Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Abla sizin bayagi cok ve en dusuk isida Ay bilemedim bir suru sebebi oluyor evin isinmamasinin faturanin cok gelmesinin. Bununla ilgili bircok konu vardi bdv de falan. Onlari bir incele ablacim sen, bana oyle bir fatura gelse ve isi en dusukte olsa kafayi yerdim sanirim hic yakmam
Canım evim orta daire sağım ,solum,altım,üstüm ev var:)Oturma odası,yatak odası ve çocuk odası full güneş alıyor:)Evimde küçük değil:) Benim kızlar pikeden uyku seti yorgana 1 ay önce geçtiler:)
Abla sizin bayagi cok ve en dusuk isida Ay bilemedim bir suru sebebi oluyor evin isinmamasinin faturanin cok gelmesinin. Bununla ilgili bircok konu vardi bdv de falan. Onlari bir incele ablacim sen, bana oyle bir fatura gelse ve isi en dusukte olsa kafayi yerdim sanirim hic yakmam
Ev açık alanda olduğu için aşırı rüzgar oluyor, büyük ihtimal ondan. Yazın bile balkonda gece otururken serin okuyor burada:) Bir an önce kış bitsin istiyorum
Ev açık alanda olduğu için aşırı rüzgar oluyor, büyük ihtimal ondan. Yazın bile balkonda gece otururken serin okuyor burada:) Bir an önce kış bitsin istiyorum
Aynen canım Rabbim yardımcınız olsun.Bende bitsin istiyorum hastalıktan kutulamadım.Dışarıda sürekli üşüyorum. Aynen onlardan biri ama farklı versiyonu:)