Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

korkma canım biz ve dualarımız senin yanında unutma bu arada hepinizin güsel dileklerine teşekkürler benim mesaim bitti yarın görüşürüz çocuklarınızı öpün yagmur teyzenin slmı var diyim
ii akşamlar

çok teşekkür ederim canım benim.

görüşmek üzere sen de kendine dikkat et ve prensesini bizim yerimize öp kokla

iyi akşamlar balım

yok canım korkulacak bişey

gerçi ben sezeryan oldum ama o da fenaydı

ama o kadar da korkulacak bişey yok

sadece 1 haftaaa o kadar

ben normal ya da sezeryan diye diretmiyorum ama ikisinden de korkuyorum sonuçta başıma ne geleceğini biliyorum ya ondan :KK34::KK34::KK34:

inşallah laf aramızda korkuyorum da.

kıyamam beeen sana... canım benim. korkmakta haklısın. ben normal doğum sancısı çekip sezeryan olanlardanım:)
ama bebeğin sana o anları unutturacak inan bana. çok sürmüyor. normal doğum sancısıda kişiden kişiye değişiyor zaten. doktor bana sancın çok derken ben düğüne gittim oynadım zıpladım düşün yani. hissetmiyordum bile. sezeryanda bebeğim yan çıktı 60 a yakın dikişle çıkıp 2. bebeği düşünebiliyorsam gerisini sen düşün artık. o kadar unutuyorun o sıkıntıları. hem bu kadar dikişle 4 saat sonra ağrı kesici bile almadan bebeğimi kucakladım ve yürüdüm. Rabbim sanada hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin . haklıymışsın diyeceksin.

kızlar dün akşam kaza yaptım.. niye gülüyorum... anlatayım...
çok uykusuzum diye eşim tedirgin olmuş. işten çıkış saatime yakın işyerimin önüne gelmiş güye bana eskort yapacak:)
tabi bende o dalgınlıkla ne plakaya baktım nede önümü görecek halim yoktu.
neyse çıktım yola gidiyorum o an ne oldu farketmedim güüümmm diye bir ses. ben öndeki araca çarptım. araçtan inmeden hemen telefona sarıldımki eşimi arıycam. bide ne göreyim öndeki araç eşimmiş:))))))))))))))))
onun arabasında pek bişey yok ama benimki haşat olmuş durumda:))) nasıl korktuysam eşim çık arabadan diyor ama ben hala onun olduğunu anlamadan ha bire telefonu çaldırıyorum...
uykusuzluk yorgunluk sen nelere kadirsiiinnn.:)))
bu gün servise talim ettim. araba ne zaman çıkar bilmiyorum.
sizleride çok özledim. bir süre daha sanırım bu yoğunlukta olucam. gece kızıma annem baktı biraz uyudum şükür.

gunaydın gamzecık ,bende bu gamze nerelerde dıyodum....
uykusuz kalıyo olmana cok uzuldum canım,benım kızımda bır donem oyleydı.
ama zamanla duzelıyolar.ben bırde o uykusuzlukla gece nobetlerıne gıdıyodum offf.....
belkı gunduz uyku saatlarını cok uzun tutuyo olabılırler....
neyse canım ateslenıp hasta olmasınlarda bunlara da razıyız...
canım haklısın valla. işte nasıl telaşlanıyorum anlatamam. artık eşim ben ve kızım aynı yatakta uyuyoruz. gitmek istemiyor yanımdan. eşimde gitmek istemiyor. ikisinin arasında kaldım:))))

kızlar hepinize günaydın, kış yüzünü iyice gösterdi lapa lapa kar yağıyor,dün işte yoktum oğluşu psikiyatriye götürdüm 3 gündür tuvaletini yapmıyor,sinirlerim harap durup durup ağlıyorum,annemlerde üzülüyorlar,oğlum korkuyor kakasının düşeceğini düşünüyor tutuyor:KK43:(morallerim sıfır 3gecedir doğru dürüst uyumadım
bunu nasıl aştığını anlat banada yakında bizimde başımıza gelecek. inşallah kısa zamanda atlatırsınız canım

yahu bu donemler hakıkaten can sıkıcı ama endıse etme canım zamanla senınkı de kavrar.hıc yılmadan buyuk abdestını klozete yapmasının normal oldugunu anlatmalısın.
bız klozetın sıfonunu cekerken babamızıda cagırıyo hep beraber bay bay yapıyoduk...
hatta bır gun heyecanla kızım bızı cagırdı bız tabıı kosa kosa gıttık kızım ne dese begenırsınız....
anne bak bızı yaptım,bu babam, bu sen, bu da ben ne guzel olmus degılmı....?:KK37:
:))))) allah iyiliğini versin. ne zamandır böyle gülmemiştim.:)) karnıma ağrılar girdi.

kızlar dün akşam kaza yaptım.. niye gülüyorum... anlatayım...
çok uykusuzum diye eşim tedirgin olmuş. işten çıkış saatime yakın işyerimin önüne gelmiş güye bana eskort yapacak:)
tabi bende o dalgınlıkla ne plakaya baktım nede önümü görecek halim yoktu.
neyse çıktım yola gidiyorum o an ne oldu farketmedim güüümmm diye bir ses. ben öndeki araca çarptım. araçtan inmeden hemen telefona sarıldımki eşimi arıycam. bide ne göreyim öndeki araç eşimmiş:))))))))))))))))
onun arabasında pek bişey yok ama benimki haşat olmuş durumda:))) nasıl korktuysam eşim çık arabadan diyor ama ben hala onun olduğunu anlamadan ha bire telefonu çaldırıyorum...
uykusuzluk yorgunluk sen nelere kadirsiiinnn.:)))
bu gün servise talim ettim. araba ne zaman çıkar bilmiyorum.
sizleride çok özledim. bir süre daha sanırım bu yoğunlukta olucam. gece kızıma annem baktı biraz uyudum şükür.

