• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayıt tohumuyla hamile kaldım

Canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah erken değilmi tüplere nasıl bakacaklarki alttan ultrasonla değil herhalde dimi hormonlara zaten doktor bakıo progesteron lh falan hepsi bi arada çıkıo zaten ben tiroidede baktırmıştım kist var diye adetin 3 günü gitmenin faydası orda değerler yazıo 3. Gün bu aralıkta olmalı falan diye aralıkta değilse sıkıntılı oluyo falan yarın gitsen daha iyi olur yani

yok ultrason başka, 2 şekilde detaylı inceleme yapılmıştı ultrasonla bana. her şey temiz ve sağlıklı demişlerdi. ama bebek 2 aydır yine de olmayınca tüplere bakcaklar işte. içeri bi sıvı püskürtüyolar, o rahme kadar gidiyor, yani daha doğrusu gidiyor mu diye bakıyorlar işte :10: tüpler açık mı diye. o sırada cihazla gözlemleniyor bu durum. 10 dakikalık falan bi işlemmiş. bnm sadece prolaktine bakmıştı doktor. daha doğrusu ergenlikte prolaktin sorunu yaşadığım için ben kendim prolaktin ölçtürüp öyle gitmiştim doktora. ve yanılmadığımı görmüştüm, yüksek çıkmıştı. ve ona göre tedavi uygulamıştık direk. diğer hormonlara bakılmadan.

Amin canım benim inan dediğin heryerde aynı valla benim baba tarafım azeri değil onlar daa beter halalarım falan hemen konuşmaya başlamışlardı bende daa düşünmüyorum diyodum aman millet ne derse desin boşver ben hiç takmıyom valla burda bana senin rahmin ters çocuğun olmaz diyende oldu kıskanan ağzı olan konuşur sanki bizim elimizde olup olmaması sende boşuna üzülme sanki ne kadar olmuş deneyeli ben yakın vakitte hamile kalacağına yürekten inanıyorum daha erken çünki İnan vücutta kendini hazırlıyor her ay ben evlendiğimde çırpı gibiydim hastalıklarla boğuşuodum kilo aldım biraz fazla kaçtı ama:) veririm artık napim sen şu hayıtı içmeye bak ben inanmıyordum denedim şok oldum valla ilk ayda tuttu hala inanasım gelmio tabi nasip kısmet ama boş durmamak lazım ne kaybederizki bitkileri Rabbim şifa niyetinede vermiş valla

Allah razi olsun cok iyi anlamissin beni ne kadar tesekkur etsem az insallah hamile kalirim burda sevincimi sennle bolmek kismet olur bana :54: :16: hayit bulamiyorum belki hapini aldim gelen ay olmazsa kulanmayi dusunuyorum

yok ultrason başka, 2 şekilde detaylı inceleme yapılmıştı ultrasonla bana. her şey temiz ve sağlıklı demişlerdi. ama bebek 2 aydır yine de olmayınca tüplere bakcaklar işte. içeri bi sıvı püskürtüyolar, o rahme kadar gidiyor, yani daha doğrusu gidiyor mu diye bakıyorlar işte :10: tüpler açık mı diye. o sırada cihazla gözlemleniyor bu durum. 10 dakikalık falan bi işlemmiş. bnm sadece prolaktine bakmıştı doktor. daha doğrusu ergenlikte prolaktin sorunu yaşadığım için ben kendim prolaktin ölçtürüp öyle gitmiştim doktora. ve yanılmadığımı görmüştüm, yüksek çıkmıştı. ve ona göre tedavi uygulamıştık direk. diğer hormonlara bakılmadan.

canim tuplere bende baktirmisdim bena altdan baktilar cok zordu birdaha yaptirmam asla demisdim seninki iyi qaliba asanmis...kahr olasi prolakti bende de yuksek cikmisdi ama ben o ay cok hurma yemisdim ondan dusunuyorum yukseldi cunki hurma acayip yukseltiyor diyorlar prolaktini birde dere otu qazli sular ben cok icdim qazli su simdi 3-4 aydir icmiyorum ancak meyve sulari iciyorum sende kendine dikkat et bitanem.... :16:

canim tuplere bende baktirmisdim bena altdan baktilar cok zordu birdaha yaptirmam asla demisdim seninki iyi qaliba asanmis...kahr olasi prolakti bende de yuksek cikmisdi ama ben o ay cok hurma yemisdim ondan dusunuyorum yukseldi cunki hurma acayip yukseltiyor diyorlar prolaktini birde dere otu qazli sular ben cok icdim qazli su simdi 3-4 aydir icmiyorum ancak meyve sulari iciyorum sende kendine dikkat et bitanem.... :16:

aynen cnm, nane, gazlı içecek, dere otu, hurma, incir hepsini çıkardım hayatımdan geçen aydan beri. naneli sakız bile çiğnemiyorum :1: sen de dikkat et bakalım hakkımızda hayırlsı olsun :16:

canım günaydın o karışımı balın içine koy ve ye içme soğan kürünü iç bu defa böbreklerin hasta olur çok karışımlı sudan ama has bal ile ye bence...

