Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Bugun ben de düşündüm ya insanlar diyetisyene gidiyorlar 3-4 kilo verip bırakıyorlar. Aslında önemli olan kendi vucudunu tanımak ve ona göre beslenmeyi düzenlemek.
Hapları iğneleri bırakınca geri kilo alıyor çoğu insan.
Mesela Diyetisyenin verdiği listeye uyacağım diye 5 öğün beslenmek bana cok zor geliyo. O an evde ne varsa imkanım neyse ne kolaysa onu yiyip kilo vermek daha az stresli gibi.
2 öğün yiyorum ve bana yetiyor ben mecbur muyum kahvaltısı öğle yemeği aksam yemeği ara öğünleri ayrı ayrı hazırlamaya. Diyet listeleri beni çok geriyo ona uygun yemek yapmak falan ap ayrı dert.
Önemli olan kafaya koymak kararlı olmak. Yavas yavas da olsa çok sınırlamadan abartmadan psikolojimi bozmadan devam edicem💪🏻👋
Kesinlikle katılıyorum. Diyetisyene git diyorlar ama bende bu her saate ara öğün yüzünden düzen tutturamadım. Dediğin gibi yolunu bildikten sonra iplerin elinde olması daha iyi. Bir de canının çektiği sebzeye ete öncelik tanırsın ne bileyim

Tünaydın
Bugünkü

Menüm
8.00 kahvaltı
3 kk peynir
7 zeytin
Domates salatalık
Çok az yumurta salam
Bir ince dilim ekmek

9.40 ara
Çay
Bir hurma
Bir incir
Bir kayısı
Çeyrek ceviz

10.40 ara
Kahve
1 Hurma
7-8 ay çekirdek
6-7 kabak çekirdeği

12.50 öğlen
2 yumurtadan sucuklu omlet
3-4 top peynir
Domates salatalık yeşil ve kapya biber
2 yeşil zeytin

Su yarım litre
Spor 7.20 den beri ayaktayim

Bugün iştahım açık inşallah gümlemem
Kalori fazla olabilir
İlk günler
İlerleyen günlerde daha dikkatli olurum
Menü iyi görünüyor. Akşamlara çorba salata koydukça doyurucu olur. Yanına gelen yemeği ayarlamış oluruz.

Mutlu günler
Gecmiş olsun mesajları ve iyi temennileriniz için Allah razı olsun insallah
21 saat aclık sonrası yulaflı tost yaptım ( 2 yk yulaf 2 yumurta 2 yk yogurt ve baharat )
Akşama son ögünüm ve sporumla birlikte tekrar paylasırım inşallah

Eklentiler

• 1000043598.webp
    1000043598.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 7
  • 1000043752.webp
    1000043752.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 11
  • 1000043746.webp
    1000043746.webp
    59,2 KB · Görüntüleme: 10
Bir tanıdık dedi ki geçenlerde, keşke seninde paran olsaydı da benim gibi falan beye gitseydin. Değişik bir tedavi uygulamış hiç spor yapmıyormuş. İğnelerle hapla zayıflamış. Bunu da ben kardiyo yaptıktan sonra ter içinde kalmış yüzüme söylüyor. Spor yapıyorum diye üzülüyorum senin için dedi. Ki ben uzun zamandır ilk kez böyle egzersiz yaptım.
Maddiyat vurgusu ayrı, kilo veremeyişin maddiyatla hiçbir ilgisi olmaması ayrı. Nerden tutsan elinde kalıyor. Aksine diyet yapmadığım zaman abur cubura yığdığım paranın haddi hesabı yok.

Tamamen kendi kararsızlığımızla ilgili.
İlaçlar bittiği zaman, aynı mide ameliyatı olanlar gibi kendi iradesi devreye girecek. Her yol aynı kapıya çıkacak.

