meraba ben de pko luyum.1 aşılama ve 2 başarısız tüp bebek denemem var.ben de artık doğal yolları denemeye başladım.yaklaşık 1 aydır hayıt tohumunu ezip 1 bardak suda 2dakika kaynatıp 10 dakika dinlendiriyorum ve ılık içiyorum.sabah ve akşam aç karnına.gün içinde kuru incir de yiyorum bol bol.bir de termal hamama gidiyorum haftada 1 kez.1 saat kalıyorum suda. sıcak iyi gelir dediler.hayırlısı bakalım.Allah daha fazla aratmasın hiçbirimizi.
çok üzülüm ama hakkımızda hayırlısını rabbim bilir cnm ! kilon nasıl normal mi peki??
ben hayıt tohumu içtim aslan pençesi içtim bir ay hayıta yeni başladım bir hafta oldu başlayalı ama regl olmadım gelmedi test yaptım negatif çıktı yani gene düzenizlik haftaya dotora gideceğim bakalım hayırlsı hakkımızda amiinnnnn inşallahhh
meraba ben de pko luyum.1 aşılama ve 2 başarısız tüp bebek denemem var.ben de artık doğal yolları denemeye başladım.yaklaşık 1 aydır hayıt tohumunu ezip 1 bardak suda 2dakika kaynatıp 10 dakika dinlendiriyorum ve ılık içiyorum.sabah ve akşam aç karnına.gün içinde kuru incir de yiyorum bol bol.bir de termal hamama gidiyorum haftada 1 kez.1 saat kalıyorum suda. sıcak iyi gelir dediler.hayırlısı bakalım.Allah daha fazla aratmasın hiçbirimizi.
faydasi varmi??benim adet duzensiz ve 35-40 gunde oluyorumbir an önce hamile kalmak istiyorum hayirlisi ise tabiki
kilom normal canım.birkaç ay düzenli kullanınca etki etmeye başlıyormuş.devam et bence.yan etkisi falan yok zaten.ne kaybederiz? inşallah muradımıza ereriz.Allahım şifa ver diyerek iç.ben öyle yapıyorum ve inanıyorum şifa olacağına.
faydasi varmi??benim adet duzensiz ve 35-40 gunde oluyorumbir an önce hamile kalmak istiyorum hayirlisi ise tabiki
kaç kilosn canım ne kadar fzlalığn varki çok değilse takıntı yapma veririsin hemn inşallahhhben bu ay incir -havuc yapacam ve spor pilates Kilo verecem bide kac aydir hamile kalirim diye Kilo aldimbebek yok Kilo var off yaa
valla bekleyip görcem faydası var mı? daha tam 1 ay bile olmadı başlayalı. senin yine iyiymiş ben ilaçsız adet görmüyorum normalde
onu göze alamam canım yaa zaten amacım hamile kalmak.düşüğe sebep olacak bişeyi içemem.varsın adetim geciksin napıyım?nasipayy negüzel benmde normal olsa keşke!hemen etki etmiyor ozaman anladım !!inşallahhhh canım amiiiiiinnnnnn!!!!!!!
canım hemen fayda ettiğini söyleyemem bana ama bünyeden bünyeye değişiyor olabilir!hakkında hayırlısı olsun cnm inşallah beklemeden bebğine kavuşursun ..........
kaç kilosn canım ne kadar fzlalığn varki çok değilse takıntı yapma veririsin hemn inşallahhh
aynen inşallahhh faydası olurrrrrrr ama hemen regl olmak isiyorsanız günde 3 bardak adaçayı için hastalanırsınız ama hamile kalırsanız düşük olur habeiniz olsun tehlikeli yani adaçayı da !!!!!!!!!!
ayy negüzel benmde normal olsa keşke!hemen etki etmiyor ozaman anladım !!inşallahhhh canım amiiiiiinnnnnn!!!!!!!
canım hemen fayda ettiğini söyleyemem bana ama bünyeden bünyeye değişiyor olabilir!hakkında hayırlısı olsun cnm inşallah beklemeden bebğine kavuşursun ..........
kaç kilosn canım ne kadar fzlalığn varki çok değilse takıntı yapma veririsin hemn inşallahhh
aynen inşallahhh faydası olurrrrrrr ama hemen regl olmak isiyorsanız günde 3 bardak adaçayı için hastalanırsınız ama hamile kalırsanız düşük olur habeiniz olsun tehlikeli yani adaçayı da !!!!!!!!!![/
aslinda cevremde 100 Kilo olup hamile kalanlar var ilk once hersey allahtan,ama ben bu ay 10 Kilo verecem ve spor hormonlari daha iyi duzenliyor ilac kullanmakdan iyidir bide bunu deniyelim
bu kadinlik Kadar zor bisey yokmus:2::2:bekarlik sultanlik derlerdi anlamazdimmhamile kalamiyorum diye cevre baskisi kaynana koca Doktor Doktor gez ilaclar kürler off off bunyem alt üst oldu bugun Cuma dua edelim hepimize
al benden de o kadar, çok zormuş çokdediğin gibi dua edelim birbirimize
sen hangi kürleri yapiyorsun ??fayda gördünmü `??
sadece hayıt tohumunu yapıyorum şuan.henüz bir ay olmadı.bekliyorum bakalım nolcak
ben hayit hapini icmedim dr vermisti,baktim bir faydasi yok dedi eczaci bende almadimsen bi ic bakalim ins fayda ederse bende kullanayim bari
bu kadinlik Kadar zor bisey yokmus:2::2:bekarlik sultanlik derlerdi anlamazdimmhamile kalamiyorum diye cevre baskisi kaynana koca Doktor Doktor gez ilaclar kürler off off bunyem alt üst oldu bugun Cuma dua edelim hepimize
al benden de o kadar, çok zormuş çokdediğin gibi dua edelim birbirimize
hayit otu kullanacaksaniz, eczaneden hap seklinde alin daha iyi.. hergün ayni dozu kontrollü bir sekilde alirsiniz ve daha cabuk sonuclar elde edersiniz hanimlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?