Olsun abla görmedim ama yakışmıştırSarıya boyadım röflede yaılması lazımda orduevi kuaför açılmadı daha salgından dolayı
Ağlama kıyamam
Nasıl biliyor yaaaa nevoşummm
İsmi ile yaşasınAllah iyilik versin. Teşekkür ederim
Cinsiyeti kız. İsmini Sahra Nil koyduk
Sağol pericim röflesi epey gitti yapılsa kendine gelecek yine platin yaptırıyorum .Olsun abla görmedim ama yakışmıştır
Teşekkür ederim. Aslında Ece Nil olacaktı Nil nehrinin kraliçesi gibi ama kocam sahra ismini duymuş bir arkadasindan ve çok hoşuna gitmiş böylelikle biraz çöl biraz sulu bir ortam oldu ismiAdıyla yaşasın musmutlu olsun dünyaya geldiği zaman,ismide çok güzelmiş
Teşekkür ederimİsmi ile yaşasınSağlıkla gelsin inşaallah
Enson bekarken boyatmistim babama sarıya bende açıktim evlenene kadar,bayadir kuaför yüzü bile görmüyorum yaa bende mavi istiyorum aslında.Sağol pericim röflesi epey gitti yapılsa kendine gelecek yine platin yaptırıyorum .
Sahra ismini kızımda çok beğeniyordu eşide öyle,sonra vazgeçtiler başka isim koydular.Teşekkür ederim. Aslında Ece Nil olacaktı Nil nehrinin kraliçesi gibi ama kocam sahra ismini duymuş bir arkadasindan ve çok hoşuna gitmiş böylelikle biraz çöl biraz sulu bir ortam oldu ismi
En son geçen ekim ayında kesim için gitmiştim uzadı gene arada makası vuruyorum bende saça.Enson bekarken boyatmistim babama sarıya bende açıktim evlenene kadar,bayadir kuaför yüzü bile görmüyorum yaa bende mavi istiyorum aslında.
Çok merak ettimmm simdiiii
Baya olmuş .Bende evde hallediyorum kesim işini kızımın sacini falan kestim gecengun.Sahra ismini kızımda çok beğeniyordu eşide öyle,sonra vazgeçtiler başka isim koydular.
En son geçen ekim ayında kesim için gitmiştim uzadı gene arada makası vuruyorum bende saça.
İyi hadi bakalım bekliyoruzTeşekkür ederim
Bu sefer ilk tarif benden gelecek sanırım.
En son yaptığım çorbayı sunum yapamadığım için ekleyememistimbu sefer risk yok. Dogururum falan elimde kalmasın yine
2 kere filan kendim kestim olduğu kadarıyla,aslınfa gitmem lazımda kaldım bende dışarda röfle çok pahalı bide.Baya olmuş .Bende evde hallediyorum kesim işini kızımın sacini falan kestim gecengun.
Kuaföre gitmeyede korkuyor insan.
merak ediyorum
2 kere filan kendim kestim olduğu kadarıyla,aslınfa gitmem lazımda kaldım bende dışarda röfle çok pahalı bide.
Minnoşşşşummmm sdonra olurmu
pekiMinnoşşşşummmm sdonra olurmu
Abla bir balon var yaaa benim hemsom ancak kendini övsün..yok misafirpervermiş yok bilmem neymiş..Bal0ncuk bir iğnelik işi var işte yok salça istemişlerde yollamamışım da valla abla insanlarla uğraşmam zor anlayacağın takmıyorum
Abla bir balon var yaaa benim hemsom ancak kendini övsün..yok misafirpervermiş yok bilmem neymiş..Bal0ncuk bir iğnelik işi var işte yok salça istemişlerde yollamamışım da valla abla insanlarla uğraşmam zor anlayacağın takmıyorum
Bal0ncuk cukum, bu gönderinin altında paylaşmak nasipmiş. Kargomu aldım, Allah razı olsun kuzu, Rabbim yolunu güzel eylesin.
Çok teşekkür ediyorum
Abla daha fazlasına ve iyisine layıksın..Bal0ncuk cukum, bu gönderinin altında paylaşmak nasipmiş. Kargomu aldım, Allah razı olsun kuzu, Rabbim yolunu güzel eylesin.
Çok teşekkür ediyorum