- 11 Nisan 2007
- 86.350
- 505.448
- 1.223
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugünkü menüm
Kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
1 yk tereyağ bal
Bolca yeşillik
Domates salatalıK
Ara öğün
1 cafe cream
1 kuru incir
2 kuru kayısı
Akşam yemeği
Izgara tavuk
2 sıkım çiğ köfte
Bolca salata
Chocolita Eki Görüntüle 3571891
Spor 50 dk yürüyüş
Miniklerin doğum günü kutlu olsun lotus hayırlı ömürleri olsun inşallahMerhaba gün yoğundu yine ikizlerimin yarın doğum günü bugün AVM oyun bölümüne götürdük minnaklarim 3 yaşını dolduracaklar zaman ne çabuk geçiyor
Git gel yürüdüm ama admsayar tam algilamamis çantamda
Eve gelince kardeşlerim geldi arka arkaya biriyle kahve diğeriyle akşam çayı içtik ayrı saat diliminde geldiler ikizlerin hediyelerini bugünden bıraktılar![]()
Tost ve sandviç boyutları neydi lilacımDünki menum
Sabah
1tost yumurta peynir zeytin 1b kahve
Aksam
1 sandvic 1 kase corba
2lt su
Bugunki menum
Sabah
1simit zeytin domates peynir 1b cay
Aksam
1tb kuru fasulye 2k pilav cacik
2lt su
Geçmez mi
Oh yarasınŞunu atmamışım saat kolumda değil şu anChocolita yürüyüşten sonra bi 20 dk bel bacak ve bantla kol hareketleri yapıyorum onu dememişim
Doğum günleri kutlu olsun kuzularınMerhaba gün yoğundu yine ikizlerimin yarın doğum günü bugün AVM oyun bölümüne götürdük minnaklarim 3 yaşını dolduracaklar zaman ne çabuk geçiyor
Git gel yürüdüm ama admsayar tam algilamamis çantamda
Eve gelince kardeşlerim geldi arka arkaya biriyle kahve diğeriyle akşam çayı içtik ayrı saat diliminde geldiler ikizlerin hediyelerini bugünden bıraktılar![]()
Afiyet olsun canım nasıl oldunuz? Çocukla hastaydınızİyi akşamlar menümü paylaşayım
Sabah zeytin peynir bol yeşillik bir dilim ekmek
Ikındın güveç 5 kasık erişte bol yeşillik
Suyumu içtimChocolita
Allah zihin açıklığı versin.Yapabilirim evet yapılmayacak değil. Kpss çalışmaya başladığım için biraz hareketsizlesmeye başladım aslında. Ama günlük spor yapacağım
Bilmiyorum canım ben de baktım öyle. Pazar günü menümü yazayım;labellevie menüye bakayım dedim de son mesajlarına bakınca 2021 deki mesajların görünüyor. Neden öyle acaba
Bugünün menüsünü de bekliyorum canım
Tost iki dilim ekmekten sandvic el kadar boyutlarda canim. Bugunden itibaren biraz daha dikkat edecem hafta sonu biraz baßtan savma gectiTost ve sandviç boyutları neydi lilacım
Geçmez mi🏋 şifa olsun
Tost yapcam bonusum büyük bi imtihan2 tepsi sıcak poğça kokusuyla imtihandayım sen ne yaptın beslenmeyeD u t