HAYIT OTU, ASLAN PENÇESİ,CİVAN PERÇEMİ kullananlar ve kullanmayı düşünenler bu toipğe

Rose91

EL EVVEL YA RABBIM!
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
8.721
6.234
248
33
merhaba arkaaşlar bu zamanlar kendimi bitkilere adamış durumdayım araştırmalar yapıyorum bir ay oldu aslanpençesi kullanıyorum hayıt tohumuna da başlayalı beş gün oldu ... polikistik hastasıyım ilaçsız regl olamıyorum maalesef bu ay içmedim ilaç bitkiler içmeye başladım hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek çok uzun yazmak istemiyorum eğer aranıza hayıt tohumuyla yada başka bitkilerle hamile kalanlar yada kalmak isteyenler gelin dertlerimizi paylaşalım birbirimize destek olalım hepinizi bekliyorum kızlarr!
HAYIT TOHUMU

Hayıt Suyunun Genel Faydaları:

a-Adet düzensizliklerinin giderilmesinde etkilidir.
b-İdrar söktürücü, mide bağırsak gazlarını giderici ve teskin edici olarak kullanılır.
c-Hayıtın beyinde cinsel hormonlara etki ettiği bilimsel çalışmalarla belirlenmiştir.
d-Hormonal adet kanaması sıklığı veya miktar olarak fazlalığı vakalarında faydalıdır.
e-Ayrıca bazen hassas bayanların adet öncesi sivilce, gerginlik vs. gibi şikayetlerinde de yararlıdır.
f-Dizanteri, sıtma, ağız yara ve iltihaplarında, diş etlerinin sağlamlaştırılmasında kullanılır.
g-Adet gecikmesi, göğüs ağrısı, sancı, kramp ve depresyon, kalp ağrıları gibi semptomların giderilmesinde veya azaltılmasında etkilidir.
h-Adet öncesi sendromlarda, adet kanamalarındaki spazmlarda, menopozla ilgili bazı şikayetlerde ve süt veren kadınlarda süt eksikliğinde, adet dönemlerinde endokrin düzensizliklerinden kaynaklanan sinir ve cilt problemlerinde ve akne tedavisinde kullanılır.
Kadınlar daha çok bilirler ki, adet öncesi gerginlik, genellikle östrojen ve progesteron hormonları arasında dengesizliğe neden olur.
En iyi sonucu alabilmek için üç ay koyunca kullanılmalıdır...

KULLANIMI
Kullanılışı; 50 gr hayıt tohumu, 1 lt suda kaynatılır ve günde 2 bardak içilir... Yaada bir fincan su kaynatlır içine bir çay kaşığı hayıt tohumu atılır ve 15 dk demleye bırakılır ve ılık olarak içilir...

ALINTIDIR!!!! LİÜTFEN DİKKATLİ OKUYUN !!!

HEPİMİZİN DERDİNE ORTAK OLALIM ........hadi kzlarr sizleri bekliyorummmmmmmm

meraba ben de pko luyum.1 aşılama ve 2 başarısız tüp bebek denemem var.ben de artık doğal yolları denemeye başladım.yaklaşık 1 aydır hayıt tohumunu ezip 1 bardak suda 2dakika kaynatıp 10 dakika dinlendiriyorum ve ılık içiyorum.sabah ve akşam aç karnına.gün içinde kuru incir de yiyorum bol bol.bir de termal hamama gidiyorum haftada 1 kez.1 saat kalıyorum suda. sıcak iyi gelir dediler.hayırlısı bakalım.Allah daha fazla aratmasın hiçbirimizi.

çok üzülüm ama hakkımızda hayırlısını rabbim bilir cnm ! kilon nasıl normal mi peki??
ben hayıt tohumu içtim aslan pençesi içtim bir ay hayıta yeni başladım bir hafta oldu başlayalı ama regl olmadım gelmedi test yaptım negatif çıktı yani gene düzenizlik haftaya dotora gideceğim bakalım hayırlsı hakkımızda amiinnnnn inşallahhh

kilom normal canım.birkaç ay düzenli kullanınca etki etmeye başlıyormuş.devam et bence.yan etkisi falan yok zaten.ne kaybederiz? inşallah muradımıza ereriz.Allahım şifa ver diyerek iç.ben öyle yapıyorum ve inanıyorum şifa olacağına.

