Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bismillah inşallah hedefinize ulaşırsınız
Oh mutlu oldum kalan 4Tost ve sandviç boyutları neydi lilacım
Geçmez mi🏋 şifa olsun
Bayağı güzel etkileri varmış , günlük düzenli yapmayı düşünüyorum bu süreçte diğer türlü geçen yıl çok fazla sindirim problemi yaşamıştımAfiyet olsun canım nasıl oldunuz? Çocukla hastaydınız
Allah zihin açıklığı versin.
Zihin açıklığı demişken spor yapmanın öğrenmeye ciddi faydası varmış
1) Kan akışı artar: Egzersiz sırasında beyne giden kan artar, bu da daha fazla oksijen ve besin demek. Beyin hücreleri daha iyi çalışır.
2) Beyin kimyasalları artar: Özellikle dopamin, serotonin ve endorfin gibi "iyi hissettiren" kimyasallar salgılanır. Bu da dikkati artırır, ruh halini iyileştirir
3) BDNF (beyin türevli nörotrofik faktör) seviyesi artar: Bu protein, yeni sinir bağlantıları kurulmasını kolaylaştırır. Yani öğrenmeyi ve hafızayı güçlendirir.
4) Stresi azaltır: Spor, zihinsel gürültüyü azaltır. Böylece konsantrasyon ve odaklanma kolaylaşır.
EvetHadi bismillah inşallah hedefinize ulaşırsınız
Listede olmak istiyor musunuz
İnşallah. Kilolarımız yakın. Bayram dönüşü hepimiz yeni başladık sayılır.Evet
23 Nisan'a kadar 6 kilo vereceğim insallah
Afiyet olsun9.45 de
Sade Türk kahvesi
17 tane kayısı cekirdegi
Bende dün gece 2019 da kilo verdiğim dönemin kolesterol değerlerine baktım. Kötü kolesterol yine yüksekmiş ama 150 şu ana göre düşükmüş. Biz de kolesterol genetik. Hepsi 2 katına çıktı. Diyetle biraz düşermiş onu anladım. Çok tehlikeli Allah korusun. Bende her gün egzersiz yapmaya çalışıcamBayağı güzel etkileri varmış , günlük düzenli yapmayı düşünüyorum bu süreçte diğer türlü geçen yıl çok fazla sindirim problemi yaşamıştım
Afiyet olsun sabah içtim daha kahvaltı yapmadım
Teşekkür ederim, sana da afiyet olsun canımAfiyet olsun sabah içtim daha kahvaltı yapmadım![]()
İkizlerin doğumgünleri kutlu olsun. Nice sağlıklı, mutlu, neşe dolu yaşları olsun.Merhaba kızlar İstanbul yağmurlu ve kasvetli uykum geliyor böyle havalarda ama uyumak ne mümkün ikizlerle
Bonus
@ chocolita tşk ederim 3 yaş oldular bugün akşam pasta keseceğiz pastayla imtihanevde bırakmam dağıtırım ( kardes dede,anne ,kv fln)
Bende birazdan leslie yaparım Coco cezamiz var dimi artı geldiğimiz için
Yulaf tostu 200kaloriKızlar tünaydın günün ilk öğünü ile karsınızdayım.
Yulaf tostunu eneyin mutlaka. Normal tost kadar guzel olmasa da baya tok tutuyor
Tarifi:
1yumurta
1 kaşık yoğurt
3-4kasık yulaf
Tuz
İçine kaşar koydum ben ama daha yağsız peynir diyete daha uygun olur![]()
Ya gerçekten kilo hastalık sebebi bende 70 üstüne ciktigimdan beri hastalıklar bitmedi gitti yaBende dün gece 2019 da kilo verdiğim dönemin kolesterol değerlerine baktım. Kötü kolesterol yine yüksekmiş ama 150 şu ana göre düşükmüş. Biz de kolesterol genetik. Hepsi 2 katına çıktı. Diyetle biraz düşermiş onu anladım. Çok tehlikeli Allah korusun. Bende her gün egzersiz yapmaya çalışıcam