Kizlar bemim hormom degelrim herseyim noramlde her ay 6 7af yumrtam olyordu gecen ay doktor desolet marka dogum komtrol hapi verdi bu ay com az adet hordum iki yildir degismeyen hormaon degerlrm fsh lh hespi artmis yukselmis fsh 5 ti 9kusurler cikmis buyuyen yumrtam yok yani dokrorun dedigine gore cokmus hepsi folukiler seklindeymis ben bu durumu valahi hapa bagladim ne yalan solim
Canim merhaba birzey sorabilirmiyimGeçen sene hamile oldugufmu ögrendiğim aydan önceki ay 3-4 gün civanpercemi çayı içmiştim pko hastasıydım 3 sene yasmin kullandım adet düzensizliğiniçin bu cay ile gebe kaldıgımı düsünüyorum lütfen deneyin
TabikiCanim merhaba birzey sorabilirmiyim
Bu hayit suyu ise yariyormu adette acaba kullandiniz mi hicTabiki
Yok onu kullanmadım hiç. Ama cistus çayı var lr de oda adet düzenliyor trmin etmenize yardımcı olurum istersenizTabiki
Benim adetim duzenli zaten miktari icin lazim ne yapmam lazim artirmak icinYok onu kullanmadım hiç. Ama cistus çayı var lr de oda adet düzenliyor trmin etmenize yardımcı olurum isterseniz
O konuda fikrim yok inan bende genelde az olurumBenim adetim duzenli zaten miktari icin lazim ne yapmam lazim artirmak icin
Peki hepmi az olurdun sonradan mi oldu yasin kac bu aradaO konuda fikrim yok inan bende genelde az olurum
32 yaşındayım hep öyle oluyorum. Zaten 1 yıldır henüz yeni oldum dogum sonrasında bebegim 5 aylık şimdi.düzensiz benim adetim 45 -50 günde 1 olurdum doğum sonrası düzelcekmi onu merak ediyorum şimdiPeki hepmi az olurdun sonradan mi oldu yasin kac bu arada
Tedaviyle mi oldu peki bebeginiz ablacim bana biraz anlatirmisin morale ihtiyacim var biraz32 yaşındayım hep öyle oluyorum. Zaten 1 yıldır henüz yeni oldum dogum sonrasında bebegim 5 aylık şimdi.düzensiz benim adetim 45 -50 günde 1 olurdum doğum sonrası düzelcekmi onu merak ediyorum şimdi
Yok normal yollarla sıkıntımız yoktu bizim yasmin kullandım ben 3 yıl bıraktıktan 5 ay sonra hamile kaldımTedaviyle mi oldu peki bebeginiz ablacim bana biraz anlatirmisin morale ihtiyacim var biraz
Benim adet düzensizliği dışında problemim yoktu evlenmeden 2 yıl öncede pko var demişlerdi ilaç kullandım o nedenleTedaviyle mi oldu peki bebeginiz ablacim bana biraz anlatirmisin morale ihtiyacim var biraz
Anladim abla benim pco da yok kistte yok ama adetim 1 yildir azaldi o yuzden sordumBenim adet düzensizliği dışında problemim yoktu evlenmeden 2 yıl öncede pko var demişlerdi ilaç kullandım o nedenle
Kendin konu aç belki cevap bulabilirsin birileri yazar illaki başına gelenler vardırAnladim abla benim pco da yok kistte yok ama adetim 1 yildir azaldi o yuzden sordum
Kimse oyle ilgilenmiyor yaKendin konu aç belki cevap bulabilirsin birileri yazar illaki başına gelenler vardır
Amh kacinci gunu baktirmak grek fsh9. 67 baktirmistimFsh amh baktirdiniz mi onlarda adeti azaltıyor
Anladim abla benim pco da yok kistte yok ama adetim 1 yildir azaldi o yuzden sordum
Amh kacinci gunu baktirmak grek fsh9. 67 baktirmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?