günaydın canım
çok geçmiş olsun boşver mala gelsin canında birşey yok en önemlisi o
ucuz atlatmışsın ya daha kötüsü de olurdu
evet çok ilginç eşinin olması doğru gülermisin ağlarmısın
bencede böyle yorgun uykusuz günler araç kullanma

imdadımıza anneler yetişir başka kim yetişir zaten

günaydın canım
çok geçmiş olsun boşver mala gelsin canında birşey yok en önemlisi o
ucuz atlatmışsın ya daha kötüsü de olurdu
evet çok ilginç eşinin olması doğru gülermisin ağlarmısın
bencede böyle yorgun uykusuz günler araç kullanma

imdadımıza anneler yetişir başka kim yetişir zaten

sağol canım benim. çok şükür bende bişey yok. ama eşim birdaha arabamı verirmi bilmem:))))
ahhh anacığııımmm.... başımızdan eksik etmesin Allah.

rabbimmm

myhear arkadaşımın kocası gerçekleri görsün karısına baglansın,tekrar aşık olsun...çoluğuyla çocuguyla mutlu mesut yaşlansın

yasemin arkadaşımın eşide eli açık olsun bol bol yasemine ve çocuğuna alışveriş yapsın...ogluna da akıl fikir verrr derlerinde birinci olsun tıpı kazansın

boem arkadaşıma ve bizlere mekkeyi görmeyi nasip et onunda kocası memleketteki evi satıp şu anki yerden ev alsın.karısına düşkün bir eş olsun sözünden çıkmasın bol para kazanıp karısını şımartsınn

genic arjadaşımında eşiyle çocuğuyla saglıklı sihhatli bir ömrü olsun bol kazançlı bir ömrü olsun.

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn​

teşekkür ederm canım benim
herşey hepimizin gönlümüze göre versin
bütün güzellikler bizimle olsun
evimiz yuvamız işimiz nurlarla dolsun
sağlık huzur dolu günlerimiz olsun

günaydın kızlar

bu nasıl bir hava bu nasıl bir soğuk anlatamam resmen dondum

yazın burda sıckatan yatamayız sabah kalktığimızda bütün vucudumuz kazık gibi olur çünkü kilama ile yatarız

şimdi ise kış günü çok soğuk ve hiç yataktan kalkasım gelmiyor bulamadım bir orta yol :KK37::KK37:ama kalmak zorundayım
kahvaltı hazırla çocuğu okula gönder iş için hazırlan of of nedir bu bizim çektiğimiz yawwwwwwwwwww

günaydın kızlar

bu nasıl bir hava bu nasıl bir soğuk anlatamam resmen dondum

yazın burda sıckatan yatamayız sabah kalktığimızda bütün vucudumuz kazık gibi olur çünkü kilama ile yatarız

şimdi ise kış günü çok soğuk ve hiç yataktan kalkasım gelmiyor bulamadım bir orta yol :KK37::KK37:ama kalmak zorundayım
kahvaltı hazırla çocuğu okula gönder iş için hazırlan of of nedir bu bizim çektiğimiz yawwwwwwwwwww

günaydın hayatım. burasıda -11 dereceyi gösteriyordu derece bile donmuş durumda:KK43:
kar yağsada biraz yumuşasa diyoruz artık.

Günaydın anneler
burası da sabah -13 dereceyi gösteriyordu
işe gelene kadar dondun
allahım nasıl bir soguk var yaaaa

Hiç sorma canım malum ankara kuru ayazıylameşhur bir il dir
allah yardım etsin bizlere bende yataktan kazınarak kalktım resmen eşim benden sonra çıkıyor sıcacık kızıyla öle güsel yatıyorlardıki imrendim
bu arada kv gilin kombi bozulmuş eltime gelmişler kızımda zorlamış bize gelin yatın babanne diye dün gece bizdee yattılar.bugün bizde durcaklar baklaım kombileri ne zaman düzelirse aslında işime gelir kızım evimde kalır sıcacık yemegim aşımda var küsmedn önce gelin kışı bizde çıkaralım demiştim zaten...bakalım

Hiç sorma canım malum ankara kuru ayazıylameşhur bir il dir
allah yardım etsin bizlere bende yataktan kazınarak kalktım resmen eşim benden sonra çıkıyor sıcacık kızıyla öle güsel yatıyorlardıki imrendim
bu arada kv gilin kombi bozulmuş eltime gelmişler kızımda zorlamış bize gelin yatın babanne diye dün gece bizdee yattılar.bugün bizde durcaklar baklaım kombileri ne zaman düzelirse aslında işime gelir kızım evimde kalır sıcacık yemegim aşımda var küsmedn önce gelin kışı bizde çıkaralım demiştim zaten...bakalım

kv sana evladı gibi kızı gib davransa ne güzel olur aslında anlamıyom ki bu insanları zaten
adam gibi dursalar ne ela rezil olur yavrucak sıcak yatağında sıcak evinde ne de senın aklın kalır

X