• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hayıt tohumuyla hamile kaldım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Malesef bu gün bebeğimin kalp atışının durduğunu öğrendim
Bebeğimi kaybettim:KK43:
Gecmıs olsum canm vardır bundada bi hayır Allah tekrar saglıklı sıhhatli bir sekılde nasıp etsın umudunu kaybetme:KK200::dua:

Canım adetim bitikten sonra 16. Gün progestana başlıyorum 200mg günde bir tane 10 gün boyunca onuncu gün ve sonunda adet oluyorum iki aygır düzene girdi
adet düzene sokmak için mi yoksa hamile kalman için mi verdi canım içiyor musun fitil olarak mı kullanıyorsun

adetin bittikten sonra günleri sayıp 16. gün başlıyorsun demi canm

adetin bittikten sonra günleri sayıp 16. gün başlıyorsun demi canm
Evet canm adetim bittikten 16. Gün başlıyorum 10 gün kullanıyorum progestan 200mg gece yatmadan önce bi tane çünkü çok etkili bi ilaç baş dönmesi uyku çok yapıyor canm

2. Ay kullandım adetim düzene girdi ama hamile kalmadım üçüncü ay bu ay bi kaç gün sonra başlayacağım bakalım hayırlısıyla bu ay olur inşallah

Evet canm adetim bittikten 16. Gün başlıyorum 10 gün kullanıyorum progestan 200mg gece yatmadan önce bi tane çünkü çok etkili bi ilaç baş dönmesi uyku çok yapıyor canm
sonradan geçmiyor mu hep dönüyor mu baş canım

2. Ay kullandım adetim düzene girdi ama hamile kalmadım üçüncü ay bu ay bi kaç gün sonra başlayacağım bakalım hayırlısıyla bu ay olur inşallah
öyle canım hayırlarla sağlıcakla inşallah seviniriz

progeatan ne ilacı canım klomen gibi mi yoksa şeker ilacı mı

progeatan ne ilacı canım klomen gibi mi yoksa şeker ilacı mı
PRogestan rahimi kalınlaştırıp bebeği tutunmasını ve düşük olmamasını sağlıyormuş canm diğer iki ilaç için bir bilgim yok adetlerim 2 aydır düzene girdi ama inşallah bu ay olur bebiş hayırlısıyla tatlım

Back