• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Hayır ne zararı var bildirimin:KK12: ay aklıma arkadaşım geldi o da üyeydi ama çok sosyal medyayla alakası yoktu. Uzun süre kullanmamış kk yı da bir gün oturuyoruz konu açıldı siteden bana dedi ki ben o siteye güvenmiyorum neden dedim kazan mıdır nedir durmadan mesaj atıyor bana dedi:KK70::KK70: ben gülme krizine girdim nasıl gülüyorum ama yarıldım resmen. Allah iyiliğini versin Kazen abi kurucu bazı önemli konularla ilgili bildirim geliyor herkese gidiyor onlar dedim :rolleyes: sonra birlikte güldük tabiii
:KK70::KK70::KK70::KK70:
İşte bu sebeple tek bildirim yeterli:70:

Patlicanla pek aram yok benim, kozlenmis severim bir de karniyarik bir de musakka , bir de islim kebabi, bir de etli tavasini ahahah Allahtan aram yok:KK70:
Kuru patlıcan sevmiyorum deseydin:70:

He bir de kuru patlican dolmasi,normal taze patlican dolmasi da severim, ama aram yoktur patlicanla:KK70:
Ben çok severim patlıcanı:KK45:Ama kuru patlıcan yemeğini bende çok sevmiyorum.Patlıcan böreğini hiç yedin mi oda çok güzel olur:)

Ben çok severim patlıcanı:KK45:Ama kuru patlıcan yemeğini bende çok sevmiyorum.Patlıcan böreğini hiç yedin mi oda çok güzel olur:)
Onu bilmiyorum, karisik sebzeli bir borek yemistim onun icinde vardi sadece. Denemek lazim aslinda :kk77:

Onu bilmiyorum, karisik sebzeli bir borek yemistim onun icinde vardi sadece. Denemek lazim aslinda :kk77:
Çok güzel oluyor tavsiye ederim:)İç malzemesi kıyma,domates,biber ve patlıcan ile yapılıyor:)

Anne yemegi lazim onlara, bende geleyim yemege Allah ne verdiyse kabulumdur,anne yemegi olsun yeter:KK200:
Öyle canım:)Gel bekleriz:KK60:
Geçen gün bir kek yaptım o kadar güzel olmuş bayıldılar.Ama diyorlar kesin yine kafana göre takıldın aynısını bir daha yapamazsın:70:Bundan sonra ne yaparsan kamera çekeceğiz sonra unutuyorsun diyorlar:70:

Çok güzel oluyor tavsiye ederim:)İç malzemesi kıyma,domates,biber ve patlıcan ile yapılıyor:)
Soganda koyalim karniyarigimsi borek olsun madem:KK48:
Ama bakayim denerim mevsimi gelince.
Suanda hic gerek yok hem mevsimi degil hem 13 14 liraydi pazarda 2 gun once:silah:

Soganda koyalim karniyarigimsi borek olsun madem:KK48:
Ama bakayim denerim mevsimi gelince.
Suanda hic gerek yok hem mevsimi degil hem 13 14 liraydi pazarda 2 gun once:silah:
Soğanda koyuyormuşum unuttum:70:
Arnavut Böreği
Aynen tadı bile yok:)Buzlukta yemeklik koyduğum patlıcan var onunla birgün deneyeyim diyorum:)

Öyle canım:)Gel bekleriz:KK60:
Geçen gün bir kek yaptım o kadar güzel olmuş bayıldılar.Ama diyorlar kesin yine kafana göre takıldın aynısını bir daha yapamazsın:KK70:Bundan sonra ne yaparsan kamera çekeceğiz sonra unutuyorsun diyorlar:KK70:
Hahaha iyiymis, neden ikinci yapista ayni o ustun lezzet tutmuyor bilmem.
Ceksinler videoya :21:

Back