HAYIT OTU, ASLAN PENÇESİ,CİVAN PERÇEMİ kullananlar ve kullanmayı düşünenler bu toipğe

Zaten aktrsan aslan percemi ve ada cayi almistm simid sabah skam iciyem adetin 3.gunude bal tarcin corek otu uclusune basladim sabaj aksam asilama olacagim icin klomem de aliyorum hergun bir tane noramlde bir adet klomen ile buyuyor noraml de de yumrtlarm buyuyor sorun yok ama bu ay ko hormon degelrm kafami alak bulam etti inanin

ben de normal yollarla ham,le kaldım ama bir düşük yaptım.sonrasında bu desolett i kullandım aynı senin dediğin gibi hormonlarım bir anda değişiklik gösterdi.öncesinde herşey yolundaydı.
Bu ilaca bağlıyorum hormoal değişikliği

Geçen sene hamile oldugufmu ögrendiğim aydan önceki ay 3-4 gün civanpercemi çayı içmiştim pko hastasıydım 3 sene yasmin kullandım adet düzensizliğiniçin bu cay ile gebe kaldıgımı düsünüyorum lütfen deneyin

Canim merhaba birzey sorabilirmiyim

Peki hepmi az olurdun sonradan mi oldu yasin kac bu arada
32 yaşındayım hep öyle oluyorum. Zaten 1 yıldır henüz yeni oldum dogum sonrasında bebegim 5 aylık şimdi.düzensiz benim adetim 45 -50 günde 1 olurdum doğum sonrası düzelcekmi onu merak ediyorum şimdi

32 yaşındayım hep öyle oluyorum. Zaten 1 yıldır henüz yeni oldum dogum sonrasında bebegim 5 aylık şimdi.düzensiz benim adetim 45 -50 günde 1 olurdum doğum sonrası düzelcekmi onu merak ediyorum şimdi
Tedaviyle mi oldu peki bebeginiz ablacim bana biraz anlatirmisin morale ihtiyacim var biraz

Tedaviyle mi oldu peki bebeginiz ablacim bana biraz anlatirmisin morale ihtiyacim var biraz
Yok normal yollarla sıkıntımız yoktu bizim yasmin kullandım ben 3 yıl bıraktıktan 5 ay sonra hamile kaldım

Benim adet düzensizliği dışında problemim yoktu evlenmeden 2 yıl öncede pko var demişlerdi ilaç kullandım o nedenle

Canım benim de ilk ölçüldügunde 9.04 çıkmıştı fsh sonra 11.52 oldu en son 10.46 sonra amh bakıldı ve malesef 0.01 çıktı benimde azalmıştı son zamanlarda.sende bi araştır istersen zaman kaybetme.belki başka birşeydir ama sen araştır ihmal etme.amh her zaman bakılıyor adetten bağımsız
Anladim abla benim pco da yok kistte yok ama adetim 1 yildir azaldi o yuzden sordum

Amh kacinci gunu baktirmak grek fsh9. 67 baktirmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…