- 19 Mayıs 2017
- 278
- 38
- 13
- 31
Hayırlı sahurlar bence siz aktarcıdan Alın daha iyi olurEczanede satılan hapıda var ama demleyıp kullanmak yada hap olarak kullanmak farkedermı hapını kullanan oldumu arkadaslar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı sahurlar bence siz aktarcıdan Alın daha iyi olurEczanede satılan hapıda var ama demleyıp kullanmak yada hap olarak kullanmak farkedermı hapını kullanan oldumu arkadaslar?
Demleyerek mı kullandın canım nekadar sure kullandın ? Baya oldu ben bı aktara sordum artık getırmıyorum pahalı kımse almıyor demıstıHayırlı sahurlar bence siz aktarcıdan Alın daha iyi olur
Ben kullanıyorum hapını aynı şey fark etmiyorEczanede satılan hapıda var ama demleyıp kullanmak yada hap olarak kullanmak farkedermı hapını kullanan oldumu arkadaslar?
Bende deneyebılırım adetım henuz yenı bıttı folık asıtte kullanıyorum aynı zamanda ıkısı beraber nasıl olur bılemedımBen kullanıyorum hapını aynı şey fark etmiyor
Mrb arkadaşım şikayetlerin benimkine çok benziyor bende işe yaradı inşaAllah sende de işe yarar şu an gebe olduğundan şüphe ediyorsan adet olmayı bekleye bilirsin çünkü gebeliğe zarar verir mi vermez mi bilmiyorum hamilelik şüphen yoksa hemen başla derim çünkü ben ilk kullandığım ay günüm geçiyordu ve hayıtı kullandıktan bi kaç gün sonra adetim gelmişti sonraki ay da hamile kaldım çok şükür umarım sende bian önce güzel sonuçlar alırsınMrb Allah tamamına erdirsin.Bende pko luyum dogal yoldan bir gebelik oldu.yas22 .1 sene önce gebe kaldım.ve düşük olduğu.1 yıldır demiyoruz olmuyor.Size sorum .rgim filmi çekildi temiz çıktı.Horman değerleri normal.ama FSH yüksek .dedi.esimjn sperm. Testleri iyi.Sonuc olarak doktor yumurtlama problem i var dedi.Bende de pko var adetler düzensiz.inci tanesi büyüklüğünde sıra sıra dizilmiş kistcler var.Adetim 40.50 günde bir olur.Simdi 35 gündür adet olmadım şuan hayır tohumu kullanirsam olur mu.Her ay bir umut hamile kalırım diyorum ama olmuyor.Adetler düzensiz olduğu içinde hiç umutlanmak istemiyorum.Bana bir umut verin ne yapayım
adet gormedıysen kullanman daha ıyı tabı eger hamıle degılsen hıc bı sakıncası olmaz bıtkısel bı ılacKızlar merhaba bnde de adet düzensizliği var 4gun geçti olmadım Hala Bebis te yok test yaptm o tohumu smdi icmeye başlasam bişey olurmu acaba
Insallah canim basliycmadet gormedıysen kullanman daha ıyı tabı eger hamıle degılsen hıc bı sakıncası olmaz bıtkısel bı ılac
progestanı nasıl içiyorsun canım kaç mg onu da hamile kalman için mi verdi doktorKızlar hormon testim nasıl cevaplarsanız çok sevinirim pko var bende 4. Ayımız bebek istiyoruz olmadı progeatan inofolic kombi ve progestan kullanıyorum
bugun doktor progestron hormonu istedı sonuc yarın cıkacak bakalım benım durum ne ?progestanı nasıl içiyorsun canım kaç mg onu da hamile kalman için mi verdi doktor
bakalım size ne ilaçlar verecekler özele mi gidiyorsunuzbugun doktor progestron hormonu istedı sonuc yarın cıkacak bakalım benım durum ne ?
yok cnm devlete gıttım bugun rutin kontrol ıcın sımır testı yaptı hormon testı aldı rahımde yara gordu test sonucunda bırsey cıkacagnı sanmıyorum gecen yıl testler ıyıydı ama bellı olmuyor mumkunse ılac kullanmak ıstemıyorum suan hayıt hapı kullanıyorum ıncır kürü içiyorum ve folık asıt basladım hayırlısıbakalım size ne ilaçlar verecekler özele mi gidiyorsunuz
inşallah sana da şifa olur gülüm seviniriz cümlemiz hayırlarla sağlıcakla aminyok cnm devlete gıttım bugun rutin kontrol ıcın sımır testı yaptı hormon testı aldı rahımde yara gordu test sonucunda bırsey cıkacagnı sanmıyorum gecen yıl testler ıyıydı ama bellı olmuyor mumkunse ılac kullanmak ıstemıyorum suan hayıt hapı kullanıyorum ıncır kürü içiyorum ve folık asıt basladım hayırlısı![]()
ınsallah canım hayırlısıyla RAbbım herkesın gonlune gore nasıp etsın sen hamılesın sanırıminşallah sana da şifa olur gülüm seviniriz cümlemiz hayırlarla sağlıcakla amin
yok canım henüz nasip olmadı bu ay çok umutluydum ama olmadı şşmdi kahverengi akıntım var adetim geliyor sanırımınsallah canım hayırlısıyla RAbbım herkesın gonlune gore nasıp etsın sen hamılesın sanırım![]()
Canım adetim bitikten sonra 16. Gün progestana başlıyorum 200mg günde bir tane 10 gün boyunca onuncu gün ve sonunda adet oluyorum iki aygır düzene girdiprogestanı nasıl içiyorsun canım kaç mg onu da hamile kalman için mi verdi doktor