Sperm sayisi harejetlilik herseyi yukdeltiyor bi arkadaşım eşi tahlilleri düşüktü geçen ay eşi caksir suyu içmiş tahlil yapmış değerler yukselmis bu ay kiz hamileÇakşır suyu eş için ne yapıyo hareketlılıgımı cogaltıyo
Ayyyy bızde 2. Cızgıyı gorebılcekmıyız ıns goruruz ya bende var galıba ama o mu tam bılmıyorum sarı bı ot dımıSperm sayisi harejetlilik herseyi yukdeltiyor bi arkadaşım eşi tahlilleri düşüktü geçen ay eşi caksir suyu içmiş tahlil yapmış değerler yukselmis bu ay kiz hamile
Ayyyy bızde 2. Cızgıyı gorebılcekmıyız ıns goruruz ya bende var galıba ama o mu tam bılmıyorum sarı bı ot dımı
Belkı olmazsın hıc bellı olmaz Allahın ışıBen bu ay yine umutlandık yine olmadı bu sabah test yaptim cikmadi yarın adet olucam
Ben bu ay yine umutlandık yine olmadı bu sabah test yaptim cikmadi yarın adet olucam
Ama test yaptim bu sabah cikmadiBelkı olmazsın hıc bellı olmaz Allahın ışı
Yınede kesın konusmamak gerek caksır suyunu bende arastırdım kadın erkek ıcebılıyomus yumurtlama ıcın kadınlar sperm ıcınde erkekler dıyo ya ben hayıt suyu ıcıyorum 4 gundur onu bırakıp caksır mı ıcsemAma test yaptim bu sabah cikmadi
karin agrisi ben agrisi akintim var artık cikmadi adet olucan her ayki gibi bu ayda boşuna umutkandimYınede kesın konusmamak gerek caksır suyunu bende arastırdım kadın erkek ıcebılıyomus yumurtlama ıcın kadınlar sperm ıcınde erkekler dıyo ya ben hayıt suyu ıcıyorum 4 gundur onu bırakıp caksır mı ıcsem
Canım günaydınnn subatın 15 nde 1 hafta boyunca hayıt tohumu suyu ıctım adetım bıtıncede ozel bı karısım macun yaptırdım 11 gunde onu sabah aksam yedım ve sıze yemın ederım ılk defa boyle bısı yasıyorum 2 gundur afrdersınız akıntım yumurta beyazı akışkan vee uzuyo yanı normalde bende ayın 7 snde yumurtlamam gerek ama erken oldu galıba yıne 2 3 gunde bır esımle bırlesme oldu degerlendırdık 6 aylık evlıyım doktor pko goruyorum ama korkma dedı ay ınSaAllahhh bu ay tutar . Senınde buyuk ıhtımal ıctıgın hayıtdan kaynaklı aslan pencesı cıvan oencesı ıltıhap sokucu ozellıgı var ama sen yınede doktora gıtmerhaba arkadaşlar bu otu bende kullandım 3 ay düzenli olarak ger gün 1 bardak ve 4. aydan sonra 3 ay ağrısız sancısız regl oldum ama şu anda da şöyle bir durumla karşı karşıyayım 27-28 günde bir adet olan ben. yumurtlama dönemimde tekrar adet oldum geçen ay yani regl bitimden 14. gün sonra korktum dr gittim dedi ki normal regl olmuşsun bunu reglinin il günü say dedi tamam dedim 4 gün regl oldum bitti. yine yumurtlama dönemim geldi bu sefer regl değil ama pe.eteye hep kan geliyor hatta bazen kahverengi bir şeyler geliyor ve aklıma tek gelen civanperçemi yani anlayamadıgım yıllardır içimde kalan iltihabı vs mi temizliyor yoksa ne oluyor bilmiyorum. 12 martta hormon testi için kan vereceğim ben hiç bir şey anlamadım bu durumdan benim gibi buna benzer bir şey yaşayan oldu mu aranızda acaba?
