• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayıt tohumuyla hamile kaldım

Canımmm bende bugun hayıt otu aldm. Bndede polikist over var hormonlar normal ama cocuk olmuyor.tahminime göre birkaçgun sonra yumurtlama gunum. Bugun hayıt içmeye başlasam olur mu?? Bu ayı da hibe etmek istemiyorumm.
benim ilki tüp bebek bişey yok dediler ama olmadı . düşük sonrası olmadı. bir oğlum oldu. sonra 2. yi istedik. ben de hayıt tohumuna başladım. kan sulandırıcı içiyordum ilk hamileliğimde 32. haftaya kadar içtim sıkıntı vardı. neyse hayıtı içtim 2. ay hamile kaldım düştü. kimyasal denildi.2 ay sonra bi daha hamile kaldım. önce Allah'ın izniyle hayıt içtim hamile kaldım . doğuma az kaldı inşallah. ben fayda gördüm

benim ilki tüp bebek bişey yok dediler ama olmadı . düşük sonrası olmadı. bir oğlum oldu. sonra 2. yi istedik. ben de hayıt tohumuna başladım. kan sulandırıcı içiyordum ilk hamileliğimde 32. haftaya kadar içtim sıkıntı vardı. neyse hayıtı içtim 2. ay hamile kaldım düştü. kimyasal denildi.2 ay sonra bi daha hamile kaldım. önce Allah'ın izniyle hayıt içtim hamile kaldım . doğuma az kaldı inşallah. ben fayda gördüm
Maaşallah ya. İnşallah benimde olur. Şimdi içtim ama dövmeden direk suya attim. Öyle olur mu ? Bide adetken de yaptin mi?

Maaşallah ya. İnşallah benimde olur. Şimdi içtim ama dövmeden direk suya attim. Öyle olur mu ? Bide adetken de yaptin mi?
döverek kullan bardak altını kullanabilirsin. sıcak suyu dök üstünü kapat sonra beklet ve süz. adetliyken başladım diye hatırlıyorum .15 gün sonra işte adetin ilk günü 1 . gün say 15 gün iç. benim bi hormon çok dğil ama biraz yüksek çıkıyordu bazen normal oluyordu. tüm hormonları düzenliyormuş. yüksek düşüyor düşük yükseliyor. Allah yardımcın olsun inşallah sağlıklı bir evlat sahibi olursun

döverek kullan bardak altını kullanabilirsin. sıcak suyu dök üstünü kapat sonra beklet ve süz. adetliyken başladım diye hatırlıyorum .15 gün sonra işte adetin ilk günü 1 . gün say 15 gün iç. benim bi hormon çok dğil ama biraz yüksek çıkıyordu bazen normal oluyordu. tüm hormonları düzenliyormuş. yüksek düşüyor düşük yükseliyor. Allah yardımcın olsun inşallah sağlıklı bir evlat sahibi olursun
İnşallah canim. Dualarinizda bana da dua edin

Kizlar merhaba hayit suyunu ben de düşünüyorum..bu ay kimyasal gebelik gecirdim..bende kist falan yok ama birkac yerde hayit tohumu kullandiktan sonra kist olusanlar olmus ne yapayim sizce kullanayim mi??

Bir de kullanan arkadaslar nasil iciliyor aktardan tohum halinde mi toz halinde mi alicaz gunde kac kere icicez ac mi tok mu

Hayıtı içmeye devam ederken hamile kalırsak bebeğe zararı var mı acaba ?

Nas

Ben kahvaltıdan 2 saat sonra ve gece yatarken içiyorum ve bi bardak kaynar suda bi tatlı kaşığı demleyip içiyorum siz nasıl kullanıyordunuz ve hayıtı havanda dövüpmü kullandınız sağlam şekilde mi

hamile kalan arkadaslar 1 düşük yaptim adetlerim duzenli, ve doktor muayene etti tahliller temiz hic problem olmadigini soyledi.buna ragmen 1seneden fazladir bebek olmuyor, ben de hayit hapini kullanmak istiyorum ama adetleri duzenli olan birine faydasi olur mu sizin nasildi bir probleminiz var miydi?

hamile kalan arkadaslar 1 düşük yaptim adetlerim duzenli, ve doktor muayene etti tahliller temiz hic problem olmadigini soyledi.buna ragmen 1seneden fazladir bebek olmuyor, ben de hayit hapini kullanmak istiyorum ama adetleri duzenli olan birine faydasi olur mu sizin nasildi bir probleminiz var miydi?
Ben hapını değil bitkisini aldım aktardan demleyip içtim sabah akşam inşallah fayda görürsün

kızlar ben soğan kuru yapıorum bı hafta oldu. bu hayıt tohumunu nerelerden temın edebılırım nasıll kullanacam cayı nasıl yapılıyo anlatır mısınız bi. bide sogan kuruyle bır kullanan varmı aranızda?
ben varım bende öyle yaptım