2 gün o şekilde içtim hem hayıt karışımını hemde soğanı hastanelik oldum çok kustum şuanhiç bir şey içmiyorum daha sonra başlarsam eğer hayıt karışımını nekadar bala ne kadar atıp karıştırayım canım?

ayyyy ne güzel böyle şeyler okuyunca çok seviniyorum bende pko+sprem azlığı sonucunda soğan kürü ve hayıt tohumlu bir karışım yaptırdık aktara onunla 2.ay hamile kalmıştım bende herkeze tavsiye ederim anzer balı+hayıt ve birkaç ot vardı bizimkindede...
Nasıl yaptınız lütfen anlatırmısınız detaylı

Bebek için bende ugraş weriyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın inşalllah

Hayıtı içmeye devam ederken hamile kalırsak bebeğe zararı var mı acaba ?

Ben bırakmadım yarın adet gunum bır damla lekelenme oldu bugun korkuyorum kac yıllık evlısınız

Kızlar hayıt kullandım ve hamile kaldm o ay diyen birileri çıksın artık. Ben çocuk konusunda çok istekliyim.. Soğan kürü uyguladım. Bal çörek otu tarçın kürü uyguladım. Şimdi hayıt çayı içiyorum. Eşime de keçiboynuzu kaynatıp içiriyorum. Rabbim hayırlısını versin herkese..

Kızlar hayıt kullandım ve hamile kaldm o ay diyen birileri çıksın artık. Ben çocuk konusunda çok istekliyim.. Soğan kürü uyguladım. Bal çörek otu tarçın kürü uyguladım. Şimdi hayıt çayı içiyorum. Eşime de keçiboynuzu kaynatıp içiriyorum. Rabbim hayırlısını versin herkese..
Ben düzenli kullandım 2. ay hamile kaldım tohumunu alıp çayını demleyip içtim sabah akşam aç karnına ekstra çörek otu yedim

Öyle mi.. Çok sevindim cevap vermenize. Bişeyler sormak istiyorum cevaplar mısınız?

Nas
Ben düzenli kullandım 2. ay hamile kaldım tohumunu alıp çayını demleyip içtim sabah akşam aç karnına ekstra çörek otu yedim
Ben kahvaltıdan 2 saat sonra ve gece yatarken içiyorum ve bi bardak kaynar suda bi tatlı kaşığı demleyip içiyorum siz nasıl kullanıyordunuz ve hayıtı havanda dövüpmü kullandınız sağlam şekilde mi

Nas

Ben kahvaltıdan 2 saat sonra ve gece yatarken içiyorum ve bi bardak kaynar suda bi tatlı kaşığı demleyip içiyorum siz nasıl kullanıyordunuz ve hayıtı havanda dövüpmü kullandınız sağlam şekilde mi
Aynı bu şekilde içtiğin gibi sadece aç karnına içtim tek farkı o. Havanda hafif dövdüm çok değil

Merhaba kızlar 5 aydır beklemedeydim doktor rahmin ters polikistik oversın dedi hormonlar iyi adetim düzensizdi bu ay hergün sabah akşam hayıt tohumunu demleyerek bazen dövüp kaynatarak günde 2 bardak içtim yumurtlamaya yakın içmeyi bıraktım kontrole gittiğimde biri 16 mm biri 15 mm sağlı sollu iki yumurtam vardı ve hamileyim inşallah daha bebişimi göremedim ama Rabbim verecek canı hayıtı için kızlar benim yüzümü güldürdü inşallah sizinde yüzünüz güler beklemek çok zor Allahım tüm çocuk isteyenlerin yardımcısı olsun
Canımmm bende bugun hayıt otu aldm. Bndede polikist over var hormonlar normal ama cocuk olmuyor.tahminime göre birkaçgun sonra yumurtlama gunum. Bugun hayıt içmeye başlasam olur mu?? Bu ayı da hibe etmek istemiyorumm.

Back