• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hayıt tohumuyla hamile kaldım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
PRogestan rahimi kalınlaştırıp bebeği tutunmasını ve düşük olmamasını sağlıyormuş canm diğer iki ilaç için bir bilgim yok adetlerim 2 aydır düzene girdi ama inşallah bu ay olur bebiş hayırlısıyla tatlım
hadi hayırlarla sağlıcakla inşallah bebeğin gelir gülüm amin

Ben adet olduğumda başladım ve ara vermeden günde iki bardak içtim zaten ilk ay hamile kaldım çok şükür inşaAllah sende en kısa zamanda bebişine kavuşursun cnm
sadece hayıt mı içtin canım aslanpençesi felan içmedinmi

Kızlar merhaba. Bende yorumları baştan sona okudum ve olumlu sonuçları görünce bende mi kullansam dedim. Ben 23 Nisanda adet oldum Nisanın 26sında klomen kullanmaya başladım 2 kutu günde 3adet kullandım ama yumurtam oluşmadı. Mayıs'ın 23 ünde adet olmam lazımdı olamadım. Adetin üzerinden 10gün geçti doktora gittim ultrasonda baktı yumurtaların var şuan dedi gebelik testi yaptı negatif çıktı. Bu ay kendiliğinden hasta ol dedi ilaç vermedi sonra yine klomen kullanalım dedi.

Şimdi sorum şu gebe olma ihtimalim yoktur değil mi? Bu hayır tohumunu kullanmak istiyorum ama hastalanmayı mi beklesem olumsuz bi etkisi olur mu kı 17 gün geçti adet olamadım... ayrıca glifor ve inofolic combi kullanıyorum zararı olur mu kı??

Biraz uzun oldu kusura bakmayın:(

kızlar hayıt suyu sizde de aşırı kasık ağrısı yapmışmıydı bugün bir ağrıyla uyandım ki anlatamam yumurtaları mı büyütüyor acaba

Yumurtaların büyür canm
ay gerçekten mi canım büyümede sorun vardı erkeklik hormonum yüksek çıkmıştı benim inşallah şifa oluyodur bana ya ama bu kadar ağrıyı ben evleneli çekmedim kasıklarımdan karnımdan

sadece hayıt mı içtin canım aslanpençesi felan içmedinmi
Mrb canım çok olmuş yazdığın ama umarım okursun bende e2 hormonu düşük olduğu için adetim bittikten sonra adaçayı içtim günde bi bardak ama 1 haftamı içtim 10 gün mü hatırlamıyorum net olarak daha önce yazmıştım yorumları okuduysan görmüş olman lazım inş. Tedavin olumlu sonuçlanır

Merhaba arkadaşlar ben bikonuda fikirlerinizi almak istiyorum adet duzenleyici ilaclarla berabermi hayıt kullanıyorsunuz yoksa ilaçları bırakıp hayıt kullanıp onunlami adet olmaya çalışıyorsunuz lütfen birileri cevaplasin

Merhaba arkadaşlar ben bikonuda fikirlerinizi almak istiyorum adet duzenleyici ilaclarla berabermi hayıt kullanıyorsunuz yoksa ilaçları bırakıp hayıt kullanıp onunlami adet olmaya çalışıyorsunuz lütfen birileri cevaplasin
Ben cyclo içiyorum. hayitta aslan pencesi de iciyorum

Sanırım en yüksek fsh bizim. Benim 96 dan 64 e düştü trisequens kullanırken ama doktor bu ilaç dsh dusurmez sadece adet olmanı sağlar demişti 2 ay bıraktım tekrar 94 oldu..simdi yine başladım ilaca ama hayit ekstraktida aldım dün icmeye başladım sabah akşam 1 tatlı kaşığı iciyorum dogrumu yapiyorum acaba

Sanırım en yüksek fsh bizim. Benim 96 dan 64 e düştü trisequens kullanırken ama doktor bu ilaç dsh dusurmez sadece adet olmanı sağlar demişti 2 ay bıraktım tekrar 94 oldu..simdi yine başladım ilaca ama hayit ekstraktida aldım dün icmeye başladım sabah akşam 1 tatlı kaşığı iciyorum dogrumu yapiyorum acaba
Bende kaynatıp içiyorum otunu. Ama hala ayaklarım yaniyoo

Benimde ilaç içmeden 160 idi. İlaç içtim 100 e düştü

Hala doğru düzgün bir doktor bulamadım hormon degerlerini gören doktor iki cümle kurup gönderiyor her doktor sonrası günlerce ağlıyorum 4 yıllık evliyim daha once doktora gittim hicbir sorun yoktu saat gibiydi hersey... birkez doğal yolla hamile kaldım 10 haftalık kalbi durdu kurtaj oldum sonra parça kalmış dendi ve ikinci kurtaji oldum ne olduysa ondan sonra oldu yaş 31 sen kaç yaşındasın

Hala doğru düzgün bir doktor bulamadım hormon degerlerini gören doktor iki cümle kurup gönderiyor her doktor sonrası günlerce ağlıyorum 4 yıllık evliyim daha once doktora gittim hicbir sorun yoktu saat gibiydi hersey... birkez doğal yolla hamile kaldım 10 haftalık kalbi durdu kurtaj oldum sonra parça kalmış dendi ve ikinci kurtaji oldum ne olduysa ondan sonra oldu yaş 31 sen kaç yaşındasın
Benimde yaş 31 :) ben artık bu durum için dr. Gitmiyorum tüp bebek düşünunce gitcem sıkıldım hep aynı laflar hele bi doğal deneyelim de. Ne zamandır böyle oldu canim? Benimde her şey iyiydi birden kesildim adetten

Back