Amh ne bu arada ben pek bilmiyorum:)birde kac olmasi gerek sizin duzeldimiCanım benim de ilk ölçüldügunde 9.04 çıkmıştı fsh sonra 11.52 oldu en son 10.46 sonra amh bakıldı ve malesef 0.01 çıktı benimde azalmıştı son zamanlarda.sende bi araştır istersen zaman kaybetme.belki başka birşeydir ama sen araştır ihmal etme.amh her zaman bakılıyor adetten bağımsız
Belirtilwrine baktim adet gecikmesi duzensizlik enerji kaybi sicak basmalari uyku duzensizligi libido azalmasi vs diyor ama bunlarin hiçbiri yok yani herseyim duzenlidirAmh ne bu arada ben pek bilmiyorum:)birde kac olmasi gerek sizin duzeldimi
Belirtilwrine baktim adet gecikmesi duzensizlik enerji kaybi sicak basmalari uyku duzensizligi libido azalmasi vs diyor ama bunlarin hiçbiri yok yani herseyim duzenlidir
Yaa daha 23 yasindayim bennBenimde hersey düzenli sadece 5 kilo aldım bir yıldır.yumurta rezervini gösteren değer amh.ama tek başına yeterli değil benim en kötü değer çıktı o ay hemen tüp bebek yaptırdım iki yumurtam oluştu bi kaç doktora göre imkansız bu durum ama tek başına bu yeterli değil.insallsh iyidir tabi ki ama ben başından geçeni söyledim baktirin derim.bende burdan öğrendim bunlari
Yaa daha 23 yasindayim benn
Korkuttun kiz beniÜzülme daha belli bile değil hicbir şey önce baktir için rahat olsun.ama yasin çok genç tedavi için erkenden önlem al diye söyledim.
Canım bu belirtiler erken menopoz belirtileri amh düşük olunca menopoza gireceksiniz diye birşey yok.sadece yumurta rezervin az önemli olan bir yumurta gerisi önemli değil. Doktorum bana erken menopoz değilsin dediBelirtilwrine baktim adet gecikmesi duzensizlik enerji kaybi sicak basmalari uyku duzensizligi libido azalmasi vs diyor ama bunlarin hiçbiri yok yani herseyim duzenlidir
Peki merak ettigim bisey var bir insan yumurtlamiyo diyelim o yumurtalar kistemi donusuyorKeşke bende daha önceden ogrenseydim ama bide üstüne korunuyordukya yumurtaladigin sürece hiç önemli değil bunlar bence tabiki önlem almak lazım
Korkuttun kiz beni
Hayır kuculebiliyormus bende bi sürü kist olurdu o zaman ama hiç kistim yok Allaha ŞükürPeki merak ettigim bisey var bir insan yumurtlamiyo diyelim o yumurtalar kistemi donusuyor
Ya ben 2 kere muayaneye gittim catlamak uzere olan yumurtamida gordum niyeyse yumurtlama problemim yok diye dusunuyorum adetim gununde gelir insa bir aksilik cikmaz senin adinada cok sevindim kistte ayri bir dert yaHayır kuculebiliyormus bende bi sürü kist olurdu o zaman ama hiç kistim yok Allaha Şükür
merhaba ben evliliğimin ilk iki yılında hamile kalamadım. doktora gittim fsh değerim 25 çıktı. doktor bana senin asla çocuğun olmaz bu değeri düzeltecek bir ilaç da yok dedi.dünyam başıma yıkıldı. 3 gün ölü gibi gezdim. sonra nette ibrahim saraçoğlunun fsh yüksekliğine karşı testere dişli aslan pençesi kürünü gördüm düzenli olarak uyguladım. üç dört ay sonra değerler normale inince hemen hamile kaldım. şimdi 3 yasında ve 6 aylık iki kızım var. bu bitki benim için mucizevi bir şey. hatta çocuğumu emzirirken eşim ıhlamur diye farkında olmadan bu otu kaynatıp getirmişti içinde sütler resmen fışkırdı. şimdi sütüm azaldıkça bu ottan içiyorum hormonları dengelediği için sütüm de çogalıyor. allah tüm çocuk isteyenlere nasıp etsin. bu otu kullanmanızı öneririm.
Mrb allah analı babalı buyutsun bende 6 aylılevlıyım banada medıpoldekı doktorum pko var demıstı ama pek ınanamıyorum cunku 5 aydır doktora gıdıyorum bıyle bısı cıkmadı bende 4 gundur hayır tohumu suyu ıcıyorum sogan suyunudaaynı anda ıcıyorum aslan pencesı cıvan oencesınıde bala katıp yemegı dusunuyorum yanıgunde 2 kere zararı olcagını dusınmıyorum ıns faydası olurmerhaba ben evliliğimin ilk iki yılında hamile kalamadım. doktora gittim fsh değerim 25 çıktı. doktor bana senin asla çocuğun olmaz bu değeri düzeltecek bir ilaç da yok dedi.dünyam başıma yıkıldı. 3 gün ölü gibi gezdim. sonra nette ibrahim saraçoğlunun fsh yüksekliğine karşı testere dişli aslan pençesi kürünü gördüm düzenli olarak uyguladım. üç dört ay sonra değerler normale inince hemen hamile kaldım. şimdi 3 yasında ve 6 aylık iki kızım var. bu bitki benim için mucizevi bir şey. hatta çocuğumu emzirirken eşim ıhlamur diye farkında olmadan bu otu kaynatıp getirmişti içinde sütler resmen fışkırdı. şimdi sütüm azaldıkça bu ottan içiyorum hormonları dengelediği için sütüm de çogalıyor. allah tüm çocuk isteyenlere nasıp etsin. bu otu kullanmanızı öneririm.
Canım benım ben bıc hormon testı yaptırmadım ya banada 6 aylık evlısın dkye bısı dmeıyolar oyle pko var ama korkulcak bısı degıl dedı 33 gunde adet oluyorum degerı dusuk olanı yukseltıyomus yuksek olanıda dusuruyomus zararı yok bende 4 gundur basladım kasıklarım hafıfden sızlıyo dıyorum acaba etkısınımı gosterıyo ben sogan suyuda ac karnına ıcıyorum arastırdım bı zararı yok dıyolar ya şafi nıyetıyle ıcmek lazım ıns faydası olurKızlar ben hayit suyu aldım yarım litre proklatin mi progestoren ismini tam bilmiyorum o tahlili yapmadim hayiti icsen yukseltiyormus korkuyorum kulkansam sorun olur mu
Yarın litre pko artık neyse o tahlili yapmadim degerim düşük mu yüksek mi bilmiyorum inan çok korkuyorum ise yaparken göz cikartmim kalacağımı bilmiyorumCanım benım ben bıc hormon testı yaptırmadım ya banada 6 aylık evlısın dkye bısı dmeıyolar oyle pko var ama korkulcak bısı degıl dedı 33 gunde adet oluyorum degerı dusuk olanı yukseltıyomus yuksek olanıda dusuruyomus zararı yok bende 4 gundur basladım kasıklarım hafıfden sızlıyo dıyorum acaba etkısınımı gosterıyo ben sogan suyuda ac karnına ıcıyorum arastırdım bı zararı yok dıyolar ya şafi nıyetıyle ıcmek lazım ıns faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?