Dün geldim sandalyeye uzattım ayaklarımı oturdum.Bugün iyiyimÇok yorma kendini, daha da şişirmesin yara yerini
Sen kendini bilirsin, kontrollü kontrollü hareket edersin canım. Ama dikkatli olmak lazımDün geldim sandalyeye uzattım ayaklarımı oturdum.Bugün iyiyimHızlı yürüyemiyorum zaten,bir şeyde taşıyamıyorum
Belirti mi var kiSen kendini bilirsin, kontrollü kontrollü hareket edersin canım. Ama dikkatli olmak lazım
Artık sizde bıktınız benden ama bugün yine test verdik. Bu gidişle pozitif çıkacağız gibi
Ayyyy hayırdır ne oldu yineSen kendini bilirsin, kontrollü kontrollü hareket edersin canım. Ama dikkatli olmak lazım
Artık sizde bıktınız benden ama bugün yine test verdik. Bu gidişle pozitif çıkacağız gibi
Geçen Cuma rahatsızdı, Pazartesi test yapıldı, negatif çıktı. Gribi geçmedi, bugün baş ağrısı ve halsizlik başladıBelirti mi var ki
Gribi geçmedi ve bugün yeni komplikasyonlar eklenince mecbur teste gittikAyyyy hayırdır ne oldu yineYok canım niye bıkalım hepimiz paylaşıyoruz
Allah korusun umarım değildir.
İnşaallah bir şey yoktur canımGribi geçmedi ve bugün yeni komplikasyonlar eklenince mecbur teste gittik
İnşallah canım
Cancağzım
Aşkom nerelerdesin
Aa ,insallah yoktur cancağızımGribi geçmedi ve bugün yeni komplikasyonlar eklenince mecbur teste gittik
İnşallah canım
Havalar soğuk, belki o yüzdendir, hayırlısı...Geçen Cuma rahatsızdı, Pazartesi test yapıldı, negatif çıktı. Gribi geçmedi, bugün baş ağrısı ve halsizlik başladı
Nasılsın cancağızımCancağzım
İnşallah cancağzımAa ,insallah yoktur cancağızım
Dün keyfim yoktu askom,bugun azaldı ağrım çok şükür, sen nasılsın?Aşkom nerelerdesin
Valla adam haklı,çokta berbat bir şeyİnşallah cancağzım
Bıktık artık test yaptırmaktan
Doktor geç gelecekti.Ancak işi bitmiştir
Mevsim gribi demişti drHavalar soğuk, belki o yüzdendir, hayırlısı...