- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.774
Yasocum afiyet bal şeker olsun ne vardı içlerinde
Selam minnoşummSelamlar
Yatıya kalsında gör bakalım sjksjksjk amin hamdolsunKaynanam güzel haberi verdibana geliyormuş ben kaçtım
Allah razı olsun canım. Zeytinyağı delisiyim ben, her öğünde ekmek banıp yiyebilirim. Birazdan deneyeceğim inşallahAbla daha fazlasına ve iyisine layıksın..
Yarım elma gönül elma.. İnşallah beğenirsiz tadını
Afiyetle kullanmak nasip olsun
Afiyetle yiyin yasooomAllah razı olsun canım. Zeytinyağı delisiyim ben, her öğünde ekmek banıp yiyebilirim. Birazdan deneyeceğim inşallah
Bu arada paylaşayım diye girdiğimde, direktHAbibte ’nin yorumu karşıma çıktı. İyi oldu
Zeytinyağ ve nar ekşisi ablam, sağolasın
Yasocum afiyet bal şeker olsun ne vardı içlerinde
Selam minnoşumm
Bal şeker olsun canımcımZeytinyağ ve nar ekşisi ablam, sağolasın
afiyet olsun bizde hataydan alırız ❤
Sağolasın canım benim, ben ilk defa deneyeceğim,afiyet olsun bizde hataydan alırız ❤
buralardanda istediğiniz bişey olursa gönderebilirim herkes için diyorum
Onlar ne koyduSahra ismini kızımda çok beğeniyordu eşide öyle,sonra vazgeçtiler başka isim koydular.
Sağolasın canımburalardanda istediğiniz bişey olursa gönderebilirim herkes için diyorum
Sağolasın canım
Beren ismini koydular.Onlar ne koydu
Afiyet bal şeker olsun abla
Sağol canısı düşünmen bile yeterliburalardanda istediğiniz bişey olursa gönderebilirim herkes için diyorum
Ben salatalarda çok kullanıyorum canım, yemek olarak bakınca kuru dolma ve yaprak sarması haricine hiç kullanmadım sanırımAfiyet bal şeker olsun abla
Nar ekşisine dikkatkopkoyı olur valla yemekler demedi deme