Hayıt tohumu kullananlar !!?

Kızlar bu arada ben bir çay içiyorum geceleri. Akzer bayan cayi diye içinde alan pençesi hayıt tohumu vs bir sürü karışık ot var içerisinde toplam 60 adet poşet çay var günde bir kez içiyorum ilaç kullandığım için faydası olur belki

Bende kullandım kullandığım ay hamile kaldım adet düzensizliği vardı aktardan almıştım Sabah lari aç karına içtim öğle den sonra da testere dişli aslan pençesi içtim aynı ay hamile kaldım tesadüf mü yoksa onun faydasimi bilmiyorum
Hayırlı olsun bebeğiniz ☺️ hayıt kullandığınız dönemde göğüs ağrısı ve hassasiyeti oldu mu acaba

Gebelik için değil adet düzensizliği, kramplar için kullanmak istiyorum. Pcos var bende de. Ne zaman içmek gerekiyor? Yanında başka bir şey içmeye gerek var mı?

Bende adet olduğumdan beri kullanıyorum. 17nci günde yani dün adet oldum sandım. Çok erken geldi. Ama yarım günlük ped bile doldurmadan bitti devamı gelmiyor. Ya adete dönecek ya başka bişey var. Hiç sancım olmadı hala yok. Korkarak devam ediyorum hayırlısı bakalım 😣

Bende adet olduğumdan beri kullanıyorum. 17nci günde yani dün adet oldum sandım. Çok erken geldi. Ama yarım günlük ped bile doldurmadan bitti devamı gelmiyor. Ya adete dönecek ya başka bişey var. Hiç sancım olmadı hala yok. Korkarak devam ediyorum hayırlısı bakalım 😣
Günde kaç kez içiyorsunuz

Ben ablamın erken menopozu için karahanoğlu çiftliğinden hayıt tentürü aldım. ablam menopozdan çıktı, peşinden kendi pcosum için de kullandım. bende tüylenme de vardı. haftada bir sir ağdaya giderken ayda bir gitmeye başladım kür bitiminden sonra. adetim düzeldi, pcoslarımdan da kurtuldum. 3 aylık kür öneriyorlar. hayıt hasatını kendileri yaptıkları için bu kadar işe yaradığını, tarihi geçmiş denetimsiz aktar ürünlerinde aynı sonucun alınamadığını söylüyorlar. tüm arkadaşlarıma tavsiye ettim, yaşam kalitem yükseldi. neymiş onca yıl yaşadığım ağrı, sorunlu pms, tülenme vs sorun...
Selamlar tüylenmenize iyi geldi mi

Merhaba siz kullandınız mı hayit tentürü
Bikaçgüne içip bırakmıştım kist olacağından korktumm ve olmuştu biraz zaten bu kür şeyler birişe yaramıyor herşey denedim işe yaramadı kiminede yarasada denk gelmistir mutlaka

X