• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hayıt tohumuyla hamile kaldım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk gün baktım iç çamaşirimda kahverengi leke var sonra sulu kan gibi akmaya başladı çok sık değil hatta gece yatıyorum sabaha bakıyorum hiç akinti yok sonra az az gelmeye başladı . Bende iki gündür hayıtı içmiyorum ama değişen bir şey yok

Bende pko olduğunu 10 gün falan oldu ogreneli folbiol ve hayıt tohumu içiyorum bi hafta sonra da diyetisyene gidecem kilo vermek için

Bende pko olduğunu 10 gün falan oldu ogreneli folbiol ve hayıt tohumu içiyorum bi hafta sonra da diyetisyene gidecem kilo vermek için
Ben diyetisyene de gittim 4kilo verdim. Geriye kaldı 3 kilo. Ama adetlerde değişen bişey yok yine gelmedi zamanında :KK43:

Başka ne yaptın canım ilaç tedavi falan. .. sadece diyetisyene mi gittin..
Endokrin gittim tüm tahliller yapıldı. İnsülin direncim olduğu ortaya çıktı. Glukofen başladı endokrin doktoru. Daha sonra diyetisyene gittim şuan diyet yapıyorum. Öyle canım

Endokrin gittim tüm tahliller yapıldı. İnsülin direncim olduğu ortaya çıktı. Glukofen başladı endokrin doktoru. Daha sonra diyetisyene gittim şuan diyet yapıyorum. Öyle canım
Anladım canım hayırlısı olsun.. insallah çocuğunu kucağına alırsın en kısa zamanda

Hayit tohumunu ne zaman kllanmaya baslyoruz acaba esim de kllansa fayd aolrmu sadece benm mi kllanmam lazim

Bnm adetlermle ilgli bisyim yk aslnda hic sornumuz yk sebebsiz hamle kalamyor belki fayda okur die icicektim

O zaman sakın içme düzenli olanlara yaramiyormus. Bence sen incir kürleri varya onları dene
Benim de adetim çok düzenli, hiç şaşmaz. Muayene ve tahlillerde de bir şey çıkmadı. Napsam beklesem mi öyle. Bişey yaparsam olan düzenim de bozulur diye korkuyorum.

Back