- 18 Kasım 2020
- 20.481
- 49.367
Deme öyle deme,daha çok gençsin sendeMaşaallah ablam hala orta yaşlı gibisin ben sana yetiştim
Öyledir abla sen bizden eskisin burda
YaaaaAbla bir balon var yaaa benim hemsom ancak kendini övsün..yok misafirpervermiş yok bilmem neymiş..Bal0ncuk bir iğnelik işi var işte yok salça istemişlerde yollamamışım da valla abla insanlarla uğraşmam zor anlayacağın takmıyorum
Saçımı boyamıştım yıkadım geldim .
Doğru ablaDeme öyle deme,daha çok gençsin sende
Aslında oda önemli değil,aradaki arkadaşlık ilişkileri önemli bana göre.
bana mı süsleniyorsun de bakımSaçımı boyamıştım yıkadım geldim .
AbowwwwwwwwwAbla bir balon var yaaa benim hemsom ancak kendini övsün..yok misafirpervermiş yok bilmem neymiş..Bal0ncuk bir iğnelik işi var işte yok salça istemişlerde yollamamışım da valla abla insanlarla uğraşmam zor anlayacağın takmıyorum
Çok dertleşmişizdir nevoşumlaDoğru abla
Kendimeee kendimeeebana mı süsleniyorsun de bakım
KiskandumÇok dertleşmişizdir nevoşumla
Kendimeee kendimeee
bende bana sanmıştımÇok dertleşmişizdir nevoşumla
Kendimeee kendimeee
Sarı tabi kiKiskandum
Hangi renk boyadın ablaa
Bende iyiyim canım teşekkür ederim bugün börügümü yapacağımİyiyim canım, sen nasılsın?
Sarıya boyadım röflede yaılması lazımda orduevi kuaför açılmadı daha salgından dolayıKiskandum
Hangi renk boyadın ablaa
Ağlama kıyamambende bana sanmıştım
Nasıl biliyor yaaaa nevoşummmSarı tabi ki
Hoş geldin nasılsın nasıl geçiyor hamilelikBende iyiyim canım teşekkür ederim bugün börügümü yapacağım
üzüldüm.Sarıya boyadım röflede yaılması lazımda orduevi kuaför açılmadı daha salgından dolayı
Ağlama kıyamam
Nasıl biliyor yaaaa nevoşummm
Sancım varken bebek yukarda, sancım yokken aşağıdaHoş geldin nasılsın nasıl geçiyor hamilelik
Cinsiyeti neydi bebeğin.Sancım varken bebek yukarda, sancım yokken aşağıdadoktor 3 hafta daha doğum beklemiyorum ama bir şey olursa ara dedi. Bekliyoruz heycanla.
Sen nasılsın?
Aaaaaa neden üzülme canısıüzüldüm.
Allah iyilik versin. Teşekkür ederimCinsiyeti neydi bebeğin.
Sağlıkla dünyaya gelsin annesi
Bende iyiyim sağol
Adıyla yaşasın musmutlu olsun dünyaya geldiği zaman,ismide çok güzelmişAllah iyilik versin. Teşekkür ederim
Cinsiyeti kız. İsmini Sahra Nil koyduk