• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Yeni taşındık, aynen yeni yerleşim yeri hâlâ binalar yapılıyor. Gel gel ben de fazla yakmam o zaman:)
İşte alt üst az yakınca ısınmıyor:)Benim kombide az yakıyor:)Yani derece çoğu kombide 35-40 gibi başlıyor.Benim kombi 15 ten başlıyor:)

Anlamadım ki:KK43:

Bizim ev çok açık alanda, üstüm de boş o yüzden herhalde:olamaz:
Abla sizin bayagi cok ve en dusuk isida:KK43:
Ay bilemedim bir suru sebebi oluyor evin isinmamasinin faturanin cok gelmesinin. Bununla ilgili bircok konu vardi bdv de falan. Onlari bir incele ablacim sen, bana oyle bir fatura gelse ve isi en dusukte olsa kafayi yerdim sanirim hic yakmam:KK43:

Canım evim orta daire sağım ,solum,altım,üstüm ev var:)Oturma odası,yatak odası ve çocuk odası full güneş alıyor:)Evimde küçük değil:)
Benim kızlar pikeden uyku seti yorgana 1 ay önce geçtiler:)
Sevgililer günü sofrasımmı geliyor :skandal:

Abla sizin bayagi cok ve en dusuk isida:KK43:
Ay bilemedim bir suru sebebi oluyor evin isinmamasinin faturanin cok gelmesinin. Bununla ilgili bircok konu vardi bdv de falan. Onlari bir incele ablacim sen, bana oyle bir fatura gelse ve isi en dusukte olsa kafayi yerdim sanirim hic yakmam:KK43:
Ev açık alanda olduğu için aşırı rüzgar oluyor, büyük ihtimal ondan. Yazın bile balkonda gece otururken serin okuyor burada:) Bir an önce kış bitsin istiyorum:KK43:
Ben size öyle olsada söylemem ki:)
Tamam o zaman söylediklerimizden biri:KK53: Ama hangisi:KK70:

Ev açık alanda olduğu için aşırı rüzgar oluyor, büyük ihtimal ondan. Yazın bile balkonda gece otururken serin okuyor burada:) Bir an önce kış bitsin istiyorum:KK43:

Tamam o zaman söylediklerimizden biri:KK53: Ama hangisi:KK70:
Aynen canım Rabbim yardımcınız olsun.Bende bitsin istiyorum hastalıktan kutulamadım.Dışarıda sürekli üşüyorum.
Aynen onlardan biri ama farklı versiyonu:)

Back