faydasi varmi??benim adet duzensiz ve 35-40 gunde oluyorum bir an önce hamile kalmak istiyorum hayirlisi ise tabiki

ben bu ay incir -havuc yapacam ve spor pilates Kilo verecem bide kac aydir hamile kalirim diye Kilo aldim bebek yok Kilo var off yaa

faydasi varmi??benim adet duzensiz ve 35-40 gunde oluyorum bir an önce hamile kalmak istiyorum hayirlisi ise tabiki

valla bekleyip görcem faydası var mı? daha tam 1 ay bile olmadı başlayalı. senin yine iyiymiş ben ilaçsız adet görmüyorum normalde

ayy negüzel benmde normal olsa keşke!hemen etki etmiyor ozaman anladım !!inşallahhhh canım amiiiiiinnnnnn!!!!!!!

canım hemen fayda ettiğini söyleyemem bana ama bünyeden bünyeye değişiyor olabilir!hakkında hayırlısı olsun cnm inşallah beklemeden bebğine kavuşursun ..........

ben bu ay incir -havuc yapacam ve spor pilates Kilo verecem bide kac aydir hamile kalirim diye Kilo aldim bebek yok Kilo var off yaa
kaç kilosn canım ne kadar fzlalığn varki çok değilse takıntı yapma veririsin hemn inşallahhh

valla bekleyip görcem faydası var mı? daha tam 1 ay bile olmadı başlayalı. senin yine iyiymiş ben ilaçsız adet görmüyorum normalde

aynen inşallahhh faydası olurrrrrrr ama hemen regl olmak isiyorsanız günde 3 bardak adaçayı için hastalanırsınız ama hamile kalırsanız düşük olur habeiniz olsun tehlikeli yani adaçayı da !!!!!!!!!!

onu göze alamam canım yaa zaten amacım hamile kalmak.düşüğe sebep olacak bişeyi içemem.varsın adetim geciksin napıyım?nasip

bu kadinlik Kadar zor bisey yokmus:2::2:bekarlik sultanlik derlerdi anlamazdimmhamile kalamiyorum diye cevre baskisi kaynana koca Doktor Doktor gez ilaclar kürler off off bunyem alt üst oldu bugun Cuma dua edelim hepimize

bu kadinlik Kadar zor bisey yokmus:2::2:bekarlik sultanlik derlerdi anlamazdimmhamile kalamiyorum diye cevre baskisi kaynana koca Doktor Doktor gez ilaclar kürler off off bunyem alt üst oldu bugun Cuma dua edelim hepimize

al benden de o kadar, çok zormuş çok dediğin gibi dua edelim birbirimize

ben hayit hapini icmedim dr vermisti,baktim bir faydasi yok dedi eczaci bende almadimsen bi ic bakalim ins fayda ederse bende kullanayim bari

ama kişiden kişiye etkileri değişebilir.ben yumurtalıklarımda hareketlenme hissediyorum içtiğim günden beri.benim problemim pko. yumurtam çok oluyo ama büyümüyo büyüyemediği için kiste dönüşüyo. probleme göre de değişir. bence sen de dene.zaten yan etkisi yok. bir de göğüslerin küçükse büyütüyo dolgunlaştırıyo.benimkiler silikonlu gibi oldu

hayit otu kullanacaksaniz, eczaneden hap seklinde alin daha iyi.. hergün ayni dozu kontrollü bir sekilde alirsiniz ve daha cabuk sonuclar elde edersiniz hanimlar

haklısın canım gerçekten zor evlilik çok şey istiyor insandan aslında hiçde kolay bir şey değil çok zor herşeyiyle zor kolay olduğu bir konu göremedim bu zaman kadar en çok da fedakarlık istiyor sabır istiyor evlilik insandan birde zaman zamanherşeyin ilacı derler gereçketende doğruu

al benden de o kadar, çok zormuş çok dediğin gibi dua edelim birbirimize

edelim cnm elimizden geldiğinceee.....

hayit otu kullanacaksaniz, eczaneden hap seklinde alin daha iyi.. hergün ayni dozu kontrollü bir sekilde alirsiniz ve daha cabuk sonuclar elde edersiniz hanimlar

hayıın tohumunu kullanıyorum ama soğan suyuna başlamak zorunda kaldım 10 gün sonra tekrar hayıta başlayacağımmm...
bilgilerin için teşekkür ediyorum canımmm

Arkadaslar cok uzun zamandir tup bebek tedavileri oluyorum...2 ay once fsh im 19 oldugundan gyno diye bi ilaca badladilar cunku 15 ve ustune tup bebek yapilamiyormus...ilaci kullandigim ay fsh im dahada yukselip 24 oldu.... sonra internetten hayit otunun ve testere disli aslan pencesinin iyi geldigini ogrendim... bende 15 gun hayit 15 gun aslan pencesi kullandim.... bu ay olcturdum 8.5 cikti fsh... simdiye kadarki en iyi degerim....bu gun yeniden tup bebek tedavisine baslandi...hadi hayirlisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…