Canım günaydınnn subatın 15 nde 1 hafta boyunca hayıt tohumu suyu ıctım adetım bıtıncede ozel bı karısım macun yaptırdım 11 gunde onu sabah aksam yedım ve sıze yemın ederım ılk defa boyle bısı yasıyorum 2 gundur afrdersınız akıntım yumurta beyazı akışkan vee uzuyo yanı normalde bende ayın 7 snde yumurtlamam gerek ama erken oldu galıba yıne 2 3 gunde bır esımle bırlesme oldu degerlendırdık 6 aylık evlıyım doktor pko goruyorum ama korkma dedı ay ınSaAllahhh bu ay tutar . Senınde buyuk ıhtımal ıctıgın hayıtdan kaynaklı aslan pencesı cıvan oencesı ıltıhap sokucu ozellıgı var ama sen yınede doktora gıt
Cok sukur artık stres yapmıyorum meryem suresı okuyorum41 gun boyunca okunması gerekıyomus sende dene stresı alıyo bu senden gelen akıntı yumurtlama yada yerlesme kanaması olabılır mı ? Buyuk ıhtımal kullandıgın otlarla kaynaklıdır korkma derım ben ılk kulllanmada boyle dengesızlıkle olabılıyomusGittim bir daha olursa gel dedi ama olan bir regl yok ama peçetede hep kan var ve koyu kahve bişiler 12 sinde hormon testi için gideceğim bakalım korktum hayatımda ilk defa yaşıyorum böyle bir şey. İnşallah seninde bebişin olur canım stres yapma stres yapınca olmuyor aksi gibi ne zaman düşünmeyi bırakıyorsun o zaman bir bakmışşın hamilesin :)
Yumurtlama kanaması bence 2 dir o dönemde oluyor canım.Cok sukur artık stres yapmıyorum meryem suresı okuyorum41 gun boyunca okunması gerekıyomus sende dene stresı alıyo bu senden gelen akıntı yumurtlama yada yerlesme kanaması olabılır mı ? Buyuk ıhtımal kullandıgın otlarla kaynaklıdır korkma derım ben ılk kulllanmada boyle dengesızlıkle olabılıyomus
Canım en son adetın hangı tarıhdeydı yanı ne zaman baslayıp bıttı ? Bu donemler yumurtlama haftansa oyle bı ıhtımal var ve ot kullandıgın ıcın yumurtlamanda erken olabılır ara ara gelen kahve renklı akıntı bunu gosterıyo ama kan gelıyosa bılemıcem adetıne 1 hafta yada 10 gun varsa korkmaYumurtlama kanaması bence 2 dir o dönemde oluyor canım.
Canım en son adetın hangı tarıhdeydı yanı ne zaman baslayıp bıttı ? Bu donemler yumurtlama haftansa oyle bı ıhtımal var ve ot kullandıgın ıcın yumurtlamanda erken olabılır ara ara gelen kahve renklı akıntı bunu gosterıyo ama kan gelıyosa bılemıcem adetıne 1 hafta yada 10 gun varsa korkma
l ee tamam canım 11 gun varsa suan yumurtlama takvımıne bakma sen hayıt kullandıgın ıcın hormonlar bıraz karısıyo dedıgım gıbı erkene de alabılır gecde olabılır buyuk ıhtımal yumurtadın yada yumurtan catladı eger kı kasıklarda hafıf agrın varsa goguslerın de de sızlama var korkma inşşş catlama dır o kanamalar 11 12 gun snra test yap cıkabılır11 gün var gösteriyor. Kan evet ama göğüslerim falan nasıl sızlıyor yumurtalıklarım da öyle ara ara. Şubat 13 te olmuşum başlaması bitişi 16 Şubat yumurtlama zamanım 25 şubatla 3 Mart arasıymış. 11 gün var regl başlamasına. Bende bu hafif kanama ya da ara kanama ilk cuma geldi , cumartesi gelmedi pazar yine geldi ama abartılı değil bir avuç içimi geçmiyor saatler var arasında ama kahverengi de var bu saydıklarım arasında karışık oluyor yani.
l ee tamam canım 11 gun varsa suan yumurtlama takvımıne bakma sen hayıt kullandıgın ıcın hormonlar bıraz karısıyo dedıgım gıbı erkene de alabılır gecde olabılır buyuk ıhtımal yumurtadın yada yumurtan catladı eger kı kasıklarda hafıf agrın varsa goguslerın de de sızlama var korkma inşşş catlama dır o kanamalar 11 12 gun snra test yap cıkabılır
Test yaptıgında cıkacak olan gebelık var mı yokmu hormonların karısması gebelıge engel degıl kı suan yumurtlama haftan Allahım ısı bellı olmaz cokta takma korkma baktın kı ara ara goruyosun yanı 3 4 gunden snrada devam edıyosa ozaman cıdden hormonların karısmısTest yaptıgımda çıkacak olan ne canım gebelikten şüphelenmıyorum ben ama hormonlarım kesin karıştı o ortada :)
Merhaba acaba Nasıl bir macun yaptirdiniz ogrenebilirmiyim benimde aynı sorunum varCanım günaydınnn subatın 15 nde 1 hafta boyunca hayıt tohumu suyu ıctım adetım bıtıncede ozel bı karısım macun yaptırdım 11 gunde onu sabah aksam yedım ve sıze yemın ederım ılk defa boyle bısı yasıyorum 2 gundur afrdersınız akıntım yumurta beyazı akışkan vee uzuyo yanı normalde bende ayın 7 snde yumurtlamam gerek ama erken oldu galıba yıne 2 3 gunde bır esımle bırlesme oldu degerlendırdık 6 aylık evlıyım doktor pko goruyorum ama korkma dedı ay ınSaAllahhh bu ay tutar . Senınde buyuk ıhtımal ıctıgın hayıtdan kaynaklı aslan pencesı cıvan oencesı ıltıhap sokucu ozellıgı var ama sen yınede doktora gıt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?