• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hayıt tohumuyla hamile kaldım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Agnucaston diye bi hayıt hapı varmıs sanırım kullananlar bu ılactan memnun

Mrb Allah tamamına erdirsin.Bende pko luyum dogal yoldan bir gebelik oldu.yas22 .1 sene önce gebe kaldım.ve düşük olduğu.1 yıldır demiyoruz olmuyor.Size sorum .rgim filmi çekildi temiz çıktı.Horman değerleri normal.ama FSH yüksek .dedi.esimjn sperm. Testleri iyi.Sonuc olarak doktor yumurtlama problem i var dedi.Bende de pko var adetler düzensiz.inci tanesi büyüklüğünde sıra sıra dizilmiş kistcler var.Adetim 40.50 günde bir olur.Simdi 35 gündür adet olmadım şuan hayır tohumu kullanirsam olur mu.Her ay bir umut hamile kalırım diyorum ama olmuyor.Adetler düzensiz olduğu içinde hiç umutlanmak istemiyorum.Bana bir umut verin ne yapayım
Mrb arkadaşım şikayetlerin benimkine çok benziyor bende işe yaradı inşaAllah sende de işe yarar şu an gebe olduğundan şüphe ediyorsan adet olmayı bekleye bilirsin çünkü gebeliğe zarar verir mi vermez mi bilmiyorum hamilelik şüphen yoksa hemen başla derim çünkü ben ilk kullandığım ay günüm geçiyordu ve hayıtı kullandıktan bi kaç gün sonra adetim gelmişti sonraki ay da hamile kaldım çok şükür umarım sende bian önce güzel sonuçlar alırsın

Kızlar merhaba bnde de adet düzensizliği var 4gun geçti olmadım Hala Bebis te yok test yaptm o tohumu smdi icmeye başlasam bişey olurmu acaba

Kızlar merhaba bnde de adet düzensizliği var 4gun geçti olmadım Hala Bebis te yok test yaptm o tohumu smdi icmeye başlasam bişey olurmu acaba
adet gormedıysen kullanman daha ıyı tabı eger hamıle degılsen hıc bı sakıncası olmaz bıtkısel bı ılac

ben eczaneden aldım bugun agnucaston adı bıtkısel yanı... Bırde ıncır kuru onerıyorlar yumurtlamayı saglıyormus bugun onuda ıcecegım :ıslık:

Kızlar hormon testim nasıl cevaplarsanız çok sevinirim pko var bende 4. Ayımız bebek istiyoruz olmadı progeatan inofolic kombi ve progestan kullanıyorum

Eklentiler

• IMG_6259.JPG
    IMG_6259.JPG
    33,9 KB · Görüntüleme: 80
Kızlar hormon testim nasıl cevaplarsanız çok sevinirim pko var bende 4. Ayımız bebek istiyoruz olmadı progeatan inofolic kombi ve progestan kullanıyorum
progestanı nasıl içiyorsun canım kaç mg onu da hamile kalman için mi verdi doktor

bakalım size ne ilaçlar verecekler özele mi gidiyorsunuz
yok cnm devlete gıttım bugun rutin kontrol ıcın sımır testı yaptı hormon testı aldı rahımde yara gordu test sonucunda bırsey cıkacagnı sanmıyorum gecen yıl testler ıyıydı ama bellı olmuyor mumkunse ılac kullanmak ıstemıyorum suan hayıt hapı kullanıyorum ıncır kürü içiyorum ve folık asıt basladım hayırlısı :ukala:

yok cnm devlete gıttım bugun rutin kontrol ıcın sımır testı yaptı hormon testı aldı rahımde yara gordu test sonucunda bırsey cıkacagnı sanmıyorum gecen yıl testler ıyıydı ama bellı olmuyor mumkunse ılac kullanmak ıstemıyorum suan hayıt hapı kullanıyorum ıncır kürü içiyorum ve folık asıt basladım hayırlısı :ukala:
inşallah sana da şifa olur gülüm seviniriz cümlemiz hayırlarla sağlıcakla amin

progestanı nasıl içiyorsun canım kaç mg onu da hamile kalman için mi verdi doktor
Canım adetim bitikten sonra 16. Gün progestana başlıyorum 200mg günde bir tane 10 gün boyunca onuncu gün ve sonunda adet oluyorum iki aygır düzene girdi

Malesef bu gün bebeğimin kalp atışının durduğunu öğrendim
Bebeğimi kaybettim:KK43:

Back