Kaptan tartılar özel mesajla sana mı atılıyor ?️ Yarın tartı günümüz
️ Yarın gönderemeyecek olanlar bugünden gönderebilir
Tartıları öğleden sonraya bırakmayalım
3 den sonra gelen tartı için 1 uyarı gelir
Liste yıldızlarıdelfinia ve @TheDandelion
Tartıyı özelden göndermeyi unutmayalım
Bence yememiştirAfiyet olsun. Bueno 3 boğum derken diyeti yemiş midir bugün
Ben tartilmadan dayanamiyorum ama tartılmamak doğru olan motivasyonunu düşürebilirHer gün tartılmak bana yaramıyor ya 1 hafta beklicem artık. Ama şişim şu an. Bugün çok hafif geçirmeyi düşünüyorum
Evet canım yoldan geldik biraz işim vardı dün bugün yaparım.
Takım yıldızları özelden atıyor, diğerleri buraya atıyor konuya.Kaptan tartılar özel mesajla sana mı atılıyor ?
Doğru mu anladım ?
Kurallara henüz vakıf olamadim
Liste yıldızları özelden atar sudecim. Geçen hafta en çok kilo veren delfi ve TheDandelion bugün özelden atacaklar. Şampiyonun süpriz olması için bu şekilde. Diğer herkes topiğe atıyorKaptan tartılar özel mesajla sana mı atılıyor ?
Doğru mu anladım ?
Kurallara henüz vakıf olamadim
Aynen ahahahaBence yememiştir4 olsaydı yemişti ya toplam kalorimin dışında bişey olmadığı için masum görüyorum ama bugum zaten spor yapmayı planlıyorum belim iyiden iyiye düzelmeye basladı. ️ ️Senin içinden ceza yazmak gelmiş. ️ ️Yaz anasını satayım mecbur kalayım yapmaya. Zate yarın tartı günü
Bence aksama basmati pirincli kabak yemeği yap. Kabak cok guzel ödem attırıyo. Haftaya kabak detoxu da demeyebilirsin. Fırında az yağlı pişirince de yoğurtlu guzel gidiyoAynen ahahahaama bak spor ne güzel olur bende çıktım şimdi.
Sabah 1 kase süte yulaf yedim. Akşamda aynısını yapıcam inşallah. Bu arada evdekiler pizza istiyorr
Ay ben senin belini unuttum yaBence yememiştir4 olsaydı yemişti ya toplam kalorimin dışında bişey olmadığı için masum görüyorum ama bugum zaten spor yapmayı planlıyorum belim iyiden iyiye düzelmeye basladı. Senin içinden ceza yazmak gelmiş. Yaz anasını satayım mecbur kalayım yapmaya. Zate yarın tartı günü
Yok yok bugun yapıcam iyiyim bugun. Belki hareketleri cok hızlı yapmam sadece. İyi gelicek spor yapmak suan bana sanki belim açılıcakmış gibi hissediyorumAy ben senin belini unuttum yagözden kaçırmışım okurken. Yok canım beklemiyorum spor sakın zorlama kendini. Şöyle biraz daha geçsin
Böyle birşey. İçinde düşük kalorili sağlıklı tarifler varmıs simdi gordum.tarifler de ücretsiz.
Canım hoşgeldinSelam nereye nişan alıyorsunuz bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?