Arkadaslar cok uzun zamandir tup bebek tedavileri oluyorum...2 ay once fsh im 19 oldugundan gyno diye bi ilaca badladilar cunku 15 ve ustune tup bebek yapilamiyormus...ilaci kullandigim ay fsh im dahada yukselip 24 oldu.... sonra internetten hayit otunun ve testere disli aslan pencesinin iyi geldigini ogrendim... bende 15 gun hayit 15 gun aslan pencesi kullandim.... bu ay olcturdum 8.5 cikti fsh... simdiye kadarki en iyi degerim....bu gun yeniden tup bebek tedavisine baslandi...hadi hayirlisi...
akadaslar meraba.. Ben 23 yasında 3 yıllık evlıyım 2 asılama bı tup denedım olmadı.. Yumurta rezervım cok azdı once rabbımın ıznıyle sonrada tamamen hayıtla suan 5 haftalık hamıleyım darısı sızlere umıdınızı kaybetmeyın bol dua edın..
akadaslar meraba.. ben 23 yasında 3 yıllık evlıyım 2 asılama bı tup denedım olmadı.. yumurta rezervım cok azdı once rabbımın ıznıyle sonrada tamamen hayıtla suan 5 haftalık hamıleyım darısı sızlere umıdınızı kaybetmeyın bol dua edın..
canım çok sevındım hayıt tohumunu nasıl,günde ne kadar içtin anlatırmısın bizeAllah bebeğını kucağına almayı nasıp etsın inş
canım çok sevındım hayıt tohumunu nasıl,günde ne kadar içtin anlatırmısın bizeAllah bebeğını kucağına almayı nasıp etsın inş
akadaslar meraba.. ben 23 yasında 3 yıllık evlıyım 2 asılama bı tup denedım olmadı.. yumurta rezervım cok azdı once rabbımın ıznıyle sonrada tamamen hayıtla suan 5 haftalık hamıleyım darısı sızlere umıdınızı kaybetmeyın bol dua edın..
onu göze alamam canım yaa zaten amacım hamile kalmak.düşüğe sebep olacak bişeyi içemem.varsın adetim geciksin napıyım?nasip
merhaba arkaaşlar bu zamanlar kendimi bitkilere adamış durumdayım araştırmalar yapıyorum bir ay oldu aslanpençesi kullanıyorum hayıt tohumuna da başlayalı beş gün oldu ... polikistik hastasıyım ilaçsız regl olamıyorum maalesef bu ay içmedim ilaç bitkiler içmeye başladım hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek çok uzun yazmak istemiyorum eğer aranıza hayıt tohumuyla yada başka bitkilerle hamile kalanlar yada kalmak isteyenler gelin dertlerimizi paylaşalım birbirimize destek olalım hepinizi bekliyorum kızlarr!
HAYIT TOHUMU
Hayıt Suyunun Genel Faydaları:
a-Adet düzensizliklerinin giderilmesinde etkilidir.
b-İdrar söktürücü, mide bağırsak gazlarını giderici ve teskin edici olarak kullanılır.
c-Hayıtın beyinde cinsel hormonlara etki ettiği bilimsel çalışmalarla belirlenmiştir.
d-Hormonal adet kanaması sıklığı veya miktar olarak fazlalığı vakalarında faydalıdır.
e-Ayrıca bazen hassas bayanların adet öncesi sivilce, gerginlik vs. gibi şikayetlerinde de yararlıdır.
f-Dizanteri, sıtma, ağız yara ve iltihaplarında, diş etlerinin sağlamlaştırılmasında kullanılır.
g-Adet gecikmesi, göğüs ağrısı, sancı, kramp ve depresyon, kalp ağrıları gibi semptomların giderilmesinde veya azaltılmasında etkilidir.
h-Adet öncesi sendromlarda, adet kanamalarındaki spazmlarda, menopozla ilgili bazı şikayetlerde ve süt veren kadınlarda süt eksikliğinde, adet dönemlerinde endokrin düzensizliklerinden kaynaklanan sinir ve cilt problemlerinde ve akne tedavisinde kullanılır.
Kadınlar daha çok bilirler ki, adet öncesi gerginlik, genellikle östrojen ve progesteron hormonları arasında dengesizliğe neden olur.
En iyi sonucu alabilmek için üç ay koyunca kullanılmalıdır...
KULLANIMI
Kullanılışı; 50 gr hayıt tohumu, 1 lt suda kaynatılır ve günde 2 bardak içilir... Yaada bir fincan su kaynatlır içine bir çay kaşığı hayıt tohumu atılır ve 15 dk demleye bırakılır ve ılık olarak içilir...
ALINTIDIR!!!! LİÜTFEN DİKKATLİ OKUYUN !!!
Kızlar ben bugün aslanpençesi, civanperçemi ve hayıt tohumuna başladım.
Hatta şuanda yudumluyorum. Tadı berbat ama umarım işe yarar...
Canim merhaba.
Ben de sabahlari hayit hapi iciyorum. Daha ilk kutudayim 2 hafta oldu baslayali sen ne zamandir kullaniyorsun yararini gordun mu?
Bu kur icin de 1 bardak damacana suyu kaynatiyorum altini kapatip 1 dk bekliyorum ve uc ottan da birer tutam atiyorum suya. 3 4 dk agzi kapali demliyorum. Suzup iciyorum.
Canim merhaba.
Ben de sabahlari hayit hapi iciyorum. Daha ilk kutudayim 2 hafta oldu baslayali sen ne zamandir kullaniyorsun yararini gordun mu?
Bu kur icin de 1 bardak damacana suyu kaynatiyorum altini kapatip 1 dk bekliyorum ve uc ottan da birer tutam atiyorum suya. 3 4 dk agzi kapali demliyorum. Suzup iciyorum.
Canim ben iceli bir hafta oldu hayit hapini.insallah fayda eder.bende deneyecegim insallah diger aya testereyi.sagol canim
Canim ben iceli bir hafta oldu hayit hapini.insallah fayda eder.bende deneyecegim insallah diger aya testereyi.sagol canim
ben de civanperçemi ekstartını kullandığım ikinci ay hamile kalmıştım.
amin. evet bebeğim bir yaşını doldurmak üzere. ekstraktlar çaylara göre daha etkili, daha önceki aylarda da hayt ekstraktını da kullanmıştımAtyy neguzel! Rabbim emsklerının karşılığımın vermiş cnm ne guzel darısı olmayanların başına inşallah doğum yaptın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?