amin. evet bebeğim bir yaşını doldurmak üzere. ekstraktlar çaylara göre daha etkili, daha önceki aylarda da hayt ekstraktını da kullanmıştım
amin canım.Maşallah Allah korusun hayırlı bir evlat olur önşart büyüdüğünde cnm! Ekstralar derken hapıni filan mı kullandım.
amin canım.
damla şeklinde kullandım. adetin birinci günü başladım 16. gün yumurtlama olduğu için yaklaşık oniki gün falan kullandım.
şişenin üzerinde ekstrakt yazıyor dediğin gibi yağ gibi .Hımm anladım canım Sağol. Destek olduğunu için paylaştığın için damla şeklinde nasıl sayılır Yağı filan mı ???
amin Allah razı olsun canım cok sagol Rabbim senide korusun darısı basına insallah:)Hamile işin cnm yeni görüşüyorum çok avlandım hakkında hayırlısı inşşallah hayırlısıyla kucağına alırsın Bebeğini Allah korusun seni be bebğini
amin Allah razı olsun canım cok sagol Rabbim senide korusun darısı basına insallah:)
ur ederim canım Sağol Allah kımseyı beklemesin kucağını bol bırakmasınşişenin üzerinde ekstrakt yazıyor dediğin gibi yağ gibi .
ben de ikinci çocuk için iki yıl bekledim, bekleyen bayanlara elimden geldiğince yardım etmek istiyorum
amin. beklemek inanılmaz sıkıntı verici.Tesekk
ur ederim canım Sağol Allah kımseyı beklemesin kucağını bol bırakmasın
Kuzu hayatı nasıl kullandinakadaslar meraba.. ben 23 yasında 3 yıllık evlıyım 2 asılama bı tup denedım olmadı.. yumurta rezervım cok azdı once rabbımın ıznıyle sonrada tamamen hayıtla suan 5 haftalık hamıleyım darısı sızlere umıdınızı kaybetmeyın bol dua edın..
Hepimiz bircok bitkiler kürler denemisizdir.. tek ilac beyinden bebek fikrini atmak... cunku bebek istegi vucutta stresse, stres hormonu da ureme organlarinda baskıya sebep oluyor... ne kadar bebek dusunmeyen istemeyen insan varsa cogu kolayca hamile kaliyor...
Canım içine biraz da civan perçemi ile ada çayı at.ben hayıtotu ile aslan pençesini içiyorum normalde progesteron yükselmesinden ara kanamam oluyordu yumurtlamadan sonra bu ay olmadı ve cinsel isteksizliğim çok fazlaydı öyle bir sıkıntım yok bu ayinşallah fsh ve tüm hormonlarıma iyi gelir
adaçayım yok evde civanperçemim var da hepsini karıştırmam sıkıntı olur mu acaba dedimCanım içine biraz da civan perçemi ile ada çayı at.
Maranki karıştırabilirsiniz dedi :)adaçayım yok evde civanperçemim var da hepsini karıştırmam sıkıntı olur mu acaba dedim
yarın civanperçemi de atayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?