• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hayıt tohumuyla hamile kaldım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşaAllah şifa bulursun da biran önce muradına erersin canım ALLAH evlet isteyen hiç bi kulunun kucağını boş bırakmasın sanada hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin
ALLAH RAZI OLSUN canım bu ay için ben de umutluyum inşallah hayırlarla sağlıcakla amin

hayıt suyu başka kimlere iyi geldi yorumlarınızı bekliyoruz arkadaşlar

Ben kullanıyorum hayıt suyu bu ay adetimin 5. Günü klomen kullanacaktım ama doktor yumurtaların cok aktif hiç hormon alma dedi hayıttan başka bişey kullanmıyorum

Kızlar bende iki gündür kullanmaya başladım ama ağrılarim oldu :KK12:sizdede oldumu oldumu ağrı bu arada ben pkoluyum

Hayit tohmunu eczanedne mi alyosunuz aktardan mi hap olanmi yksa tohumu daha etkiki olyo kizlar

Hayit tohmunu eczanedne mi alyosunuz aktardan mi hap olanmi yksa tohumu daha etkiki olyo kizlar
Ben aktardan tohum olanı aldım kullandım canım ilk ay hamile kaldım çok şükür ama hap olanı alıp hamile kalanlarıda okumuştum

Ben hiçbir şey kullanmıycam. Hiçbir kür yapmıycam. Tahlil ve kontrollerimi oldum. Rahimde polip ya da miyom yok. Yumurtalıklar açık. Overler çok iyi dedi. Yumurta rezervim de çok iyiymiş. Maşallahım varmışı her türlü söyledi doktor. Eşim de bütün tahlil tetkikleri yaptırdı. O da temiz. Duaya kaldı bizim iş. Koskoca prof. sadece şunu söyledi kızlar: ''Yediğinize içtiğinize dikkat edin. Yeşillik, vitaminler, bal''
Ama yine de merak ettim hayıt ne işe yarıyormuş?

Bide caksir otu var dyolar kllandinz mi faydasi olr mu[/QUOTE
Evet canım hayıt tohumu diye satılıyor ne zaman başladığının pek önemi yok bence ben adetimin 4. Günü elime geçti o gün başladım çakşır otunuda hiç kullanmadım bilmiyorum

Karnimda ağrı oldu kızlar .. anlayamadim bende
Benimde kasıklarımda ara ara ağrılar oluyordu sancı gibi ama kullanmaya devam ettim bide afedersin kokulu akıntı oldu bende acaba enfeksiyonu mu söküyor diye düşündüm ama emin değilim tabi

Ben hiçbir şey kullanmıycam. Hiçbir kür yapmıycam. Tahlil ve kontrollerimi oldum. Rahimde polip ya da miyom yok. Yumurtalıklar açık. Overler çok iyi dedi. Yumurta rezervim de çok iyiymiş. Maşallahım varmışı her türlü söyledi doktor. Eşim de bütün tahlil tetkikleri yaptırdı. O da temiz. Duaya kaldı bizim iş. Koskoca prof. sadece şunu söyledi kızlar: ''Yediğinize içtiğinize dikkat edin. Yeşillik, vitaminler, bal''
Ama yine de merak ettim hayıt ne işe yarıyormuş?
Hayıtla ilgili kadınlar için mucize bitki diyorlar hormon değerlerini düzeltiyormuş düşüksede yükseksede normal değerlere gelmesini sağlıyormuş benim tedavim aşamasında 20-20-23 mm üç yumurtam oluştu çatlatma iğnemi oldum çatlamayı hissettim ve bi kaç defa birliktelik oldu ama hamile kalamadım bi dahaki ay dr.a gittiğimde benim ısrarımla rahim duvarını ölçtü ve ince çıktı yani yumurta döllensede tutunamazdı dr.a 2 ay ara verip sonra hayıt tohumu kullandım ve o ay hamile kaldım sende etkisi ne olur bilemiyorum

Hayıtla ilgili kadınlar için mucize bitki diyorlar hormon değerlerini düzeltiyormuş düşüksede yükseksede normal değerlere gelmesini sağlıyormuş benim tedavim aşamasında 20-20-23 mm üç yumurtam oluştu çatlatma iğnemi oldum çatlamayı hissettim ve bi kaç defa birliktelik oldu ama hamile kalamadım bi dahaki ay dr.a gittiğimde benim ısrarımla rahim duvarını ölçtü ve ince çıktı yani yumurta döllensede tutunamazdı dr.a 2 ay ara verip sonra hayıt tohumu kullandım ve o ay hamile kaldım sende etkisi ne olur bilemiyorum
Ben yumurtamin catladigini bekarligimdan beri agrisiyla hisediyorum. Saatini dakikasini bile farkediyorum. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Canım günde bir defa mı içtin iki defa mı

Arkadaşlar bende bir şey soracağım. Hayıt ara kanama yapar mı. Ya da o gördüğüm adet mi adetimi üzerinden 21 gün geçti ama üç gündür sulu kan şeklinde bazen gelen bazen duran bi kanamam var neden acaba

Arkadaşlar bende bir şey soracağım. Hayıt ara kanama yapar mı. Ya da o gördüğüm adet mi adetimi üzerinden 21 gün geçti ama üç gündür sulu kan şeklinde bazen gelen bazen duran bi kanamam var neden acaba
Ben daha yeni başladığım.. bir hafta falan.. kanamam olmadı benim

benim de olmadı ben de 10 gündür içiyorum

Back