Bende aynı dertten dolayı başladım.4 gündür içiyorum. Ama zararlı olabileceği hiç aklıma gelmedi. Zaten fazla kullanmayı düşünmüyorum.3 hafta deniyeceğim bakalım. Ağrılarada faydası oluyordur umarım
ben 2 gündür içmiyorum bende fibroadenom var ve agrı yapar adete yakın,bu otu içmeye başlayınca daha çok agırdı bende bıraktım siz içecekseniz adetinizin 3. günü hormonlarınıza baktıran nasıl bir değişme var diye zararı olmasın sonra.
selam kızlar ..bende aranıza yeni katıldım.malesef bugün bende öğrendim pko'lu olduğumu:2:yarın kan testlerim yapılacak ve yine yarından itibaren başlıycam hayıt tohumunu ..benimde adetlerim çok düzensiz.bakalım gelişmeleri buraya yazıcam bende..inşallah iyi olur..
hepimize şifa olur inşallah:) bi kaç yerde okuduğuma göre başlamak için adet dönemini beklemek gerekiyomuş ama ben beklemeyip başlıycam yarın..
Hadi ya ben öyle bisey duymadım bayadir içiyorum adet olmamama rağmen. Bi buçuk haftadır falam
bu durumda gözünaydın demek gerekiyor sanırım:)) hadi bakalım inşallah daha çok faydasını görürsün canım. bende 1 haftadır falan kasık ağrısı var. adetimede daha var yani geçen ay ki gününde olursam 1 hafta var daha. her adet öncesi sancım olur ama bu sefer baya erken başladı ve farklı bir sancı. haftasonu doktora gidicem bakalım tahlil falanda yaptırıcam.fayda bulalım derken zarar görmeyelim( zararlı olacağınıda düşünmüyorum ya neyse:)))
bende kullandıktan sonra çok erken şekilde gögüs ağrım başladı ve bıraktım bana ağrı verdi sizlere de geçmiş olsun.
arkadaşlar bu hayıtı öğütüp günde bi tatlı kaşığı direk su ile de içebiliyormuşuz doğru mu?
arkadaşlar bu hayıtı öğütüp günde bi tatlı kaşığı direk su ile de içebiliyormuşuz doğru mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?