HAYIT OTU, ASLAN PENÇESİ,CİVAN PERÇEMİ kullananlar ve kullanmayı düşünenler bu toipğe

amin. evet bebeğim bir yaşını doldurmak üzere. ekstraktlar çaylara göre daha etkili, daha önceki aylarda da hayt ekstraktını da kullanmıştım

Maşallah Allah korusun hayırlı bir evlat olur önşart büyüdüğünde cnm! Ekstralar derken hapıni filan mı kullandım.

Maşallah Allah korusun hayırlı bir evlat olur önşart büyüdüğünde cnm! Ekstralar derken hapıni filan mı kullandım.
amin canım.
damla şeklinde kullandım. adetin birinci günü başladım 16. gün yumurtlama olduğu için yaklaşık oniki gün falan kullandım.

amin canım.
damla şeklinde kullandım. adetin birinci günü başladım 16. gün yumurtlama olduğu için yaklaşık oniki gün falan kullandım.

Hımm anladım canım Sağol. Destek olduğunu için paylaştığın için damla şeklinde nasıl sayılır Yağı filan mı ???

Hımm anladım canım Sağol. Destek olduğunu için paylaştığın için damla şeklinde nasıl sayılır Yağı filan mı ???
şişenin üzerinde ekstrakt yazıyor dediğin gibi yağ gibi .
ben de ikinci çocuk için iki yıl bekledim, bekleyen bayanlara elimden geldiğince yardım etmek istiyorum

Hamile işin cnm yeni görüşüyorum çok avlandım hakkında hayırlısı inşşallah hayırlısıyla kucağına alırsın Bebeğini Allah korusun seni be bebğini
amin Allah razı olsun canım cok sagol Rabbim senide korusun darısı basına insallah:)

Tesekk
şişenin üzerinde ekstrakt yazıyor dediğin gibi yağ gibi .
ben de ikinci çocuk için iki yıl bekledim, bekleyen bayanlara elimden geldiğince yardım etmek istiyorum
ur ederim canım Sağol Allah kımseyı beklemesin kucağını bol bırakmasın

Hepimiz bircok bitkiler kürler denemisizdir.. tek ilac beyinden bebek fikrini atmak... cunku bebek istegi vucutta stresse, stres hormonu da ureme organlarinda baskıya sebep oluyor... ne kadar bebek dusunmeyen istemeyen insan varsa cogu kolayca hamile kaliyor...

Kuzu hayatı nasıl kullandin

Arkadaşlar, Meryem otunu deneyen var mı aranızda. Kullanıp fayda gören çok var ama herkes farklı farklı şeyler söylüyor. Bir türlü kesin bilgi bulamadım. Gittigidiyordan aldım, iki haftadır otla birbirimize bakıyoruz

kızlar merhabalar,bende 1 yıldır çocuk istiyorum.Bu ay ilk kez civanperçemi çayı içeceğim ,kistim var yaklaşık 36 mm..Bakalım işe yarayacak mı??

ben hayıtotu ile aslan pençesini içiyorum normalde progesteron yükselmesinden ara kanamam oluyordu yumurtlamadan sonra bu ay olmadı ve cinsel isteksizliğim çok fazlaydı öyle bir sıkıntım yok bu ay inşallah fsh ve tüm hormonlarıma iyi gelir

Arkadaşlar ben bu küre çok güveniyorum. Haziran ayında doğum yaptım (bebeği kaybettik). Bir an evvel adet olup tekrar denemek istiyordum. Doğumdan 3 hafta sonra bu küre başladım ve 5 hafta sonra adet oldum. Sonrasındaki ay da eskiye göre 1 hafta gecikme ile de olsa yumurtlamam oldu. Aylarca adet olmayıp, yumurtlayamayanlar var. Bu bağlamda dokoturm gelişmelerden çok memnun olduğunu söyledi. Ben de kürlerden çok memnunum :)

Canım içine biraz da civan perçemi ile ada çayı at.

Canım içine biraz da civan perçemi ile ada çayı at.
adaçayım yok evde civanperçemim var da hepsini karıştırmam sıkıntı olur mu acaba dedim
yarın civanperçemi de atayım

Kızlar bende pkoyum hayıt hapı kullanmaya başladım adetlerim çok düzensiz ilaç kullanmadan olamıyorum inşallah etkisi olur ilacın 1,5 yıldır hamile kalamadım

Kizlar bemim hormom degelrim herseyim noramlde her ay 6 7af yumrtam olyordu gecen ay doktor desolet marka dogum komtrol hapi verdi bu ay com az adet hordum iki yildir degismeyen hormaon degerlrm fsh lh hespi artmis yukselmis fsh 5 ti 9kusurler cikmis buyuyen yumrtam yok yani dokrorun dedigine gore cokmus hepsi folukiler seklindeymis ben bu durumu valahi hapa bagladim ne yalan solim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…