- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
Yani işte salata olur..Ben salatalarda çok kullanıyorum canım, yemek olarak bakınca kuru dolma ve yaprak sarması haricine hiç kullanmadım sanırım
Zeytin salatası olur
Sarmaiç olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani işte salata olur..Ben salatalarda çok kullanıyorum canım, yemek olarak bakınca kuru dolma ve yaprak sarması haricine hiç kullanmadım sanırım
Sağol canısı düşünmen bile yeterli
Zeytinyağını da yarım çay bardağı içtim, hiç hazırlara benzemiyor. Çok hoş bir tat bıraktı boğazımdaYani işte salata olur..
Zeytin salatası olur
Sarmaiç olur
Annem tek tek kopardı o zitinleri..Zeytinyağını da yarım çay bardağı içtim, hiç hazırlara benzemiyor. Çok hoş bir tat bıraktı boğazımda
Gerçekten çok güzel, bayıldımAnnem tek tek kopardı o zitinleri..
Sonrada adamın başında beklediler zitinleri karıştırmasn içine asitlenmesin die..
Beğenmene sevindim abla
Ne zaman istersen gönderirim
Niye gidemiyorsunben adanaya gidemiyorum haftaya en iyi böreğimi yapmak
Güzle isimmis adıyla yaşasın.Beren ismini koydular.
Amin inşallah teşekkürler.Güzle isimmis adıyla yaşasın.
Sebep?ben adanaya gidemiyorum haftaya en iyi böreğimi yapmak
Ben de şu an bu durumdayım
şefi iş yoğunluğundan biletimi ertelemimi söylemişteSebep?
Eşim yürüyüş için parka gitti. Dışarı çıkmayı da canım istemiyorGörümcem geldi, çay bulaşığı makinaya konulacak diye gitmedim oturdum koltuğa buraya girdimDışarı çık
Aman koyarsın boşverEşim yürüyüş için parka gitti. Dışarı çıkmayı da canım istemiyorGörümcem geldi, çay bulaşığı makinaya konulacak diye gitmedim oturdum koltuğa buraya girdim
Ben de yürüsem iyi aslında kolesterol için, ama hiç canım istemiyorAman koyarsın boşver
Bende yemeği hazırladım yiyelim sonra yürüyüşe çıkacağım.
Azda olsa yürümek istiyorum.
Evet ağrım oluyor.Ama nereye kadar oturacağım.Ben de yürüsem iyi aslında kolesterol için, ama hiç canım istemiyor
Rahatsız oluyorum yürüyünce demiyor muydun?
Çok yorma kendini, daha da şişirmesin yara yeriniEvet ağrım oluyor.Ama nereye kadar oturacağım.
Huyum kurusun bir şeyde olsa bırakamıyorum yapacağım işi
Yavaş yavaş dinlene dinlene yürüyorum