Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

bu arada biz yeni yıl da hediyeleşmicez miii???

Yağmurrrrr

canım geçende deiğim gibi eksiklerimiz var kişi sayısına göre eşleşemiyoruz da artık kadınlar gününe kadar üyemiz artar o zman yaparız bişiler
açıkcası benim kırmızı don alıp yollayasım var hepinize amaaa:KK52::KK52::KK52::KK52::KK17::KK17::KK17:

ben anlıycaamı anladım canım...:KK34:
yok yok deıl deıl...:KK9:

kısa ve net :KK70:

bence biz nerde kaybediyoruz biliyo musunuz

saf değiliz salak hiç değiliz ama

duygusalız , insaniyiz, ay bide ben çok sulu gözlüyüm :)

annelik vasfı için geçerli olan şeyler bunlar zaten..

bazılarından beklemek de aptallık oluyor anladığım kadarıylaa

canım geçende deiğim gibi eksiklerimiz var kişi sayısına göre eşleşemiyoruz da artık kadınlar gününe kadar üyemiz artar o zman yaparız bişiler
açıkcası benim kırmızı don alıp yollayasım var hepinize amaaa:KK52::KK52::KK52::KK52::KK17::KK17::KK17:

ay hiç gülesim yoktu :))))))))

koptum gidiyorum şu annn

kısa ve net :d

bence biz nerde kaybediyoruz biliyo musunuz

saf değiliz salak hiç değiliz ama

duygusalız , insaniyiz, ay bide ben çok sulu gözlüyüm :)

annelik vasfı için geçerli olan şeyler bunlar zaten..

Bazılarından beklemek de aptallık oluyor anladığım kadarıylaa

aynen canım bu saydığın özellikler olmasa zten kadın olamayız anne hiç olamayız varsın anlamasınlar rabbim bilir mükafatını verir elbet:26::26:

benım cok sevdıgım bır ablam vardı esı tarafından aldatıldıgı ıçın 2 yasında kızınıda alıp terkettı kocasını...
o hep derdı kı,evlılık kadının ozverısı uzerıne kuruludur,ne zaman kadındakı ozverı bıter o evlılık de bıter derdı...
gercekten bu kadar vahım mı durum yanı...
hayır yaa ben boyle oldugunu dusunmek ıstemıyoruuuum.
hayır hayır...:KK36:

ah ben bu konuya bir girsem bacım bu özveri olamasaydı bende on kere boşadıydım kocayı

özveriliği hep çocuktan yana kullandım hep onun için tutundum

ha bugün ha yarın derken derken 13 yıl üzerine
daha yeni yeni adam kendini düzeltmeye başladı

ah ben bu konuya bir girsem bacım bu özveri olamasaydı bende on kere boşadıydım kocayı

allah yardımcım olsun cnm
benim kaynımda öle yaptı 3 çocuk şimdi almış eline bi telefon dünyası o telefon olmuş ne yapıyorsa orada.ne çocuklarla ne eşiyle ilgilenmiyo parada vermiyomuş.kadıncagız çalıştığı 3 kuruşla o çocuklarına bakıyo bırakıp gidecek yeride yok çıkmazda resmen çok üzülüyorum onlara

aynen canım bu saydığın özellikler olmasa zten kadın olamayız anne hiç olamayız varsın anlamasınlar rabbim bilir mükafatını verir elbet:26::26:

aynen katıkıyorum canım...
o her zaman dogrunu yanında,sukurler olsun kı bız hep dogruyduk...ve gercekten mukafatımızı verıyor ınsaallah.
myheartcım,emın ol bu donem senın ımtıhanın ve sen bu ımtıhanı en guzel sekılde verıyorsun.bak goreceksın rabbım oyle bır sebeb verecekkı ınsaallah,esın aılesının gercek nıyetını anlayacak ve yenıden senın srkanda duracak...
sadece bıraz sabır guzelım...

allah yardımcım olsun cnm
benim kaynımda öle yaptı 3 çocuk şimdi almış eline bi telefon dünyası o telefon olmuş ne yapıyorsa orada.ne çocuklarla ne eşiyle ilgilenmiyo parada vermiyomuş.kadıncagız çalıştığı 3 kuruşla o çocuklarına bakıyo bırakıp gidecek yeride yok çıkmazda resmen çok üzülüyorum onlara

bizim de sıkıntılarımız hep paraydı
adamın cebinde resmen akrep vardı
ama allah hep bana güldü allah hep bana verdi biliyormusun benim maaşım kat be kat bereketli idi

ha abalamın kardeşimin annemin babamın hakını yemem lazım bu konuda hep yardımcı oldular maddi konudan
oğlumun eksiklerini hep aldılar halada alırlar

aynen katıkıyorum canım...
O her zaman dogrunu yanında,sukurler olsun kı bız hep dogruyduk...ve gercekten mukafatımızı verıyor ınsaallah.
Myheartcım,emın ol bu donem senın ımtıhanın ve sen bu ımtıhanı en guzel sekılde verıyorsun.bak goreceksın rabbım oyle bır sebeb verecekkı ınsaallah,esın aılesının gercek nıyetını anlayacak ve yenıden senın srkanda duracak...
Sadece bıraz sabır guzelım...

aynen oluruna bırak sadece sessizce bekle rabbime sıgın dua et o biliyor gerçegi gösterek kocana at gözlüğünü çıkarttıracak inşş

e o zaman herkes bırbırıne kırmızı don gondersın...
bakalım en guzel kırmızı donu kım kıme gondercekkkk:KK53:
ahan da burdan gosterırız bırbırımıze...

bravo canımm

Allah daha da sabır versin

rabbım hepımızın sıkıntılarını gıdersın ınsaallah...
kızlar bu aksam bırbırımıze dua edelım mı...
nasılsa bırbırımızın sıkıntılarını bılıyoz...

benım cok sevdıgım bır ablam vardı esı tarafından aldatıldıgı ıçın 2 yasında kızınıda alıp terkettı kocasını...
o hep derdı kı,evlılık kadının ozverısı uzerıne kuruludur,ne zaman kadındakı ozverı bıter o evlılık de bıter derdı...
gercekten bu kadar vahım mı durum yanı...
hayır yaa ben boyle oldugunu dusunmek ıstemıyoruuuum.
hayır hayır...:KK36:

evlilik denen kurum;kadın vazgeçmediği sürece devam eder..kadın ne zaman pes ederse o zaman biter..dikkat edinde bak bütün özveri kadınlarda...

X