Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Menülerde diyet dışı çok var. Egzersiz yapılmışsa görmüyorum espressoc espressoc sende paketli gıdalar özellikle. Dikkat et canım. Evet güzel adım atıyorsun ama bunlar ödem olarak dönebilir

Günaydın ❤️

1000068310.webp

Menülerde diyet dışı çok var. Egzersiz yapılmışsa görmüyorum espressoc espressoc sende paketli gıdalar özellikle. Dikkat et canım. Evet güzel adım atıyorsun ama bunlar ödem olarak dönebilir
Evet canım maalesef ki oluyor çünkü ben her gün sabah 8 akşam 5 kütüphanedeyim yiyecek şeyler hazırlayıp götürmeye vaktim kalmıyor ☹️ daha dikkat etmeye çalışacağım

📌 Önemli güncelleme

Burayı açtığımızdan beri diyet dışı egzersizi kuralımız vardı.
Düşündük, zaten tartı günü çıkan sonuca göre egzersizlerimiz var,
Diyet dışı cezası kalktı
Bundan sonra diyet dışı beslendiğini zaman ceza egzersizi gelmeyecek.
Şimdiye kadar yaptıklarımız bize kar kalsın. Sonuçta ne yaptıysak kendimiz için düşündük yaptık

Diyet dışı beslenmelerimiz haftalık tartı sonucunda + olarak karşımıza çıkarsa zaten 3 gün tartı cezamız var. Bütün hesapları oradan çıkarırız.

Sadece dediğim gibi diyet dışı olan bir öğün yiyecek olursa çok detay vermeden diyet dışı diye belirtelim yeterli. Diğer arkadaşlarımızın motivasyonu düşmesin

Bundan dolayı gelen uyarılarda silindi
Bu durumda
labellevie labellevie ve E Esmusum uyarı 2'yken 1 e düştü
sudem34 sudem34 uyarı yok

Ara öğün tavsiyeleri kızlar varmı bir kaç öneri
Daha evvel gittiğim bir diyetisyen,
ara öğün olarak 1 meyvenin yanında 1 kase yoğurt veriyordu. (1 kase yoğurt 4 yemek kaşığı kadar oluyor.) Yoğurt meyve şekerinin yağa dönüşmesini engelliyor demişti sanırım, kan şekeri de birden fırlamıyormuş.
2 grissini, 1 ince dilim peynir olabilir.
Onun dışında 8 adet çiğ badem ve sade Türk kahvesi, yeşil çay, v.b. bir içecek olabilir.
HuMIsma HuMIsma

Daha evvel gittiğim bir diyetisyen,
ara öğün olarak 1 meyvenin yanında 1 kase yoğurt veriyordu. (1 kase yoğurt 4 yemek kaşığı kadar oluyor.) Yoğurt meyve şekerinin yağa dönüşmesini engelliyor demişti sanırım, kan şekeri de birden fırlamıyormuş.
2 grissini, 1 ince dilim peynir olabilir.
Onun dışında 8 adet çiğ badem ve sade Türk kahvesi, yeşil çay, v.b. bir içecek olabilir.
HuMIsma HuMIsma
Çok teşekkür ediyorum deneyeceğim

İnanılmaz yorgun ve yogunum hastane işlerim bitmiyor 🙄
Neyse saat 14.00 da bir tabah nohutlu mantı yemegi yedim
15.30 gibi 1 bardak laktozsuz kefir + 1 avuc çig fıstık + 1 tane eti intense
Başkada bişey yemedim suya devam
Chocolita Chocolita

Eklentiler

• 1000048322.webp
    1000048322.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 7
Sabah 9.00