :KK8:
Oylama henüz bitmedi:)Onunla ne alakası var:)

Yeni taşındık, aynen yeni yerleşim yeri hâlâ binalar yapılıyor. Gel gel ben de fazla yakmam o zaman:)
Gelelim bize gore is var mi oralarda.. gercekten kucuk yerlere gitme istegi son zamanlarda kurcaliyor aklimi... kira degil o zmn sizin ev dimi? Kira olsa kac lira verilir.. ay ben gelecem orduya sanirim:))

Yok canım bir sefer gidiyor ve bazı üyeler bildirimlerden rahatsız olabiliyor.Sinirleri tepeye çıkartmayalım:)
Hayır ne zararı var bildirimin:KK12: ay aklıma arkadaşım geldi o da üyeydi ama çok sosyal medyayla alakası yoktu. Uzun süre kullanmamış kk yı da bir gün oturuyoruz konu açıldı siteden bana dedi ki ben o siteye güvenmiyorum neden dedim kazan mıdır nedir durmadan mesaj atıyor bana dedi:KK70::KK70: ben gülme krizine girdim nasıl gülüyorum ama yarıldım resmen. Allah iyiliğini versin Kazen abi kurucu bazı önemli konularla ilgili bildirim geliyor herkese gidiyor onlar dedim :rolleyes: sonra birlikte güldük tabiii

Back