Bir de kullanan arkadaslar nasil iciliyor aktardan tohum halinde mi toz halinde mi alicaz gunde kac kere icicez ac mi tok mu
ben tohumunu aldım sabah akşam aç karnına içtim 1 çay bardağına 1 çay kaşığı attım demleyip ılıyınca içtim şeker bal koymadım adet döneminde başladım ovulasyondan bir iki gün önce bıraktım içmeyi

Ben hapını değil bitkisini aldım aktardan demleyip içtim sabah akşam inşallah fayda görürsün
amin canım hapi da hayit otundan uretilmis zaten de.. sende adet duzensizligi sorunu mu vardi? Cunku bu sebebe bagli olarak hamile kalamayanlar kullanmis bildigim kadariyla. Yani bende düzensizlik yok da , sebepsiz hamile kalamıyorum şifa arıyorum:(

amin canım hapi da hayit otundan uretilmis zaten de.. sende adet duzensizligi sorunu mu vardi? Cunku bu sebebe bagli olarak hamile kalamayanlar kullanmis bildigim kadariyla. Yani bende düzensizlik yok da , sebepsiz hamile kalamıyorum şifa arıyorum:KK43:
Benim hiçbir sorunum yoktu canım adetim gayet düzenliydi ama stres yaptım olmadıkça oysa 1-2 ay denemekle olmayabilirmiş
Bu stres yüzünden fsh hormonum yükseldi hormonlarımı düzenlesin diye almıştım hayıt tohumunu bu sitede öğrendim zaten yüksek olanı düşürüp düşüğü yükseltiyormuş

Benim hiçbir sorunum yoktu canım adetim gayet düzenliydi ama stres yaptım olmadıkça oysa 1-2 ay denemekle olmayabilirmiş
Bu stres yüzünden fsh hormonum yükseldi hormonlarımı düzenlesin diye almıştım hayıt tohumunu bu sitede öğrendim zaten yüksek olanı düşürüp düşüğü yükseltiyormuş
1 seneden fazla oldu dusundukce stres oluyor, ama dusunmemeyi nasil beceriyoruz bilmiyorum. Stresin fsh i yukselttigini bilmiyordum.

Bende tohumunu alıp demleyip içtim cnm adetleri düzenli birinde nasıl bi etkisi olur bilemiyorum ama bi ay dene istersen kafana yatmayan bi durum olursa içmeyi bırakırsın

1 seneden fazla oldu dusundukce stres oluyor, ama dusunmemeyi nasil beceriyoruz bilmiyorum. Stresin fsh i yukselttigini bilmiyordum.
Fsh 13 çıkmıştı doktor normal şekilde hamile kalamazsın dedi tıpta çare vs bulamayınca bende bunu araştırıp almıştım 1 ayda düşürdü

Hayit tohumunu bende bikac gündür kullaniyorum ama tadi felaket Arkadaslar ya icilecek gibi degil.Cok zor buna devam etmem :kusmuk::kusmuk:

Yaklaşık 3 aydır adet olmuyorum kizlar ya polikistik overliyim bebek istiyoruz ama tutmuyor yumurtlamam olmadığı icin bu sebeple de adet olmuyorum adetden sonra başlayın yumurtlama gününe kadar demissiniz ama ben nasil hesaplicam

Merhaba kızlar 5 aydır beklemedeydim doktor rahmin ters polikistik oversın dedi hormonlar iyi adetim düzensizdi bu ay hergün sabah akşam hayıt tohumunu demleyerek bazen dövüp kaynatarak günde 2 bardak içtim yumurtlamaya yakın içmeyi bıraktım kontrole gittiğimde biri 16 mm biri 15 mm sağlı sollu iki yumurtam vardı ve hamileyim inşallah daha bebişimi göremedim ama Rabbim verecek canı hayıtı için kızlar benim yüzümü güldürdü inşallah sizinde yüzünüz güler beklemek çok zor Allahım tüm çocuk isteyenlerin yardımcısı olsun

Merhaba kızlar 5 aydır beklemedeydim doktor rahmin ters polikistik oversın dedi hormonlar iyi adetim düzensizdi bu ay hergün sabah akşam hayıt tohumunu demleyerek bazen dövüp kaynatarak günde 2 bardak içtim yumurtlamaya yakın içmeyi bıraktım kontrole gittiğimde biri 16 mm biri 15 mm sağlı sollu iki yumurtam vardı ve hamileyim inşallah daha bebişimi göremedim ama Rabbim verecek canı hayıtı için kızlar benim yüzümü güldürdü inşallah sizinde yüzünüz güler beklemek çok zor Allahım tüm çocuk isteyenlerin yardımcısı olsun
[/QUOT
Yumurtlama dönemi içmeyi bırakmadım ben bilmiyordum,bırakmak mı gerekmiş.?

Back