Verdiğimiz emek çok değerli. Ter döküp kafa yorarak yaptığımız her iş gibi önemli. Bazıları çıkacak böyle. Biz cerrahi haplı tedaviden daha kalıcı olan kendi irademizle bunu yapacağız. Bu yüzden imrenilecek olan budur.

Kendi sağlığımız kendi mutluluğumuz için belki de yaptığımız ilk şey. Bütün o zorluğuna rağmen kendisine inanıp istediğine sahip olan kadının gücüne ancak imrenilir. Küçümseyen biri çıkarsa bilelim ki doğru yoldayız
Nefsini terbiye edememiş gram emek vermemiş igneyle hapla zayıflamış diye artistlik yapıyor.Tahammül edemiyorum böyle egoist ve seviyesi düşük tiplere.Bir kere o küçük beynine sokması gereken sporun sadece kilo vermek adına yapılmadıgı beden kalp ve hayat enerjisi için yapıldıgı.Görüyoruz etrafta onlarca para döküp başa dönenleri.İrademiz yoksa hiç birşey bizde kalıcı zayıflamaya yaramaz.Sen hiç o güzel canını sıkma .Senin yaptıgın dogru ve güzel olan

Bir tanıdık dedi ki geçenlerde, keşke seninde paran olsaydı da benim gibi falan beye gitseydin. Değişik bir tedavi uygulamış hiç spor yapmıyormuş. İğnelerle hapla zayıflamış. Bunu da ben kardiyo yaptıktan sonra ter içinde kalmış yüzüme söylüyor. Spor yapıyorum diye üzülüyorum senin için dedi. Ki ben uzun zamandır ilk kez böyle egzersiz yaptım.
Maddiyat vurgusu ayrı, kilo veremeyişin maddiyatla hiçbir ilgisi olmaması ayrı. Nerden tutsan elinde kalıyor. Aksine diyet yapmadığım zaman abur cubura yığdığım paranın haddi hesabı yok.

İlaçlar bittiği zaman, aynı mide ameliyatı olanlar gibi kendi iradesi devreye girecek. Her yol aynı kapıya çıkacak.

Verdiğimiz emek çok değerli. Ter döküp kafa yorarak yaptığımız her iş gibi önemli. Bazıları çıkacak böyle. Biz cerrahi haplı tedaviden daha kalıcı olan kendi irademizle bunu yapacağız. Bu yüzden imrenilecek olan budur.

Kendi sağlığımız kendi mutluluğumuz için belki de yaptığımız ilk şey. Bütün o zorluğuna rağmen kendisine inanıp istediğine sahip olan kadının gücüne ancak imrenilir. Küçümseyen biri çıkarsa bilelim ki doğru yoldayız
Banada geçen sene diyetisyene verdiğin paralarla mide ameliyatı olmustun dediler sanki ben ameliyat çok olmak istiyorum gibi
Ben kendi başıma kilomu bi kaç koruyabildim diyetisyensiz veremiyorum ikizlerim bu sene gündüz bakımevine yazdirabilirsen( kura ile belirleniyor) onlar alıştıktan sonra çalışmayı bile düşünüyorum Can sıkıntısından bile çok yiyorum

Bugun ben de düşündüm ya insanlar diyetisyene gidiyorlar 3-4 kilo verip bırakıyorlar. Aslında önemli olan kendi vucudunu tanımak ve ona göre beslenmeyi düzenlemek.
Mesela Diyetisyenin verdiği listeye uyacağım diye 5 öğün beslenmek bana cok zor geliyo. O an evde ne varsa imkanım neyse ne kolaysa onu yiyip kilo vermek daha az stresli gibi.
2 öğün yiyorum ve bana yetiyor ben mecbur muyum kahvaltısı öğle yemeği aksam yemeği ara öğünleri ayrı ayrı hazırlamaya. Diyet listeleri beni çok geriyo ona uygun yemek yapmak falan ap ayrı dert.
Önemli olan kafaya koymak kararlı olmak. Yavas yavas da olsa çok sınırlamadan abartmadan psikolojimi bozmadan devam edicem💪🏻👋

