• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
İşte buzluktakiler,et,tavuk,balık,baklagiller arada karnabahar,ıspanak ile geçiyor:)
ıspanak 2 defa yedik evde... pahalı yaaa.. onun yerine dediklerimi yeriz daha iyi...
buzluğa biz de t.fasulye dolma biber bezelye bamya kabak vişne biber koyuyoruz, annem sağolsun kuruları haşlar koyar hazır yapıyım diye... dolaptan idare ediyoruz...
en çok t.fasulye koyarım yalnız bu defa t.fasulyelerin bir kısmını tam soğumadan koymuşuz morardı tadı da kötü geliyor naylonumsu oldu atıcam onları :/

2 gun once pazarda gordugum fiyatlar karsisinda sok oldum :KK57: boyle bakakaldim.
Pirasa ispanak 7 8 lira.
Karnibahar minicik cidden minicik 6 lira.
Kilo olarak 7 lira ben soook:KK57:
Kivircik olmus 5 6 lira
Maydonoz tere roka 2 ser lira ve incecik demet
Yesil sogan incecik demet 4 5 lira.
Ayy darlandim cook fena:olamaz:
markete gidip manav reyonuna bakmak istemiyorum o kadar fenayım o görüntülere... kıvırcık alamıyorsun.... ayy bayilzammm ıspanağı bile 2 defa yedik valla...

Ablacım yazın buzluğunuza ne koyuyorsunuz ? Ben çocuk olduktan sonra ne kadar önemli olduğunu anladım konserve olarak yaptıklarınız var mı ? deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Smile Forever Smile Forever BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 @-VUSLAT- @yasminsay unuttuğum yada etiketini yapamadığım diğer arkadaşlara da soruyorum :KK200:
Önceleri çok doldururdum buzluğu.Şimdi kış sebzesi yapmaktan sıra gelmiyor doldurduklarımı yemeye diye daha az koyuyorum.Herkesin bildiği gibi fasulye,bezelye ,konserve olarak menemen,yine yaprağı salamura olarak değil de konserve usulü kavanozda ,vişne erik kompostoları.Ben buzluk tadını çok fazla sevmiyorum ,yaz mevsiminde yaptığım tadı yakalayamıyorum.Eşim kış sebzesini seviyor zaten.

Ablacım bundan sonra kırmızı masa örtüsü de yasaklansın :KK70: o kırmızı olmasaydı birinci bendim :confused:
Yalnız kırmızı örtü kullanan çok oldu ama herkesi 1.yapmıyor kırmızı örtü:skandal:
Ortak özellik kaynananın hediye etmesi örtüyü :skandal:

Son düzenleme:
Ben de arada tencerede fincan kek yapıyorum çok güzel oluyor, fırını aratmıyor:kk77:
Bence fırında kuruma ihtimali var tencerede daha güzel oldu ıslak ıslak :))

Ben kışa hazırlık yapmıyorum diyecek kadar az.
Turşuyu bile binbir surat çekerek yaptım :)
Ben geçen sene o kadar çok turşu kurdum ki komşuya gezmeye gittikçe götürdüm tabak tabak bir çoğu da jalopone idi :D

Bu sene yapmadım ama pişmanım ://

Bende inşaAllah
Yiyecek bişey bulamıyorum şuan inan evde pazara çıkmayınca herşey eksik kalıyor patates kizartacsgim sözde diyetteyim kepek ekmeği ile patates :D

Yiyecek bişey bulamıyorum şuan inan evde pazara çıkmayınca herşey eksik kalıyor patates kizartacsgim sözde diyetteyim kepek ekmeği ile patates :KK70:
Sen fırını yaptırtmaya bak bir an önce

markete gidip manav reyonuna bakmak istemiyorum o kadar fenayım o görüntülere... kıvırcık alamıyorsun.... ayy bayilzammm ıspanağı bile 2 defa yedik valla...
Umarim fiyatlar duzelir biran once, hani yine aliyorum ama biz iki kisiyiz yarim kilo alsam zaten yetiyor. Ozellikle kalabalik aileleri dusunuyorum valla zor ya:(

Back