• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hayıt tohumuyla hamile kaldım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnde hayit tohmu iyi gelr die esm bgun aldi ictim onu daha icmesem mi benm 4 ay oncesne kadar adetlern 35 gunde bir olyodu ama smdi 29 gnde vr okyo eskdeb brazda geckrdm smdi tam zamannda olyorum ozaman icmyim daha hayit tohmunu esme caksir otu aldn bugn onu kllanmaya basladi smdi

Canım düzeni bozulan çok olmuş o yüzden söyledim. Ama tabiki sen bilirsin. Ben adetleri düzgün olanlar yumurta kalitesini arttırmak için incir kürleri yapıyorlar sizde deneyebilirsiniz

Benim de adetim çok düzenli, hiç şaşmaz. Muayene ve tahlillerde de bir şey çıkmadı. Napsam beklesem mi öyle. Bişey yaparsam olan düzenim de bozulur diye korkuyorum.

Bnde hayit tohmu iyi gelr die esm bgun aldi ictim onu daha icmesem mi benm 4 ay oncesne kadar adetlern 35 gunde bir olyodu ama smdi 29 gnde vr okyo eskdeb brazda geckrdm smdi tam zamannda olyorum ozaman icmyim daha hayit tohmunu esme caksir otu aldn bugn onu kllanmaya basladi smdi

Yani sen bakarsın eğer sana yarıyorsa devam edersin

ben de 10 gündür düzenli içiyorum bakalım bana da şifa olacak mı çok umutluyum
İnşaAllah canım Rabbim yüzünüzü güldürsün hayırlı sağlıklı evlatlar versin benim bebişimide bana bağışlasın düşük tehlikem var 3 gündür açık kahverengi leke görüyorum bu gün bütün günüm hastanelerde geçti

İnşaAllah canım Rabbim yüzünüzü güldürsün hayırlı sağlıklı evlatlar versin benim bebişimide bana bağışlasın düşük tehlikem var 3 gündür açık kahverengi leke görüyorum bu gün bütün günüm hastanelerde geçti
ALLAH şifa versin evladını size bağışlasın canım doktor ne dedi ne verdi ilaç

Benim de adetim çok düzenli, hiç şaşmaz. Muayene ve tahlillerde de bir şey çıkmadı. Napsam beklesem mi öyle. Bişey yaparsam olan düzenim de bozulur diye korkuyorum.
Benim de durumum sen gibi rahim filminden ultrasona hormonlara herseye baktırdım suan hersey yoluna girdi ama tık yok

ALLAH şifa versin evladını size bağışlasın canım doktor ne dedi ne verdi ilaç
Teşekkürler canım kalçadan iğne yapılıp büyük bi serum takıldı ayrıntılı usg kan ve idrar tahlili yapıldı şu an iyiyim çok şükür düşük tehlikesi devam ediyor ama çok riskli değilmiş progestana devam etmem gerekiyormuş

Teşekkürler canım kalçadan iğne yapılıp büyük bi serum takıldı ayrıntılı usg kan ve idrar tahlili yapıldı şu an iyiyim çok şükür düşük tehlikesi devam ediyor ama çok riskli değilmiş progestana devam etmem gerekiyormuş
çok sevindim canım progestana devam ettikten sonra dinlendikten sonra da risk ALLAH'IN İZNİYLE ortadan kalkar inşallah canım bir arkadaşımın da bir hafta sürmüştü şimdi iyi

Hayıt suyu erken yumurtlama yaparmı acaba yaşayan varmı adetimin 5.günü folekül 13 mm idi çok geldi bana nasıl hemen oluştu anlamadım

çok sevindim canım progestana devam ettikten sonra dinlendikten sonra da risk ALLAH'IN İZNİYLE ortadan kalkar inşallah canım bir arkadaşımın da bir hafta sürmüştü şimdi iyi
Çok teşekkürler Rabbim sanada hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin en kısa zamanda inşaAllah

Merhaba arkadaşlar ben kendimi nçbildim bileli pkoluyum adetlerim hep düzensizdir 2014 te glifor ve inofolik kullanıp kızıma hamile kalmıştım çok şükür sağlıklı bi kızım var şu an ama 1 yıldır ikinci için uğraşıyordum ve hormon değerlerim fsh Lh yüksek e2 progesteron düşüktü ve fazla klomen tedavisi sonucu rahimde incelme oldu bende tedaviye ara verip vücudumu dinlendirmek istedim ilk ay hiç bişey kullanmadım sonraki ay hayıt tohumuna başladım ve Rabbime şükürler olsun bana vesile kıldı umarım sizlerede fayda verir ve muradınıza erersiniz hayırlısıyla
Mrb Allah tamamına erdirsin.Bende pko luyum dogal yoldan bir gebelik oldu.yas22 .1 sene önce gebe kaldım.ve düşük olduğu.1 yıldır demiyoruz olmuyor.Size sorum .rgim filmi çekildi temiz çıktı.Horman değerleri normal.ama FSH yüksek .dedi.esimjn sperm. Testleri iyi.Sonuc olarak doktor yumurtlama problem i var dedi.Bende de pko var adetler düzensiz.inci tanesi büyüklüğünde sıra sıra dizilmiş kistcler var.Adetim 40.50 günde bir olur.Simdi 35 gündür adet olmadım şuan hayır tohumu kullanirsam olur mu.Her ay bir umut hamile kalırım diyorum ama olmuyor.Adetler düzensiz olduğu içinde hiç umutlanmak istemiyorum.Bana bir umut verin ne yapayım

Eczanede satılan hapıda var ama demleyıp kullanmak yada hap olarak kullanmak farkedermı hapını kullanan oldumu arkadaslar?

Back