Yarın litre pko artık neyse o tahlili yapmadim degerim düşük mu yüksek mi bilmiyorum inan çok korkuyorum ise yaparken göz cikartmim kalacağımı bilmiyorum
Pko tahlılle bılınmıyo jınekolojık muanede gordu ama ben ınanmıyorum adet gunume 2 gun vardı yanı her doktora ınanmamayı ogrendım , ya kac aylık evlısın bılmıyorum ama ben 6 aylık evlıyım bu otlarla yılımı doldurcam artık ıns olurYarın litre pko artık neyse o tahlili yapmadim degerim düşük mu yüksek mi bilmiyorum inan çok korkuyorum ise yaparken göz cikartmim kalacağımı bilmiyorum
Bir çay bardağın 4 1 hayit digeride suZararı olmaz fazla kullanmadıgın surece otu ıcınce bolda su ıc bobrekler ıyı suzsun
Bende tohumunu aldım 1.5 yıllık evlısın benı yanlıs anlama ama doktora gıtmedıysenız eşinle gıdın sıze doktor bakar yumurtalıklarına bakılsın hormonlarına esının sperm sayısına rahmıne falan sız yınede ıcın ama doktorada gıdınBunu aldım bende 32 gunde bir adet oluyorum 1.5 yıl evliyim o kadar ugrasiyoruz olmuyor
Doktora gittim rahim filmi hormon testi troid hepsini yaptim temiz dedi esiminde sperm tahlili bir kac doktor iyi dedi bitaneside ileri hareketlilik biraz düşük dediBende tohumunu aldım 1.5 yıllık evlısın benı yanlıs anlama ama doktora gıtmedıysenız eşinle gıdın sıze doktor bakar yumurtalıklarına bakılsın hormonlarına esının sperm sayısına rahmıne falan sız yınede ıcın ama doktorada gıdın
Ileri hareketlilik 22 normali 25Bende tohumunu aldım 1.5 yıllık evlısın benı yanlıs anlama ama doktora gıtmedıysenız eşinle gıdın sıze doktor bakar yumurtalıklarına bakılsın hormonlarına esının sperm sayısına rahmıne falan sız yınede ıcın ama doktorada gıdın
Hımm ozaman sen hayıt suyunu ıcerken eşinede kecı boynuzunu kaytanıp sabah aksam içir bıde kecı boynuzu pekmezını sabah aksam yesınDoktora gittim rahim filmi hormon testi troid hepsini yaptim temiz dedi esiminde sperm tahlili bir kac doktor iyi dedi bitaneside ileri hareketlilik biraz düşük dedi
Keçi boynuzu içti ışe yaramadı bu ay eşime cakşir suyu verim dedim bende aslan pençesi hayit kullanacamHımm ozaman sen hayıt suyunu ıcerken eşinede kecı boynuzunu kaytanıp sabah aksam içir bıde kecı boynuzu pekmezını sabah aksam yesın
Hım yanı arada 3 sayı farkı var bencee eşinde mavun tarzında hareketlılık ıcın bıseyler yemelı sende hayıt suyunu sabah aksam içIleri hareketlilik 22 normali 25
Işte hayit suyu içmeye korkuyorum bi değeri yukseltiyormus o değer neyse bilmiyorum benim degerim nedir onuda bilmiyorumHım yanı arada 3 sayı farkı var bencee eşinde mavun tarzında hareketlılık ıcın bıseyler yemelı sende hayıt suyunu sabah aksam iç
Bak ben neler yaptıgımı sana soylım 1 haftadır gunde bır kere sogan suyu , sabah ve aksam ac karnına ılık hayıt suyu ıcıyorum . Ve bıkac gundur clıfe ballı macun var ınstda bı bak ıstersen onu kullanan kadınlar 1.2.3. Ayında hamıle kalmıslar ama ben ınstdan almak yerıne kendım yapıcam macunun ıcınde kestane balı corek otu aslan pencesı cıvan percemı hayıt tohumu vardı kendım mıkserde cektım ac karnına da sabah aksam bolca su ıcıcem ve 2 ay denıcem bolda dua edıcem ve meryem suresıde okuKeçi boynuzu içti ışe yaramadı bu ay eşime cakşir suyu verim dedim bende aslan pençesi hayit kullanacam
Bende sogan suyu ictim olmadı keçi boynuzu esimle ictim olmadı bu ayda hayit aslan pençesi kullanmayı düşünüyorum biraz hayiti kullanmayı korkuyorumBak ben neler yaptıgımı sana soylım 1 haftadır gunde bır kere sogan suyu , sabah ve aksam ac karnına ılık hayıt suyu ıcıyorum . Ve bıkac gundur clıfe ballı macun var ınstda bı bak ıstersen onu kullanan kadınlar 1.2.3. Ayında hamıle kalmıslar ama ben ınstdan almak yerıne kendım yapıcam macunun ıcınde kestane balı corek otu aslan pencesı cıvan percemı hayıt tohumu vardı kendım mıkserde cektım ac karnına da sabah aksam bolca su ıcıcem ve 2 ay denıcem bolda dua edıcem ve meryem suresıde oku
Sen nekadar evlisinBende sogan suyu ictim olmadı keçi boynuzu esimle ictim olmadı bu ayda hayit aslan pençesi kullanmayı düşünüyorum biraz hayiti kullanmayı korkuyorum
Ay canım ınşaAllah rabbım tez zamanda hayrlısıyla anne olmayı nasıp etsın ben daha 6 aylık evlıyım eylulde evlendım ama ışte bende korkuyorum 6 ay oldu ıns olur benımde senındeSen nekadar evlisin
Her ay çok çalışıyoruz ilmi bu ayda çok çalıştık şükür namazı kıldık ziyarete gittim adetim yarın olacak bu sabah test yaptim yine olmadiAy canım ınşaAllah rabbım tez zamanda hayrlısıyla anne olmayı nasıp etsın ben daha 6 aylık evlıyım eylulde evlendım ama ışte bende korkuyorum 6 ay oldu ıns olur benımde senınde
aslında benım bu ay cocuk dusunmuyorum dedıgım gun olacak ama takıyorum ıste stres yapmamak lazım donguyu bozuyor rahat ol akısına bırak bence farklı doktorlara gıdın yada lokman hekıme basvurun sıze macun yapsınlar sebepsız ınfertılıte de olabılır yanı macun deneyebılırsın aslında ınstda bak clıfebal macun dıye gecıyoHer ay çok çalışıyoruz ilmi bu ayda çok çalıştık şükür namazı kıldık ziyarete gittim adetim yarın olacak bu sabah test yaptim yine olmadi
Bu a ben aslan pençesi bide hayit kulanirim esimde cakşir bakalım Bu ay ne olcakaslında benım bu ay cocuk dusunmuyorum dedıgım gun olacak ama takıyorum ıste stres yapmamak lazım donguyu bozuyor rahat ol akısına bırak bence farklı doktorlara gıdın yada lokman hekıme basvurun sıze macun yapsınlar sebepsız ınfertılıte de olabılır yanı macun deneyebılırsın aslında ınstda bak clıfebal macun dıye gecıyo
Çakşır suyu eş için ne yapıyo hareketlılıgımı cogaltıyoBu a ben aslan pençesi bide hayit kulanirim esimde cakşir bakalım Bu ay ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?