Online diyetisyenim böyle akşam eşime kendime ayrı hazırlamak zor oluyor
Geçen yıl gittiğim diyetisyen evde pişen yemek olsun kizartma hariç her yemeği veriyordu germeden stres olmadan güzel kilolar vermiştim psikolojik açıdan da çok destek oluyor kadın çok donanımlı bir diyetisyen gerçekten

Nefsini terbiye edememiş gram emek vermemiş igneyle hapla zayıflamış diye artistlik yapıyor.Tahammül edemiyorum böyle egoist ve seviyesi düşük tiplere.Bir kere o küçük beynine sokması gereken sporun sadece kilo vermek adına yapılmadıgı beden kalp ve hayat enerjisi için yapıldıgı.Görüyoruz etrafta onlarca para döküp başa dönenleri.İrademiz yoksa hiç birşey bizde kalıcı zayıflamaya yaramaz.Sen hiç o güzel canını sıkma .Senin yaptıgın dogru ve güzel olan
Hay ağzın bal yesin denp. İçimden geçenleri söyledin. Oda yüksek kilodan düştü diye düşünüp anlar diye destek beklerken böyle karşılık alınca canım sıkıldı ama geldi geçti. Kimseden destek beklemeyeceksin. Gerek yok. Ne yapıyorsak kendimize. Sağol canım 🩷

Günü 17.00 da kapadım kefirle canım yemek istemedi yulaf beni hep çok tok tutuyor
20.00 da 30 dk egzersiz videosu yapacagım
10.000 adım cepte zaten

Chocolita Chocolita
Bonus Bonus

Eklentiler

• 1000043746.webp
    1000043746.webp
    59,2 KB · Görüntüleme: 8
  • 1000043831.webp
    1000043831.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 9
  • 1000043840.webp
    1000043840.webp
    13 KB · Görüntüleme: 10
  • 1000043833.webp
    1000043833.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 7
Kızlar ya ramazanı bayramdi derken ben asla diyet düzenimi tutturamadim. Artık günlük kütüphaneye gidiyorum kpss için bugün öğünlerim saçma sapan oldu bana öneride bulabilir misiniz😓

İnsan asla iyi biseyler yapmani istemiyorlar. Her zaman herkesin deneyimi tecrübesi en iyisi ama senin en kötüdür onlara göre. Bugün sabah kütüphaneye giderken kendime telkinler verdim. En çok seni hor görenlerin yüzüne tokat gibi çarpmak için adım adım gideceksin

Ben Aralık ayında basladim diyetisyene 3 ay gittim verdiği listeyi yapmadım çünkü tüp bebek sürecindeyfim asla motive olamadım. Kadın bana ne komusmalar yaptı ne motivasyon desteği uyguladiysa zerre umrumda olmadi

Ben Aralık ayında basladim diyetisyene 3 ay gittim verdiği listeyi yapmadım çünkü tüp bebek sürecindeyfim asla motive olamadım. Kadın bana ne komusmalar yaptı ne motivasyon desteği uyguladiysa zerre umrumda olmadi
Valla bende işe yarayacak tek yöntem eve yemekleri yapıp göndermesi olur 😝😂

8 Nisan, Salı günü,
Öğlen peynirli sandviç yedim, çay içtim.
Akşam yemeğinde sulu köfte ve erişte vardı.
Su:2 lt. içtim.
Adımlarım:4018
Chocolita Chocolita
İyi akşamlar.🤗🌸💕
1000088322.webp

Deli mi ne 😒 ben senin gibi kolayı seçmedim nefsimle bedenimle savaşıyorum diyeydin. Sinirim bozuldu

🥦Kahvaltı
Yarım muzlu Yulaf lapası
2 çilek
🥦Ara öğün
3 adet finger bisküvi
🥦Akşam
Yarım tavuk döner dürüm ev yapımı
Biraz pattes kızarması
Spor yapamıyorum belim hala bitik

Back
X