- 14 Ocak 2020
- 979
- 532
- 30
- Konu Sahibi Hayalkiz39
Hayırlısı canım sen haber vermeyi unutmaBende biraz daha sabredip kullanmayacam valla bu ay biraz daha beklicem diğer aylar da belki olacağı varsa da bu yüzden olmamıştır ilaçtan yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı canım sen haber vermeyi unutmaBende biraz daha sabredip kullanmayacam valla bu ay biraz daha beklicem diğer aylar da belki olacağı varsa da bu yüzden olmamıştır ilaçtan yani
Amin inşallah canım bakalım hayırlısı haber ederim inşallahHayırlısı canım sen haber vermeyi unutma
Corek otu bal karisimi cok iyi geliyor yumurtalarin buyumesine[QOTE="Sblgnr, post: 65123406, member: 995852"]
Ovulasyon testini kesin deneyeceğim soğan kürüne de bakacağım artık o zaman karar veririm inşallah hem deneyen olarak da sende varsın bişey olmamış aksine gebelik olmuş daha nolsun çörek otu bal karışımı var onu deneyecektim bende aslında sen soğan kürünü nasıl yaptın peki
Mutlaka denemeyi düşünüyorum çörek otu bal karışımı soğan kürü ve ovulasyon testi önümüzdeki ay için bunları deneyeceğim bekliyorum daha haftaya test yapacam hafta sonundan beri ağrılarım var geç yumurtladim diye düşünüyorum bakalım inşallah hiç birine gerek kalmazCorek otu bal karisimi cok iyi geliyor yumurtalarin buyumesine
Hayirli olsun, artik cinsiyetide belli olmustur bu bıdığınEvet oluştu
Aynen korkumdan içmedim aksi bir tesir olur diye dr a gittim hiçbiri ne gerek bile görmediBu tarz kürlerin bilinçsiz kullanılmasına karşıyım. Çoğu kaş yaparken göz çıkarıyor. Bu en zararsızı seçilmeli iyi araştırma yapılmalı. Herkese iyi gelen size de iyi gelecek değil.
Teşekkürler Evet bir kızımız olacak inşallah darısı tüm isteyenlerin başınaHayirli olsun, artik cinsiyetide belli olmustur bu bıdığın
Amiinnn.Ve dunyaya ugur ve temizlik getirsin bu sene dogacak butun bebeklerinsallah.Rabbim minicik masumlarin hatirina dunyayi Corona iilletinden kurtarsin.Guzel bi dunyada yasasinlarHayirla kucaginiza alin buyutun insaallahTeşekkürler Evet bir kızımız olacak inşallah darısı tüm isteyenlerin başına
Mrb bende pcosluyum ovulasyon testi aldım hayıt otu testere dişli aslan pençesi aldım geçen ayda 1 hafta sabah akşam soğan suyu içtim bugün de içtim baya faydası oluyor idrarla atıyorsun Perşembe günü doktora gidicem bakalım ise yaramis miEvet bu ay gebelik olusmazsa mecbur ilaç içip adet göreceğim ve ovulasyon testi de almayı düşünüyorum soğan kürü de işte korkuyorum dediğim gibi eğer gebelik olursa aynı anda soğan kürü de icersem istemeden zarar verirsem diye o on beş gün içinde gebelik oluşursa diye evet 15 gün içip 6 ay ara verilmesi lazım arastirdim bende napsam acaba ya kararsızım
Gebe kaldiysaniz ne zaman sonra gebe kaldınız acaba ? Ben de 14. Gunumdeyim.sogan.kurun de hemen test yapmak gerekiyor mu ?Ben soğan kürünü adet bitikten 3 gün sonra içmeye başladım 15 gün boyunca içtim gebe kalmama yardımcı olduğu düşünüyorum
Ne yaptınız var mı gebelikBen soğan suyu içiyorum adet bitince başladım sabah akşam aç karna 1 bardak içiyorum hem kiste iyi geliyor hem de hamile kalmaya yarfımcıymış bakalım olmazsa testere dişli aslan pençesi düşünüyorum daha araştırmadım