Hadi Ya Ciddimisin Kar Cicegi Ne Guzel Valla Insallah Butun Arkadaslarimiza Yarar Insallah Ben Ne Yapsam Kizlar Ya Yukari Yazdim Bakin Bir Adetlenmek Icin Devam Mi Etsem Calismaya Korkuyorumda Ya Hamilelik Varsa Diye Adetlenecek Gibi Arilarim Oluyor Hafif Hafif Ama Olmuyor Akintim Oluyor Bazen Delurucem Adetlenmek Icin 2 Demet Maydonuzu Yedim Bir Suru Sey Yedim Yok Anacim Olamiyorum Eger Hamileysem Duserse Cok Uzulurum Kac Zamandan Beri Olsun Istiyorum Zaten Ama Degilimdir Diye Kafama Koydum Ya Varsa Diyorum
kızlar ben sabah aç karna 2 su bardağı hayıt,öğlenden sonra 2 su bardağı adaçayı akşamda 1 su bardağı c.perçemi içiyorum.3 birden zararı olurmuki..siz nasıl içiyosunuz:26:
Merhaba, ben hayıt suyu içiyorum çay bardağının 4 te biri kadar hayıt suyu kalanına su koyup içiyorum. geçen ayın 14 ünde başladım günde 3 kere içiyorum. henüz bir faydasını göremedim. caba otunu mu kullanmam gerekir . bekarım 5 aydır regl olmuyorum.
selam arkadaşlar bende adet süzensizliği yaşıyorum bu ay 56 .günümde anca regl olabildim
soğan suyuyla biraz düzene sokmuştum bu sadece 2 bardak içtim hemen düzenim şaştı yine
gebe kalamadığıma mı üzülüyim
bu regl düzensizliğinemi bilemedim
şu an elimde hayıt tohumu var
ne kadar ölçü ile yapmam lazım ,bugün reglin 2.günü başalyımmmı bugün:26:
merhaba canım...ben bir su bardağı kaynamış suyun içine 1 tatlı kaşığı hayıt koyuyorum ağzı kapalı olarak demliyorum. zaten hayıt otu yavaş yavaş etki edermiş.en az 3 ay kullancakmışız.bende düzensizlik yaşıyorum.10-15 gün adetim gecikmişti.bende adaçayı içtim.3.günde regl oldum :):)allah şifa versin
Sağol canım sana adaçayı yaramış sanırım onu ne kadar içtin nasıl yaptın. bende hayıt suyu na deam ediyorum bakalım neler olacak 2 aydır da soğan suyu yapıyorum.
civanperçemi de yaptım ben 2 hafta falan hepsini birden koyup kaynatıyordum çivanperçemi ve aslanpençesii 2 hafta içmiştim onda da fayda göremedim birkaç gün maydanoz suyu yaptım sıck sıcak içtim onda da..... yani ne okusam mantıklı gelen yaptım. düzelecek inanıyorum buna.
sağol canım cevabın için. sende bekar mısın. vala ben 10 215 günlük gecikmelere bile razıyım. doğal yolllarla olanlara imrenir oldum.
adaçayını günde 2 su bardağı içtim hayıtla beraber.onuda demleyerek içtim.inşş düzelir canım moralini sakın bozma.bekarım bende :) peki doktora felan gittimi allah korusun başka bişey olmasın...allah şifa versin:)
Amin canım hepimize :) kaç yaşındasın. ikisinide aç karnına mı içiyorsun. bende suyunu bırakıp tohumunu alacağım.
gittim özel doktora. şimdi üniversite hastanesine gidiyorum yarın tekrar gideceğim. sende biraz gecikme oluyordu sanırım. ben ona bile razıyım :)
canım ben marankinin kürüne başladım üç gündür uyguluyorum.hayıt tohumunu ilerleyen zamanlarda başalyım diyorum.çünkü yazılanlara göre uzun süreli kullanıldığında fayda ediyomuş.bu kürü bir deniyeyim diyorum.aslında ikisinin bir arada kullanılması olumsuz bir etki yapmazsa birlikte kullanmak istiyorum.bu konuda bir bilgin varmı?
1 su bardağı kaynamış suya 1 tatlı kaşığı hayıt tohumu koyuyorum ağzı kapalı olarak demleyip süzüp içiyorum ben :) allah şifa versin canım. Başlayabilirsin sorun olmaz
ADET SANCILARINDA : Adet sancıları kadın hormonlarındaki dengesizlikten dolayı oluşmaktadır.
Hayıt bitkisi Östrojen/progesteron oranını dengeleyerek adet öncesi ve adet sırasındaki sancıları derhal önler.
HAYIT TABLET kullanımı ; Günde 1 tane olmak üzere 3-6 ay boyunca ara vermeden kullanılır.
FACEBOOK/NOVACELLİLAC
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?