HAYIT OTU, ASLAN PENÇESİ,CİVAN PERÇEMİ kullananlar ve kullanmayı düşünenler bu toipğe

Arkadaslar cok uzun zamandir tup bebek tedavileri oluyorum...2 ay once fsh im 19 oldugundan gyno diye bi ilaca badladilar cunku 15 ve ustune tup bebek yapilamiyormus...ilaci kullandigim ay fsh im dahada yukselip 24 oldu.... sonra internetten hayit otunun ve testere disli aslan pencesinin iyi geldigini ogrendim... bende 15 gun hayit 15 gun aslan pencesi kullandim.... bu ay olcturdum 8.5 cikti fsh... simdiye kadarki en iyi degerim....bu gun yeniden tup bebek tedavisine baslandi...hadi hayirlisi...

tatlım çok sevindim onlar vesile oldu demekki !!!! benimde soğan kürüm bitti 2 ün evvel hayıt otu içiyorum şuan !LH0,35 normalden düşük normale dönmesi için içiyorum bendeee hipofiz bezinde sorun var bendee

akadaslar meraba.. ben 23 yasında 3 yıllık evlıyım 2 asılama bı tup denedım olmadı.. yumurta rezervım cok azdı once rabbımın ıznıyle sonrada tamamen hayıtla suan 5 haftalık hamıleyım darısı sızlere umıdınızı kaybetmeyın bol dua edın..

canım çok sevındım hayıt tohumunu nasıl,günde ne kadar içtin anlatırmısın bize Allah bebeğını kucağına almayı nasıp etsın inş

bunlar bir vesile tabiki bence.... Allah analı babalı büyütsün cnm şimdiden sen gene fazla bekleemişsin cnm aama emnim 10 yıl gibi gelmiştir sana anlayabilirim seni hakkımızda hayılısı talım bilgilerin için teşekkürler...

canım çok sevındım hayıt tohumunu nasıl,günde ne kadar içtin anlatırmısın bize Allah bebeğını kucağına almayı nasıp etsın inş

günnde 3 kereye kadar içilebilir bir çay kaşığı hayıtı kaynamış suya atıp 5 dk kaynatıp sonra demleye bırakıp içebilrisn bu şekilde daha etkili cnm ....

canım mrb kusura bakma bı kac gundur gıremedım cevap yazamadım ben hayıta adetın ılk gunu basladım 20 gun devam ettım gunde ıkı kez sabah aksam ac karnına cay bardagının yarısı hayıt yarısı suyla tamamladım aynı zamanda arı sutu bal polen yedım bal corek otu tarcın yedım rabbıme sukur demekkı zamanıda gelmıs bunlar bırer vesıle.. ınsaallah rabbım ısteyen herkese nasıp eder

allah kucağına almayı nasıp etsin arkadaşım çok sevindim .bende başladım hayıt tohumunu kullanmaya yanında arısütü bal polen kullanıorum umarım bendede işe yarar.bu arada 26 yaş 7 yıllık da evliyim hiçbir problemimiz ok bi ümit bende başladım 2 negatif aşılama.işallah haıtla olur bu iş...allah ardımcımız olsun

Zor ve sancılı adet donemleri geciriyorum. Civan perceminin cok iyi geldigini rahatlattigini duydum. Bugun tarife gore ictim. Ictigim andan beri surekli istifra ediyorum ve adetim kesildi. Ne olur yardim edin cok kotuyum ve sanciliyim

Kızlar ben bugün aslanpençesi, civanperçemi ve hayıt tohumuna başladım.
Hatta şuanda yudumluyorum. Tadı berbat ama umarım işe yarar...

onu göze alamam canım yaa zaten amacım hamile kalmak.düşüğe sebep olacak bişeyi içemem.varsın adetim geciksin napıyım?nasip

slm kızlar bende ilaçsız adet olamıyorum pko var bu kürlerlden fayda gördünüzmü kızlar

Kızlar ben bugün aslanpençesi, civanperçemi ve hayıt tohumuna başladım.
Hatta şuanda yudumluyorum. Tadı berbat ama umarım işe yarar...

slmcanım nasıl yapıyorsun bu kürleri bende hayıtın hapını içiyorum diğerlerini nasıl yapıyorsun canım

Canim merhaba.
Ben de sabahlari hayit hapi iciyorum. Daha ilk kutudayim 2 hafta oldu baslayali sen ne zamandir kullaniyorsun yararini gordun mu?
Bu kur icin de 1 bardak damacana suyu kaynatiyorum altini kapatip 1 dk bekliyorum ve uc ottan da birer tutam atiyorum suya. 3 4 dk agzi kapali demliyorum. Suzup iciyorum.

Canim ben iceli bir hafta oldu hayit hapini.insallah fayda eder.bende deneyecegim insallah diger aya testereyi.sagol canim

Canim 1 ay mi kullandin? Fayda etmesi icin 3 ay kullanmak lazimmis hayit hapini.

selam kızlar

ya ben en son 1 mayısta regl oldum,30 31 mayıs gibi tekrar olmam gerekiyordu ama hala tık yok 5 gün geçti.şu aralar sınav stresi ve başka üzüldüğüm konular var onların etkisi mi sizce ? normalde çok düzenlidir hep 28 30 gün arası olurum hiç sekmez.bu sefer böyle oldu bakalım bekliyorum.
maydonoz çayını duydum ben de 2 gündür onu içiyorum etkisi olacak mı bakalım.10 günü geçerse doktora giderim artık.

Canim ben iceli bir hafta oldu hayit hapini.insallah fayda eder.bende deneyecegim insallah diger aya testereyi.sagol canim

Hamile işin cnm yeni görüşüyorum çok avlandım hakkında hayırlısı inşşallah hayırlısıyla kucağına alırsın Bebeğini Allah korusun seni be bebğini

ben de civanperçemi ekstartını kullandığım ikinci ay hamile kalmıştım.

Atyy neguzel! Rabbim emsklerının karşılığımın vermiş cnm ne guzel darısı olmayanların başına inşallah doğum yaptın mı ?

Atyy neguzel! Rabbim emsklerının karşılığımın vermiş cnm ne guzel darısı olmayanların başına inşallah doğum yaptın mı ?
amin. evet bebeğim bir yaşını doldurmak üzere. ekstraktlar çaylara göre daha etkili, daha önceki aylarda da hayt ekstraktını da kullanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…