Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar bunları adet bitincemi içmeye başladınız yumurtlama olunca bırakılması gerekli mi bilginiz var mıKizlar son durumlarıniz neler.bende ayın 26 da başladım içmeye.sabah testere dişli akşam hayıt otu bitkisini demleyip içiyorum.insallah güzel sonuçlar alırız.deneyip gebe kalan varmı aramizda
Ben adetimin son günü başladım.yeni adete bir hafta kala bırakcam yani 15 gün kullanicammerhabalar bunları adet bitincemi içmeye başladınız yumurtlama olunca bırakılması gerekli mi bilginiz var mı
yumurtlama zamanı bırakmak gerekiyor muBen adetimin son günü başladım.yeni adete bir hafta kala bırakcam yani 15 gün kullanicam
Sabah akşam birer tane onu bilmiyorum ama ben 15 gün icicemyumurtlama zamanı bırakmak gerekiyor mu
hem hayıt hemde aslan pençesinimi kullandınz
Hayıt tohumunu endokrine görünmeden kullanmamalısınız. Ben saraçoğlu kurumunu arayarak görüştüm. Eğer hormon bozukluğunuz veya pkonuz varsa ( benim hormon bozukluğum vardı) testere dişliyi kullanın yumurtlama zamanı bırakın. Çok fazla bozukluğum yoktu 2 değerim biraz yüksekti. 8-9 gün kadar kullandım yumurtlama zamanı bıraktım ve o ay gebe kaldımKızlar hayıt otunu kullanıp karnı ağrıyan oldumu.benim adet olacakmisim gibi karnım ağrıyor ama ayın 16 gibi adet gunum
Evet yumurtlama zamanı bırakılıyor canımKızlar ben 15 gün oldu içeli. Bugün yumurtlama gördüm teste. Bıraktım artık içmeyecem. Öyle mi olması gerekiyor bilmiyorum ama.
Sağol canım. Bu sabah içtim ama sabah test yaptım pik değildi. İçime m doğdu nedir. Normalde akşam yapmam. Bu akşam yaptım baktım pik. Sabah içtiğimin bi zararı dokunmaz değil miEvet yumurtlama zamanı bırakılıyor canım
Yok ya ben unutup pikten sonraki gün içmiştim hiçbir şey de olmuyor, bebek için iyi değil diye içmeyin diyorlarSağol canım. Bu sabah içtim ama sabah test yaptım pik değildi. İçime m doğdu nedir. Normalde akşam yapmam. Bu akşam yaptım baktım pik. Sabah içtiğimin bi zararı dokunmaz değil mi
Ben bir ay önce baktırdım endokrine troidim ve insülin direncim çıktı d vitaminim eksik birde.bende iki güne bırakacağım zaten.yapan bir arkadaştan dinledim oda öyle yapmış ve o ay hamile kalmıştı.tup bebeğe gondermisti doktorHayıt tohumunu endokrine görünmeden kullanmamalısınız. Ben saraçoğlu kurumunu arayarak görüştüm. Eğer hormon bozukluğunuz veya pkonuz varsa ( benim hormon bozukluğum vardı) testere dişliyi kullanın yumurtlama zamanı bırakın. Çok fazla bozukluğum yoktu 2 değerim biraz yüksekti. 8-9 gün kadar kullandım yumurtlama zamanı bıraktım ve o ay gebe kaldım
İyi yapmışsınız. Rabbim nasip eder inşallahBen bir ay önce baktırdım endokrine troidim ve insülin direncim çıktı d vitaminim eksik birde.bende iki güne bırakacağım zaten.yapan bir arkadaştan dinledim oda öyle yapmış ve o ay hamile kalmıştı.tup bebeğe gondermisti doktor
Amin amin rabbim hiç birimizin kucağını boş birakmasin imrendirmesin kimseyeİyi yapmışsınız. Rabbim nasip eder inşallah
Merhaba işe yaradı mı acaba umarım yaradı inşallahBende dün basladım kızlar adetim bittikten iki gün sonra oluyor. 1 hafta kullanıp bırakıcam bu arada da çörekotu yiyecegım inşallah hepimiz pozitifi görelim
Maalesef bende işe yaramadı ama eşimde sorun vardı belkıde o yuzden olumlu olmadıMerhaba işe yaradı mı acaba umarım yaradı inşallah