Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Bayağı güzel etkileri varmış , günlük düzenli yapmayı düşünüyorum bu süreçte diğer türlü geçen yıl çok fazla sindirim problemi yaşamıştım

Evet
23 Nisan'a kadar 6 kilo vereceğim insallah
İnşallah. Kilolarımız yakın. Bayram dönüşü hepimiz yeni başladık sayılır.
Liste için Boy ve hedef kiloyu da alayım
9.45 de
Sade Türk kahvesi
17 tane kayısı cekirdegi
Afiyet olsun Menüyü akşam tek seferde yazıyoruz. Ama bu seni motive edecekse arada yazıp akşam tekrar toplu yazarsan sevinirim. Menü kontrolünde daha kolay oluyor bizim için

Bayağı güzel etkileri varmış , günlük düzenli yapmayı düşünüyorum bu süreçte diğer türlü geçen yıl çok fazla sindirim problemi yaşamıştım
Bende dün gece 2019 da kilo verdiğim dönemin kolesterol değerlerine baktım. Kötü kolesterol yine yüksekmiş ama 150 şu ana göre düşükmüş. Biz de kolesterol genetik. Hepsi 2 katına çıktı. Diyetle biraz düşermiş onu anladım. Çok tehlikeli Allah korusun. Bende her gün egzersiz yapmaya çalışıcam

Merhaba kızlar İstanbul yağmurlu ve kasvetli uykum geliyor böyle havalarda ama uyumak ne mümkün ikizlerle
Bonus
@ chocolita tşk ederim 3 yaş oldular bugün akşam pasta keseceğiz pastayla imtihanevde bırakmam dağıtırım ( kardes dede,anne ,kv fln)
Bende birazdan leslie yaparım Coco cezamiz var dimi artı geldiğimiz için

İkizlerin doğumgünleri kutlu olsun. Nice sağlıklı, mutlu, neşe dolu yaşları olsun.

Kızlar tünaydın günün ilk öğünü ile karsınızdayım.
Yulaf tostunu eneyin mutlaka. Normal tost kadar guzel olmasa da baya tok tutuyor
Tarifi:
1yumurta
1 kaşık yoğurt
3-4kasık yulaf
Tuz
İçine kaşar koydum ben ama daha yağsız peynir diyete daha uygun olur

Eklentiler

• 1000155433.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 3
Yulaf tostu 200kalori
Kahvaltı Toplam 586 kalori

Eklentiler

• 1000155436.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 2
Ya gerçekten kilo hastalık sebebi bende 70 üstüne ciktigimdan beri hastalıklar bitmedi gitti ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…