- 6 Ağustos 2011
- 763
- 166
- 123
merhaba bende hamile kalmayı çok istiyorum bide adetim düzensiz bende hayıt hotumu kullansam işe yarrmı bide sen hapınımı kullandın lütfen yazarmısın
bende hayıt tohumu kullandım,ocak 15te adet görmüştüm,hayıta başladım şubat 18de geldi çok şaşırdım hiç kendiliğinden gelmez normalde,sevindim,ama mart ayında adet olmadım halada olamadım birkaç gün öncede bıraktım,arkadaşın biri incir kürünü tavsiye etti,bu kürü kullandığının 2. ayında 7 yıl sonra hamile kaldı,bilgisi olan varmı nedersiniz kullanmalımıyım
kullana bilirsin.işe yaradığını duydum.soğan kürüylede hamile kalan oldu.
merhaba ben size birşey sormak kızlar;hayıtı yeni kullanmaya başladım benim hormonlarım normal seviyede ama adet sancım fazla olur yatak döşek yatarım sormak istediğim bana zararı olur mu bu bitkinin ve gebe kalmayı engeller mi çünkü hormonlarım normal seviyede bilgi verirseniz sevirim.
merhaba ben size birşey sormak kızlar;hayıtı yeni kullanmaya başladım benim hormonlarım normal seviyede ama adet sancım fazla olur yatak döşek yatarım sormak istediğim bana zararı olur mu bu bitkinin ve gebe kalmayı engeller mi çünkü hormonlarım normal seviyede bilgi verirseniz sevirim.
bi doktorun makalesini okumuştum..var olan hormondan daha fazla almakta hamile kalmayı engelliyormuş..onun için hayıtı günde bi defa içiyorum ben..ama yinede yanlış bilgi vermek istemem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?