Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldum büyük ihtimalle görmemişim teşekkür ediyorum delfiniaMerhabaHuMIsma
Birkaç gün evvel "hoşgeldiniz" diye mesaj yazmıştım, görmediniz sanırım. Tekrar yazayım istedim.Hoşgeldin
Ben paketli işlenmiş birşey yemiyorum bu benim ince çizgi ama yine ödem varMenülerde diyet dışı çok var. Egzersiz yapılmışsa görmüyorumespressoc sende paketli gıdalar özellikle. Dikkat et canım. Evet güzel adım atıyorsun ama bunlar ödem olarak dönebilir
Stres bile ödem yapıyor canım. Tuzlu yiyorsan yapar. İşte olabildiğince etkenleri azaltmak lazım. Çok su içmemiz lazımBen paketli işlenmiş birşey yemiyorum bu benim ince çizgi ama yine ödem var
Evet canım maalesef ki oluyor çünkü ben her gün sabah 8 akşam 5 kütüphanedeyim yiyecek şeyler hazırlayıp götürmeye vaktim kalmıyorMenülerde diyet dışı çok var. Egzersiz yapılmışsa görmüyorumespressoc sende paketli gıdalar özellikle. Dikkat et canım. Evet güzel adım atıyorsun ama bunlar ödem olarak dönebilir
Stresten evet asıl nedenStres bile ödem yapıyor canım. Tuzlu yiyorsan yapar. İşte olabildiğince etkenleri azaltmak lazım. Çok su içmemiz lazım
Hoşbuldum büyük ihtimalle görmemişim teşekkür ediyorum delfinia
Daha evvel gittiğim bir diyetisyen,Ara öğün tavsiyeleri kızlar varmı bir kaç öneri
Çok teşekkür ediyorum deneyeceğimDaha evvel gittiğim bir diyetisyen,
ara öğün olarak 1 meyvenin yanında 1 kase yoğurt veriyordu. (1 kase yoğurt 4 yemek kaşığı kadar oluyor.) Yoğurt meyve şekerinin yağa dönüşmesini engelliyor demişti sanırım, kan şekeri de birden fırlamıyormuş.
2 grissini, 1 ince dilim peynir olabilir.
Onun dışında 8 adet çiğ badem ve sade Türk kahvesi, yeşil çay, v.b. bir içecek olabilir.
HuMIsma