Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Sağol pericim röflesi epey gitti yapılsa kendine gelecek yine platin yaptırıyorum .
Enson bekarken boyatmistim babama sarıya bende açıktim evlenene kadar,bayadir kuaför yüzü bile görmüyorum yaa bende mavi istiyorum aslında.
Çok merak ettimmm simdiiiio_O

Teşekkür ederim. Aslında Ece Nil olacaktı Nil nehrinin kraliçesi gibi ama kocam sahra ismini duymuş bir arkadasindan ve çok hoşuna gitmiş böylelikle biraz çöl biraz sulu bir ortam oldu ismi 😅
Sahra ismini kızımda çok beğeniyordu eşide öyle,sonra vazgeçtiler başka isim koydular.
Enson bekarken boyatmistim babama sarıya bende açıktim evlenene kadar,bayadir kuaför yüzü bile görmüyorum yaa bende mavi istiyorum aslında.
Çok merak ettimmm simdiiiio_O
En son geçen ekim ayında kesim için gitmiştim uzadı gene arada makası vuruyorum bende saça.

Sahra ismini kızımda çok beğeniyordu eşide öyle,sonra vazgeçtiler başka isim koydular.

En son geçen ekim ayında kesim için gitmiştim uzadı gene arada makası vuruyorum bende saça.
Baya olmuş .Bende evde hallediyorum kesim işini kızımın sacini falan kestim gecengun.
Kuaföre gitmeyede korkuyor insan.

Abla bir balon var yaaa benim hemsom ancak kendini övsün..yok misafirpervermiş yok bilmem neymiş.. Bal0ncuk Bal0ncuk bir iğnelik işi var işte yok salça istemişlerde yollamamışım da valla abla insanlarla uğraşmam zor anlayacağın takmıyorum :KK53: :KK53: :KK53: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK14: :KK14: :KK14: :KK14: :KK14: :KK53:
Bal0ncuk Bal0ncuk 🎈cukum, bu gönderinin altında paylaşmak nasipmiş. Kargomu aldım, Allah razı olsun kuzu, Rabbim yolunu güzel eylesin.
Çok teşekkür ediyorum :KK60: :KK68:

Abla bir balon var yaaa benim hemsom ancak kendini övsün..yok misafirpervermiş yok bilmem neymiş.. Bal0ncuk Bal0ncuk bir iğnelik işi var işte yok salça istemişlerde yollamamışım da valla abla insanlarla uğraşmam zor anlayacağın takmıyorum :KK53: :KK53: :KK53: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK14: :KK14: :KK14: :KK14: :KK14: :KK53:
Bal0ncuk Bal0ncuk 🎈cukum, bu gönderinin altında paylaşmak nasipmiş. Kargomu aldım, Allah razı olsun kuzu, Rabbim yolunu güzel eylesin.
AD259B71-5FBA-4E67-987D-DA93C99B2269.jpeg

Abla daha fazlasına ve iyisine layıksın..
Yarım elma gönül elma.. İnşallah beğenirsiz tadını♥️
Afiyetle kullanmak nasip olsun 🤲🎈

X